בא לי למות

Daemonlior

New member
טסט ראשון.. לא נחשב..

תתחיל לספור מעכשיו
בהצלחה בטסט הבא..

ארז דלל

New member
ועוד איך נחשב

במיוחד שהטסט הבא יהיה עוד חודש ו... ואין כסףף גם סעעמק איזה גורל אכזרררר הכניס אותי לחנייה בעלייה שזה אחד הדברים הקשים, פתאום באמצע נתן ברקס קטן ואני איתו טסטר חרא לאן לקח אותי.. את השני לקח בביןעירוני והחזיר אותו למשרד הרישוי למה ה' למההההההההההה

ארז דלל

New member
הסיפור הוא כזה, עצוב מאוד

הטסט התחיל נהדר, 7 דקות טובות של פניות, נסיעה סבבה, כניסה לכיכר הכל טוב ויפה עד שעמדתי בעצור, הוא עשה לי שמאלה השמאלה זה מכניס אותי לכביש חד סיטרי, סבבה עד פה אני ממשיך האלה בחדש סיטרי מגיע לעלייה, שלא מביישת אף עלייה בירושלים פתאום הכלב הזה עושה לי חנייה בבקשה צד ימין, אני עושה את החנייה בפעם הראשונה- לא טוב עושה שוב פתאום הביא לי ברקס האוטו התדרדר, לחצתי איתו באותו הזמן מאותו קטע הטסט השתנה לגמרה, טסט שהיה לי ביידים והלך בן זונה, הפך לחרא.. אבל ממש חרא עזבו שהבחור השני רק החזיר את האוטו למשרד הרישוי.. הרס לי את החיים כולי בבאסה סעעמקקקקק

אוראל1988

New member
לפי הדברים שלך ניתן להבין ש...

הייתה לך הזדמנות אחת בלבד לקבל רישיון נהיגה ופספסת אותה. גם אני נכשלתי טסט ראשון, ולא איבדתי תקווה עד התוצאות כי הייתי בטוח שאני אעבור אחרי שהיה לי אחלה טסט וטעות לא רצינית מדי (באתי לקחת ימינה דרך כיכר ולא דרך נתיב שיועד לכך שנמצא מימין לכיכר). כשהמורה התקשר ואמר לי שנכשלתי הייתי בהלם ורציתי לפרוש מהנהיגה הזאת, אבל בדיוק שבועיים אחר כך קיבלתי רישיון ששינה לי את החיים. אז אם אתה מתכוון לבכות על 300 שקל, בידיעה שבחודשיים שלושה הקרובים אני מבטיח לך שתעבור, אזזזזזזז לא יודע מה להגיד לך. שיהיה לך בהצלחה בטסט הבא .

201002

New member
אם כבר מדברים-שאלה לכולם!!

איך באמת עושים חניה בעליה? ואיך בירידה? יש לי טסט ביום רביעי,ואני באמת לא רוצה ליפול על חניות. תודה מראש.

רן88

New member
קודם כל, עבוד על זה עם המורה שלך

אני בשיעורים שלפני הטסט הכתבתי חלק לא קטן ממערך השיעור. אמרתי למורה שאני רוצה להיות במקום הזה, לעבוד על החניה מהסוג הזה וכו'. אתה כבר בשלב מספיק מתקדם ואני מקווה שאתה מסוגל להעריך את היכולת שלך ולדעת איפה אתה צריך חיזוקים (וגם אם תבזבז חצי שעה על חניות בעליה/ירידה אז לא נורא). בעיקרון, כשאתה בעלייה אז עליך לנהוג בערך כמו זינוק בעלייה (קלאץ' עד נקודת חיכוך) כדי שהאוטו לא ידרדר למטה ואז פשוט לעבוד קצת עם הגז ועם הקלאץ' (זה די תלוי באוטו).

NewUser4

New member
ומכל זה, אתה בוחר להאשים את הטסטר?

