בא לי למות אותו תקליט לבד עומס עומס עומס עומס מהלימודים חוסר וודאות כאבים פיזיים.
U UniverSon New member 24/3/12 #1 בא לי למות אותו תקליט לבד עומס עומס עומס עומס מהלימודים חוסר וודאות כאבים פיזיים.
A Anthro4 New member 25/3/12 #3 אל תגיד ככה לא חלילה מזלזל במצבך, אבל שומדבר לא שווה שתרצה למות בגללו כל מה שעובר עליך, אני בטוח שקטן עליך ובשלב זה או אחר יעבור ויהיה נחלת העבר. תתעודד, הכל זמני
אל תגיד ככה לא חלילה מזלזל במצבך, אבל שומדבר לא שווה שתרצה למות בגללו כל מה שעובר עליך, אני בטוח שקטן עליך ובשלב זה או אחר יעבור ויהיה נחלת העבר. תתעודד, הכל זמני
ת תרנגול פראי ועליז New member 26/3/12 #4 הכאבים הפיזיים, היכן הם? לפעמים תזונה מאוזנת פוטרת חלק מכאבי הגוף. לפעמים כדאי לראות את קצה הדרך, ולשאוב ממנו נחמה ועידוד. רצוי גם לקחת חופשה קצרה, בינינו לגנוב, להבריז מהלימודים ליום אחד, זה ממלא מצברים. וכן, סקס טוב בהחלט עוזר.
הכאבים הפיזיים, היכן הם? לפעמים תזונה מאוזנת פוטרת חלק מכאבי הגוף. לפעמים כדאי לראות את קצה הדרך, ולשאוב ממנו נחמה ועידוד. רצוי גם לקחת חופשה קצרה, בינינו לגנוב, להבריז מהלימודים ליום אחד, זה ממלא מצברים. וכן, סקס טוב בהחלט עוזר.