בא לי למות...

mariana

New member
בא לי למות...

יווו איזה עצבנית אני. אחרי יום שלם אתמול שלא עניתי לחברי לשעבר עכשיו הוא מתקשר אליי ממספר חסוי אז הוא מזמין אותי לאכול סתם בחוץ אמרתי לו שאני לא רוצה לאכול ואין לי מה להיתראות איתו. וחוץ מזה אמרתי לו גם שאני קוראת לך לאכול אתה לא רוצה. הייתה הזמנה חד פעמית פעם שהייתי רעבה אז ביקשתי מימנו שיקח אותי לאכול אז הוא סירב בגלל שעה מאוחרת, אבל בשבילי זאת לא סיבה מספקת. אז אמרתי לו את זה. אמרתי לו אם אני אבוא תחשוב שאני רודפת אחריך וכאשר אני מזמינה אוןתך לאכול אתה לא רוצה כדי לשחק אותה קשה להשגה. אז הוא התחיל להיתנפל עליי מה את עושה לי דווקא? רציתי לבדוק אותך שמתי אותו במקום אמרתי לו שאין לך מה לבדוק אותי גם ככה בחיים אני לא אתן לזה לקרות כלומר חזרה. אני אחזור אליכם עוד מעט

jess ועוד

New member
מרין כלכבוד לך

אבל למה למות????
ענית לו יפה גם אם הוא יחשוב שזה לא לענין היה לך מה להגיד ואמרת שעכשיו הוא יתפוצץ ויתבשל במיץ של עצמו ואת... את תרגישי סופר וומן כי את כזו ג´סיקה

golem

New member
מרינגוש ../images/Emo24.gif

חמודה....אני מבין שקצת עיצבן אותך הקטע.... אבל לדעתי שיחקת אותה ובגדול ועשית את הצעד הנכון אם כי הקשה..... ךדעתי כל הכבוד לך!!! מחכה לראות אותך מחר!!
עזרא

@@

New member
מרין....

את עדיין צעירה בשביל למות ועוד בשבילו, תירגעי ומיד איך את אומרת דבר כזה, מצטערת שאתמול לא הייתי פה בשביל לחזק אותך, את חזקה מאוד, אני ממשה מצדיעה לך, עצה קטנה שלי, אמנם אני לא עומדת בה אבל תנסי את, גם אם הוא מתקשר מחסוי, את שומעת את הקול שלו, פשוט תנתקי. כך תמנעי ממנו, זה לא נעים אבל זה מה יש. אוהבת אותך ריקי

בונבונת

New member
כל הכבוד!!!../images/Emo45.gif

בא לך למות???מה פתאום?!?להפך-את יכולה להרגיש הכי טוב שבעולם!!! אני בטוחה שהיה קשה ולא האמנת שאת אומרת לו את כל מה שאמרת אבל חלאס! הוא צריך להבין שאת בנאדם ,והוא לא יכול לשגע אותך מתי שמשעמם לו... אם הוא לא יציב שיילך להחליט עם עצמו מה טוב בשבילו ולא יפגע באנשים בזמן שהוא עושה את זה!!! אוהבת אותך המון!רחל

למעלה