אז הוא ביקש לעשות חנייה בעלייה, מה קרה? כאשר יהיה לך רשיון לא תחנה ככה. כל פעם שתהיה חנייה בשיפוע תוותר עליה? "הרס לי את החיים"? אתה לא קצת נסחף? לך תתרגל חניות, תרגל שליטה בקלאץ' (לא ליפול אחורה), וגש שוב. אז יהיה לך רשיון עוד כמה שבועות ולא היום, בכל מקרה לא מגיע לך הרשיון (בלי להעליב).

ארז דלל

New member
בוא אני יסביר לך

"כאשר יהיה לך רשיון לא תחנה ככה". שיהיה לי רישיון אני לא יבוא לזה ברוורס אלה ישר והופ לחנייה עם הבנת למה אני מתכוון, אני לא יעשה רוורס ולא בטיח. ולכ המגיבים, תודה רבה חבר'ה !

NewUser4

New member
אולי לא הבנתי.

אני הבנתי כי מדובר על חניה במקביל, בשיפוע מסויים בכביש. הכניסה אל החניה התבצעה ע"י עצירת הרכב במקביל לרכב החונה לפני מקום החניה הפנוי, והכניסה התבצעה ברוורס. אם כך הדבר, אין לך מה להאשים את הבוחן. ככה נכנסים לחניה, ברוורס. לרוב החניות בעיר לא תוכל להכנס עם הפרונט של הרכב. תהיה חייב להכנס ברוורס. ורוב החניות הן בשיפוע מסויים, לא הכל במישור.

8-AN

New member
../images/Emo45.gif

גם אני בחודשים הראשונים של הרישיון הייתי חונה כמו שהוא תיאר יפה "נכנס קדימה והופ"
בכל אופן, זה יצא לרוב רחוק מאוד מהמדרכה ובחניות צפופות היה דרוש יותר מרוורס אחד לתיקון. כעת אני מחנה מעל 90% מהחניות ברוורס הרבה יותר מדויק, ניתן להיכנס לחניות ה-ר-ב-ה יותר צפופות(אפילו צילמתי פעם שנכנסתי לחנייה כאשר הייתי צמוד למדרכה ופחות מ10 ס"מ מלפנים וקצת יותר מ10 מאחור) כל זה עם רוורס אחד וכמובן במרחק סביר מהמדרכה(10-20 ס"מ). אם כבר חניות ברוורס, אני ממליץ להחנות חניות בניצב ברוורס כדי שביציאה שתדרשו לתת ז"ק שדה הראייה יהיה לפנים ולא צריך לסובב את הראש ולזחול עד שיתפנה מה גם שקשה מאוד מאוד לראות כך .

ארז דלל

New member
כולי עצבים עם דמעות בעיינים

ואתם רושמים את השטויות האלה סעעמק ערס

MrJacKasS

New member
בנאדם

קח דברים בפרופורציות. בסך הכל טסט, ועוד טסט ראשון. "טסטר מניאק" זה מה שיגיד כל אחד שנכשל בטסט, אין מה לעשות. אני אמנם לא חוויתי את חווית הכישלון בטסט , אבל אני בהחלט יכול להבין אותך..ותמיד הדשא של השכן ירוק יותר (לאן הטסטר לקח את הנבחן השני וכו'). דווקא חנייה בעלייה זה בין הדברים הקלים לדעתי, אין צורך להעסק עם הדוושות, רק להיות עם קלאץ' לחוץ ולהידרדר מטה, תוך סיבובי הגה שלמדת בחניה. הסטטיסטיקה מדברת על בערך 10% בלבד שעוברים טסט ראשון (אאל"ט), אם זה מנחם אותך. בהצלחה בטסט הבא.

liorgers

New member
חניה בעלייה זה..

בדרך כלל שאתה צריך לעלות עם האוטו ולהתדרדר קוראים לזה חניה בירידה נראה לי

למעלה