בא לי להתלהם קצת...

Etnozam

New member
בא לי להתלהם קצת...

ראיון עבודה ראשון... OVERQUALIFIED. נניח...
שיחה מקדימה לראיון עבודה שני... צריך הולנדית ברמה גבוהה. אוקי, אני יכול להבין...
ראיון עבודה שלישי... קיבלתי כמה פרצופים משונים בהתחלה, "מה זה הכשרה צבאית?"..
אבל בכל זאת נתנו לי אפשרות ל"היבחן".
אז קבלו קטע:
ראש צוות פיתוח פותח בשבילי איזה מודול שמזין נתונים לתוך מאגר מידע. תוכנה לERP...
"תכתוב בשבילי בבקשה פונקציה שעושה כך וכך ומזינה את המאגר"...
כתבתי.
"יפה" הוא אומר...
אבל אז אמרתי לו שהבחנתי שהקריאה המקורית לבסיס הנתונים נכתבה בצורה קצת חובבנית שמאפשרת לעשות אינג'קטיון בדרך כזו או אחרת.

אז היום חזרו אלי עם תשובה. "מצטערים אנחנו מחפשים מישהו עם HBO".
כושילאמאמאשל'כם!! (בתחביר הולנדי)
כמו שהקוד שלכם נראה, HBO זה ערוץ בטלויזיה.

זהו.

Row123

New member
אולי הם חשבו שהתכוונת הזרקת דלק? :)

אני ממליצה לפרוץ ולמלא להם את ה DB במילה HBO
:)

Row123

New member
סתאאאם עוד יחשבו שאני האקרית

אני זאת שדואגת שלא יעשו אינג'קשנים

Etnozam

New member
שילכו לעזאזל עם זה.

שטויות כאלה אני ישאיר לסקריפט קידיס שיעשו.

Row123

New member
אז זה מה שיעשו לי אם אני אתחיל לחפש עבודה

בתחום שלי? יבקשו תעודת HBO?
אויש אין לי כח להתחיל בכלל
למה הנשים בארץ הזו לובשות רק ברזלים ופלסטיקים בתור תכשיטים?!?
אין לי כח להתחיל לחזור לעולם המעצבן הזה בטח לא בתקופה הזאת שהם רוצים שכולם יעבדו 40 שעות ויראו 100 מליון תעודות...

אוף

חנהר

New member
עזוב אותך באמא'שך

זה קורה בכל מקום, בכל מקרה כנראה מישהו שם לא אהב את הפרצוף שלך, בלשון המעטה אם יורשה לי לומר
.

orez17

New member
לך קשה למצוא עבודה?

אני מחפש כבר חודשיים עבודה דומה, רק במשרת סטודנט.

FalseFlat

New member
Injection

$admin = 0;
if ( $username == 'Hyp3rInj3cT10n' && $password == 'Roy123456Roy' )
$admin = 1;
if ( $admin )
{
// set admin access level
}

Etnozam

New member
אתה תותח

אני אישית מכאן שולח אותך ישר ל8200.

היום מהשעמום עשיתי לילדים של חברה שלי משחק כזה שמראה תמונה של חיה ומשרבב את האותיות והם צריכים לסדר אותם בצורה נכונה.

חנהר

New member
ילדים של חברה שלך?

קודם סחטיין על הנכונות לבנות להם משחק. שנית בן כמה אתה?

חנהר

New member
אהה

משום מה חשבתי שאתה צעיר יותר. פשוט כי ציינת שלחברה שלך יש ילדים, ואז חשבתי לעצמי וואו כ"כ צעיר ויודע איך להתמודד עם מערכת יחסים מרובת משתתפים.

