בא לי לכתוב

בא לי לכתוב

היום חגגו לה אצל אימה אתמול חגגנו לה יותר מצומצם טפל כזה אפילו לא היה כיסא מקושט, אני לא מפסיק לחשוב עליה, היום ביררתי לגבי טלפון דור שלישי כדי שנוכל לדבר וגם לראות , אני הולך בקניון אחרי הלימודים וחושב עליה היא בדרך לאילת נסיעת חצות בטח נרדמה על אימא שלה , ביום חמישי מקווה ללוות אותה לבית הספר. שישבת היינו ביחד בעצם מיום חמישי, פעם ראשונה שהיא טסה לה לא יודע ממה יותר התרגשה מהטיסה או מזה שלא נפגשנו שבועיים ,כל כמה שעות בטלפון, אמרת, לה שהיא תהנה מההמראה אבל היא נהנתה יותר מהסיבובים באוויר ,שהם נחתו הבושם של אימה היה ספוג בה , הקפצתי את אמא שלה לתחנה מרכזית בתל אביב שלושה אנשים באוטו בכוונה הארכתי את הדרך פעם היינו משפחה ידעתי שזה עושה טוב לילדה היא ישבה איתה מאחור והילדה שאלה :אמא מי התחיל ? למה לא הסתדרתם , טוב תבקשו סליחה אחד מהשני וזהו ככה היא למדה בגן לישב סכסוכים אצל המבוגרים זה יותר מסובך שנינו שתקנו זה כמו לצעוק המלך עירום העברנו נושא , שישבת היה מתוכנן למיצוי מקסימאלי של השהות ביחד קיבלתי רכב לשישבת ונסענו לצפון לקיאקים כדי לקבל תמונה חינם אפילו חשפנו את ישבננו לצלם היא נהנתה וגם אני וגם כולנו. אני מכור לילדה הזו. אני בתקופה סוערת ההתמודדות הזו לא קלה לי, אני מוצא איזון בכל מקום אבל הר הגעש מתחולל בתוכי אני מתעורר בשעה 4 לפנות בוקר החודשים האחרונים בעבודה גזלו ממני המון משאבים נפשיים לקראת ההתנתקות, היום בעבודה דיברתי עם בחור על הקושי להביא ילד לעולם על החרדה במהלך ההריון בשעה 12 הלכנו לאכול וכבר לא חשבתי עליו שוב חשבתי עליה ואז היא התקשרה אליי יש לה "אבא" כזה מיוחד ששומר עליי אין עוד אחד בעולם שאומר לי אבא לפני כן היו 4 בפוטנציה אחד לא שרד לשאר אנחנו דאגנו לא להגיע לחודש התשיעי ,יש אחת קוראת לעצמה מרגי אני אוהב לקרא אותה יש לה עברית כזו מיוחדת כמו של כתבי בלייזר עם המון שנינות .אולי אכתוב בלוג וזהו . לילה טוב .

shemesh22

New member
../images/Emo20.gif התמכרות ברוכה

לילה טוב

החתולית

New member
כשאתה כותב ככה

אני זוכרת למה אני אוהבת אותך. חיבוק ענק, אבא של ילדה יפה.

למעלה