בא לי לטוס

מישהי177

New member
תודה על העידוד כוכבית

אז קודם כל, אני כבר טסה בוודאות. היום בדיוק הזמנתי כרטיסים , החלטתי שאני לא מוותרת לעצמי ומתגברת על הפחד והחששות.
אני ממש בלחץ כי בסוף מסתבר שבטיסה עצמה אני לא יכיר אף אחד , אני לא אדע מי מהנוסעים בטיסה שייך לטיול המאורגן ומי לא, כי את המדריכה אנחנו נפגוש מסתבר רק כשננחת בשדה תעופה בגאורגיה. אז בעצם את כל הצ'ק אין והתהליך הזה אני אצטרך לעבור לבד ואני בחיים לא עשיתי את זה. אני מקווה שיהיה בסדר.
לגבי להתחבר לאנשים, את צודקת, עדיף שאני ינמיך ציפיות כדי שלא אתאכזב ופשוט יבוא בראש פתוח כדי להנות מהחוויה של להיות בארץ אחרת. הלוואי שזה כן יסתדר ואצליח להכיר שם אנשים, אבל אנסה שלא לחשוב על זה כל הזמן.

לנסוע לבד בקבוצה מאורגנת, לחו"ל

שלום רב לך מישהי177

איזה יופי!!
כל הכבוד שלא ויתרת לעצמך ולא נכנעת לחששותיך!!

אני מסכימה עם כל מילה של כוכבית.
כתבת שבא לך לטוס, ובא לך לשנות אוירה.
גיאורגיה יפההפיה, וטיול מאורגן בגיאורגיה הוא דרך מעולה לשנות אוירה ולהתאוורר.
זהו.
צאי בלי שום ציפיות להיכרויות.
צפי שתהיה חברה נעימה, ואוירה טובה בקבוצה. זה חשוב, וזה מספיק.
כל מה שמעבר - בונוס.
אם לא תראי היכרויות כמטרת הטיול, הסיכוי שתהינה גם היכרויות יגדל.

שמחה בשבילך.

isola bella

New member
איזה יופי שאת טסה

את *זה* עוד לא יצא לי לעשות (לטוס לבד לבד:)
אבל זה מסתובב לי בראש אם/כש למשל ארצה לטוס למקום אליו לא יהיה עם מי כי כולם היו בו.?. (למשל ברצלונה.?.)

עצתי, תתעסקי פחות במה יגידו ו/או יחשבו עלייך (את לא תראי בחיים אחכ אנשים אלו)
וכן תיפתחי גם לאפשרות של היכרות שטחית (יש לה את היתרונות שלה כמו למשל
קלילות לא מחייבת)
ותתמסרי לחוויות הטיול - נופים, ריחות, וכו'

נ.ב. לאן את טסה? (אם בא לך לשתף)

בברכה
איזולה בלה

מישהי177

New member
בא לי לטוס

בימים האחרונים אני חושבת ברצינות לטוס לבד בטיול מאורגן של הרגע האחרון כי ממש בא לי לשנות אווירה. זאת פעם ראשונה שאני עומדת לטוס לבד ולכן יש לי קצת חששות ואני בהתלבטות עם עצמי אם לעשות את הצעד הזה או לא. בדקתי כבר כמה טיולים מאורגנים של הרגע האחרון. הדבר שמפחיד אותי ביותר הוא שאני אמצא את עצמי לבד ושלא אתחבר לאף אחד בטיול או שלא יהיו אנשים כמוני שטסים גם הם לבד. לא יודעת מה לעשות

isola bella

New member
אוקיי, ראיתי לאן את טסה:)

תהני, גם אני חושבת להגיע לשם מתישהו (בטיול מאורגן כמובן:)
&nbsp
אני טסה לברלין עם חברה דתיה קרובה בין 19/6 ל 23/6
כן, זה יקרה כחודש אחרי שכבר אהיה במקום החדש (מ 15/5/16)
כמובן שאמרתי למקום החדש דקה לפני שחתמתי על החוזה:) ונעניתי ב
SURE NO PROBLEM :)
&nbsp
את הטיול לברלין סגרתי בסוף פברואר16 לפני שבכלל חלמתי לחפש עבודה אחרת:)
&nbsp
&nbsp

מישהי177

New member
היי איזולה

ממה שאני זוכרת, את הזכרת כאן מספר פעמים את העובדה שטסת לבד בטיולים מאורגנים, ולקחתי ממך השראה לכך. אז מוזר לי שעכשיו את אומרת שלא טסת אף פעם לבד.

anamit22

New member
היי מישהי177.גם לי עולות מחשבות

בזמן האחרון על לטוס לבד. לאו דווקא בטיול מאורגן-אבל לטוס.. להתאוורר ולהתנקות טיפה מהארץ. כשטסתי עם חברות לדרום אמריקה לפני 4 שנים-היו לי שבועיים בהם הייתי לבד,וחוץ מזה שהייתי קצת בדכאון- מבחינות אחרות לא היה כזה נורא.
&nbsp
אני מניחה שצך לקחת ריזיקה,כי אף פעם איפשר לדעת מה ייצא לך מזה ונראה לי שגם תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך אחרי זה, כשתראי שעשית את זה- למרות החששות.
בהצלחה:)

למעלה