בא לי למות

בא לי למות

איך הם עשו לי את זה איך??!?!
אני הייתי באולפן היום מהרגע שנישארו רק שלומי דניאל ודורון הלב שלי התחיל ליפעום כמו שזה אף פעם לא קרה לי ואז כשצביקה אמר שדניאל עף כל הבני זונות בקהל קפצו מחאו כפיים אני היתחלתי לצרוח עלייהם!!! אני הייתי בשוקקקקקקקקקקקקק בכיתי המון עד עכשיו העיניים שלי אדומותתתתת אני לא מעכלתת את זה בכללל אני רוצה למותתת!!!!!!! אף פעם לא חשבתי שאני יהיה כל כך עצובה
והכל בגלל דורון ומרינה החבורת דובים האלה נימאסו עלייי!!!!!!!!!מנייאקים דניאל קיבל הכי הרבה קולות מכל המתמודדים אבל רק בגלל השופטים המסריחים האלה הכל נהרס תוכנית מכורה מסכן לא הגיע לו לעוף.... זה כזההה עצובבבבבבב בא לי פשוט למותתתתת
הכל ביגלל את מרגול הזאת שתמותתתת נישבעת לכם אם לא היה בועז הייתי מפסיקה לראות לנצח את התוכנית זה כל כך לא הוגן חרא של תוכנית

../images/Emo6.gif איזה כיףף לשמוע את זה...!!!!

גם דניאל הודח וגם כל החסרות חיים שאהבו אותו בוכות על זה וגם חן חזר היישר לחצי גמר.....פשוט גן עדן [=

M e R a V 2

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

גם אני בכיתי מלאאאאאאאאאאאא

אדם קוף

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח\ מגיע לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבי83808

New member
דניאל

זה לא כ"כ נורא. תמיד משהו טוב נגמר. אל תדאגי הוא ילד כישרוני ויהיה כשרוני בעזרת ה' גם אחרי כוכב נולד.

Kudaim

New member
ועכשיו תעני לי תכלס

את באמת חושבת שלדניאל יש קול יפה? כאילו.. את שומעת אותו שר ובא לך לבכות מרוב שהוא שר יפה? לא.. נכון? כי מצטערת לומר.. דניאל לא ברמה של כוכב נולד.. יש לו קול סבבה... אבל לא יותר מזה.. הוא נראה טוב..(לא לטעמי אבל כל אחד והטעם שלו...) והוא מנומס וחמוד אבל הוא לא מתאים לכוכב נולד.. מצטערת... הוא היה צריך ללכת בשלבים מוקדמים יותר של העונה במקום לתפוס את המקום של מישו הרבה יותר מוכשר ממנו כמו נדבר קדמון או אדיר אוחיון..

Coral T

New member
אבל דניאל לא מתאים להמשיך.

הוא שר הכי פחות טוב מכל השאר. מארינה ודורון עם כל הכבוד שרים פשוט מדהים! ומה זה משנה שהם שמנים? מה את מסתכלת על המראה החיצוני? כי אם ככה עכשיו אפשר להבין למה את בכית כשדניאל עזב

למעלה