בא לי למות מעצבים!!!

Dark Muse

New member
בא לי למות מעצבים!!!

כןןןןןןןן נפלתי לטימטום של עצמי קשה לי להגיד מי מו ומה מרוב עצבים אני יצטט שיר שיגיד הכל מקווה שיהיו קצת תגובות!! Hands are red with your blame Megaphone screaming my name Whimpers someone I should´ve loved Souls weeping above זה אומר הכל בעצם!! אני אשם שאני דפוק אני אשם שאחרים התעצבנו בגללי אני אשם שאני נדלק על מישהי שאסור וזה לא מאכזב אותי פשוט מעצבן אותי!!!!!!!

angel151

New member
היי היה כייף אתמול בשירים. אז מה../images/Emo35.gif

רוצה לשתף אותי קצת .. אשתדל לעזור

Dark Muse

New member
אין כל כך מה לעזור.... אין פה בעיה

הבעיה זאת אני אני אפילו לא מאוכזב כי אני ידעתי שככה היא מרגישה (שאני לא לטעמה) אבל אני דפוק כי רק אחרי שנודע לי על זה נפל לי האסימון ועיצבנתי לא מעט אנשים בדיבורים עליה יעבור לי ... תודה בכל מקרה

Dark Muse

New member
אפשר אבל ללמוד מהמקרה דברים

זה הכי חשוב.... אני יותר לא ידלק על בנות אין מצב לפחות לא בשלב הזה של חיי או שהן יבואו וזה יקרה כי זה יקרה או שכלום עדיף מלהיות מטומטם

angel151

New member
אתה יודע מה גם אני לפעמים מקבלת

דברים כאלה בפרצוף.. אתה לא דפוק .. פשוט רק ככה אנחנו לפעמים לומדים.חמוד יהו ויהו עוד הרבה אנשים מסביבך שכן תהיה לטעמם.. אז אין מה לעשות צריך להמשיך הלאה.. כן הלאה. אני למשל אהבתי מאוד את השירים ששלחת לי לאתר .. זוכר אתמול בערב .. כל כך נחמד מצידך וזה כייף שיש מישהוא ששומע ,עוזר לך, רוצה לשמוע אותך. אשמח לעזור חבר אני כאן גם בשבילך.

Dark Muse

New member
לא ממש כיף... מעצבן

אין לי בעיה איתה זה הכל אשמתי כי ניפחתי את זה ולא היה לי מספיק אומץ לדבר איתה וזה יצא מגעיל בסוף ואני אשם וזה כלל ידוע שצריך לבוא עם בטחון עצמי מאוד גבוה ולא צריך לשם ... עליה כל כך ככה שלא הייתי מתעצבן ככה... לכן אני אשם אין לי שום רגש כלפיה עכשיו אז חפיף :\

Dark Muse

New member
אבל בכל מקרה.....

אין לי ביטחון עצמי אין לי ערך עצמי גבוה אני מאוד ביישן עד כדי כך שאני בקושי אמרתי לה שלום וגם זה היה בעזרת של מישהי ועשיתי טעות היא לא תבוא אליי יותר זה בטוח אם היא תדבר איתי בכל זאת אז סבבה אין לי בעיה אף אחד לא הכריח אותה שאני אהיה לטעמה אבל ידעתי שאין סיכוי ובגלל זה גם אין אכזבה פשוט כעס עצמי שהמשכתי לבלבל את המוח לאחרים... את מבינה?

angel151

New member
אז גרמת את זה לעצמך חבוב כי

אם אתה יודע והרגשת שאתה לא לטעמה אז מדוע המשכת?

Dark Muse

New member
כי אני דפוק יקירתי!!!! זאת הבעיה

רק דבר אחד אני יודע זה יבוא מתישהו...

angel151

New member
אתה לא דפוק חמוד אתה פשוט צריך עוד

ללמוד כמה דברים אין מה לעשות

למעלה