בא לי למות

בא לי למות

קודם הול כשיר איתי* הייה לי בדיקות של נהיגה מזה התפפלתי הלכתי ל100 שיעורים סמתי צצית פכתי אלוהים תעזור ליייייייי בכיתי מכול הלבבבבבבבב וכולם לא אשרו ליייייייייייייייי אני לא יודע מה לעשות איך יוצאים מיזהההההההההה למה למהההההההההההההההה\ בא לי למות לא מפסיק כול החיים שלי צרות באים לי עוד צרות הייתי בטוח שאני עובר את זה אבל יש לי חשש שאני לא יעבור אמרו לי עוד חודש אני יקבל תשובה וכול יום חשבתי על זה חלמתי על זה שאני עוברררררר והייה לי פחדים שאני לא עובר ומזה אמרתי אני יחזור על זה בתושבה חזקקקקק חזרתי חזקקקקק כול יום תפלין שיעורי תורה בית כנסת הכולללללל הייתי עושה לא הייתי מספיק לחשוב על זה הייתי בכונה בלילות על זה לאלוהים שיעזור לי בזה בכול תפילה הייתי אומר לאלוהים תעזור לי בזה קבלתי מי כמה רבנים ברכות כול מה לא עשיתי עשיתי הכוללל ואין עכשיו התקשרתי אני מדבר איתה ואני כולי רואד אמרתי אינה אי אומרת שמאשרים אמרתי עם אי תגיד שלא אישרו לי אני מקבל במקום התקף לב אי אמרה לי שלא הישרו לי הלב שלי ראדד אני מפחד להגיד לאמא שלי שלא תבכה סתם צהר להורים עכשיו חברים הישאלו אותי עברה אני לא יודע מה להגידדד איזה חיים מגעיליםםםםםםםםםם כול הצרות בעולם יש לי אלוואי שיהיה כבר סוף העולםםםםםם למה אלוהים עושה לי את זה הייה לי ציצת הורדתי אותה אין אני חוזר בשאלה

השוקיסט

New member
תגובתי,

אחי,אל תתיאש..הקבה מנסה רק את מי שיכול לעמוד בניסיון..אז לא להתיאש רק לשמוח יש! נ.ב. תנסה לקרוא התיקון הכללי,זה גם עוזר.

אין אין

אני לא יוכל לעמוד בזהההההההה זה נסיון קשההההה אתה לא יוכל לתאר לך כמה ובכלל זה לא ההראשון אמרתי לאולים תעזור לי בבקשה עד עכישו חשבתי אל זה ולא הייתי שמח אבל עכשיו שלא הישרו לי אני לא מסוגללללל זה נסיון כבר ה3 ביחד זה לא נגמר רק צרות יש לי 10 נסיונות ביחד ואני רק בוכה על זה ומתפלל וכלוםםםם עשיתי הכול לקחתי על עצמי מלא דברים ציצית כול יום שיעור תורה תפילות וזהה אבל עכשיו זה הוריד לי תחשק לכול זה אמרתי תפלין אני יניח פעם בא ורק שבת אני הישמור וזה הכול ........ הרב שלי התקשר אליי היום אין אני לא מסוגל לבוא אולי נילך לרב אבוחצרה לא נגמר לי הצרות נגמר לי צרה באה עוד 5 צרות נגמר ה5 צרות באים לי עוד 20 ואין כלום לא עוזר כול תפילה שהתפללתי בבית כנסת אמרתי הכול מי הלב שאלוהים היתן לי תנהיגה אזות שיורד לי את זה מי הלב

תגיד

באיזה מקום אתה מעדיף שהקבר שלך יהיה? בצד או באמצע? מצבה משיש או מאבן חול?

מזההההההההה?

מה אתה רוצה שפונגין לך למזרע לי יש שגיאות כתיב אז אתה מכוער מזה משנהה

אין אין

אני לא יוכל לעמוד בזהההההההה זה נסיון קשההההה אתה לא יוכל לתאר לך כמה ובכלל זה לא ההראשון אמרתי לאולים תעזור לי בבקשה עד עכישו חשבתי אל זה ולא הייתי שמח אבל עכשיו שלא הישרו לי אני לא מסוגללללל זה נסיון כבר ה3 ביחד זה לא נגמר רק צרות יש לי 10 נסיונות ביחד ואני רק בוכה על זה ומתפלל וכלוםםםם עשיתי הכול לקחתי על עצמי מלא דברים ציצית כול יום שיעור תורה תפילות וזהה אבל עכשיו זה הוריד לי תחשק לכול זה אמרתי תפלין אני יניח פעם בא ורק שבת אני הישמור וזה הכול ........ הרב שלי התקשר אליי היום אין אני לא מסוגל לבוא אולי נילך לרב אבוחצרה לא נגמר לי הצרות נגמר לי צרה באה עוד 5 צרות נגמר ה5 צרות באים לי עוד 20 ואין כלום לא עוזר כול תפילה שהתפללתי בבית כנסת אמרתי הכול מי הלב שאלוהים היתן לי תנהיגה אזות שיורד לי את זה מי הלב

את יודעת מה הבעיה

עד שבנאדם לא מכיר במשהו הוא לא מבין עד כמה זה קשה עד עכישו אני כבר לא יושן 3 ימים אני רק חושב על זה

שפיץ,

אלוקים סידר את העולם כהבנתו, לא תמיד שכל אנוש מסוגל לקלוט את הכיוון, כיוון שלא תמיד מתפתחות הציפיות. אבל אם זה מה שעשה אלוקים, בוודאי שזהו הדבר הנכון. מקוה בשבילך שתרגע..... ובהצלחה

שתדע

אתה צודק זה מרגיז אבל אתה צריך לזכור שהכל לטובה! ואגב שתיחיה עד 120 שנה.

למעלה