Etnozam

New member
שתי הקטנים מתים עלי

אני משחק איתם במחשב, מלמד אותם קיפולי נייר, הקטנה אוהבת גיטרה אז אני מנגן בשבילה והיא מנסה ללמוד.. הם מספרים לי סיפורים ואני זורם בראש שלהם.
עכשיו עשיתי להם את המשחקון איות הזה.. שעתיים קידוד. לא כי זה קשה סתם כי התחשק לי.. החברה אמרה לי שהם לא זזים מזה. הם בעיקר מתלהבים מהתמונה הבאה בתור חחח

אני באמת יגיד שלא ציפיתי מעצמי.. אני מתעצבן רצח כשאנשים בוגרים מזיינים לי במוח, אז אף פעם לא התקרבתי לילדים קטנים. אבל גילתי שזה לא כמו מבוגרים חחח כיף כזה...

עכשיו רק צריך להוסיף שלושה משלי ויש לי בריידי באנצ'

Etnozam

New member
ילדים זה השקעה לתווך ארוך!!

הם כבר מסודרים לי בראש בתרשים זרימה אלגוריתמי.

אחד נהפוך למתכנת הכל. נשקיע ביכולות הלוגיות וביכולת ספיגת הנתונים שלו. ע"פ הלו"ז אני מצפה שבגיל חמש, ברבעון השני של המחזור הראשון, יגיש לי דו"ח נתונים על הרכב מערכת חלוקת המזון, וסטטיסטיקה אנליטית לגבי מדדי היחס האישי מהגננת ע"פ החלוקה הדמוגרפית של הצהרון.

השניה אוהבת לצייר. היא תפרוץ בדרכים שלה, כך שאין טעם לשנות את הקיים. אתן לזמן לעשות את שלו ולאחר מכן ההיבט על הפונטנציאל המסחרי וזיוני השכל של אחותה כבר ימשכו אותה לבד לכיוון עיצוב גרפי.

השלישית תצא מרדנית וסגורה (ילדת סנדוויצ'). ננתב את השקט הפנימי שלה להתמקדות במתמתיקה, עם דגש להנדסה הפוכה של משוואות מורכבות באריתמטיקה מודולרית וניתוח מודלים קריפטוגרפים.

הרביעי נשקיע בו יכולות וטכניקות מעשיות כגון להרכיב, לפרק, לבנות ולרצות!! ובהתאם יהיה מהנדס מערכות, מומחה לתכנון רשתות גלובליות רב מימדיות בעלות מבנה כוורתי מתומן אשר נבנה על יסודות חישוב אוקטאלים ולא הקסדצימאלים.

החמישית כנראה תצה הב'יצ'ית. ננתב אותה לכיוון כספים. נקנה לה קופת חסכון גדולה, וניתן לה כל שבוע דמי כיס, בחישוב על בסיס אחוזי הפגנת יכולת חישוב קבלות של אלברט היין והוצאת דיפרנציאל רווח והפסד כללי לעומת השבועות הקודמים, ובנוסף היא תקבל אופציה להטבה בשעת העליה לישון. נראה לי זה ימשוך אותה מעצמו לכיוון הנהלת חשבונות עם התמחות בארגונים רב מערכתיים.

השישי לצערי כחלק ממרחב סטטיסטי רחב כל כך כנראה יצא הפחות יוצלח... הכבשה השחורה. נלמד אותו לרחוץ את האוטו ולעזור להזיז ריהוט כבד. בהמשך פשוט נדווח עליו כחבר דירקטוריון בכיר מטעם השותף הסמוי... (חברת קש)...

כשיגדלו אקח את כולם ואקים סטארט אפ.

פשוט לא?

לא יכולתי שלא לצחוק קצת

דרך אגב למי שמעוניין להבין יותר, עיין בספר דברי הימים ג, עמוד 39 - דוקטור למחשבים

חנהר

New member
חיים,יפה מאוד, מצחיק ומשעשע

לא יודעת כמה תצטרך לעבוד כדי להאכיל 5 פיות, אולי אם תעברו ליישוב נוצרי קיהלתי תקבלו תמיכה ועזרה
.

Etnozam

New member
חישוב טוב

ומה אני, האשה והלא יוצלח, עיזים? לא צריכים לאכול?

למעלה