בא לי למות

MrJacKasS

New member
עלייה, ירידה, מה זה משנה

הוא כתב שהוא נסע בעלייה ונתבקש לעשות חנייה בעלייה הזו, ברוורס, זאת אומרת בירידה (אם מסתכלים על התחת של האוטו ככיוון החיובי).

B B A

New member
ארז, אתה כבר מכיר אותי

גם לי היה מאוד חשוב לעבור טסט ראשון כמו האחים הגדולים שלי, וגם אני לא הייתי מוכן לקבל כישלון כאפשרות וגם אני נכשלתי בטסט הראשון ובשבעה שהגיעו אחריו. אני מסוגל להזדהות איתך ב150 אחוז. אני מכיר את ההרגשה של עצבים אטומים, של דמעות בעיניים, של פאקינג סוף העולם והייתי שם לא פעם אחת אלא שמונה. אני מסוגל להבין באיזה מצב רוח אתה אז אני לא אגיב על זה שרשמת שאנחנו כותבים שטויות. תעמוד חזרה על הרגליים,ותמשיך הלאה לטסט הבא. חודש, חודשיים... זה לא משנה. בסוף יהיה לך רישיון. קח את הדברים בפרופורציות. זה עדיין רק טסט ולמרת שאני מכיר את העצבים כשמישהו אומר לך את זה, תאמין לי שאחרי שיהיה לך רישיון אתה תבין כמה הבנאדם הזה צדק כשהוא אמר את זה. והטסטר לא אשם. אז בהצלחה הלאה ואני מחכה לתשובה ממך. אנחנו פה לתמיכה כשתצטרך אותנו.

kobos1

New member
לא נורא גבר......

טסט ראשון שלי היה בול אותו הדבר כמעט נסעתי 23 דקות הכול חלק אפילו ראיתי שהוא מתרשם הייתי שאנן אמרתי עברתי וזה ופיתאום מאמצע שום מקום דפק לי ברקססססס לא עצרתי לתמרור זכות קדימה!!!!!! לא נורא בהצלחה פעם הבאה!

רן88

New member
בקטנה, אין הרבה מה לעשות

והעצבים לא יעזרו. קח הכל באיזי, תתנחם בזה שמדובר בטסט ראשון ופעם הבאה תעבור בלי בעיה.

למעלה