בא לי להתייאש......

בא לי להתייאש......../images/Emo7.gif

אני כבר מתקרבת לשיעור 50, אני מרגישה שאני נוהגת בצורה סבירה, אבל הטסט לא מגיע, כל הזמן יש דיבורים מצד המורה על טסט פנימי, אבל הוא לא נעשה, וכפי שהבנתי אי אפשר לגשת לטסט בלי פנימי, נמאס לי כבר זה גם מסחטה של כסףףףףףףףףףףףףף, מה עושים??? גם אין לי כוח, נראה לי שתופסים עלי טרמפ מבחינה כספית, מכיוון שחסכתי מראש בשביל הרשיון המעצבן הזה....

mar1shka

New member
למה את לא מתעקשת על טסט פנימי

אם נראה לך שאת בסדר??? ומה אומר המורה על הנהיגה שלך?

C u b e

New member
תראי

קשה לי לענות לך בגלל שאני לא הייתי בשיעורי הנהיגה שלך ואין לי מושג איך את נוהגת. יכול להיות שהמורה לא מרגיש שאת מוכנה לטסט, ומצד שני גם יכול להיות שהוא באמת סוחט אותך. למה שלא תשאלי אותו פעם אחת ולתמיד "למה אתה לא מגיש אותי לטסט?". תשאלי אותו מה הבעיות שיש לך בנהיגה ואיך אפשר לתקן אותן (אם יש), אחרת מהי הסיבה שבגללה הוא לא מגיש אותך. אל תפחדי לשאול...

learndriving

New member
את לא יחידה שכבר התקרבת לשיעור

50. גם אני כבר מתקרב לשיעור 50. לפני כמה שבועות המורה שלי אמר לי שיש לי טסט בעוד חודש אבל עדין לא ידוע תאריך. בינתיים הפסקתי להמשיך לקחת עוד שיעורים כי כבר גם נמאס לי משיעורים וגם כסףףףףף. כשיודיע לי מתי אהיה בטסט. אתאמן בערך 2 או 3 שיעורים לפני הטסט. עכשיו אני לא בטוח שהוא התכוון לטסט חיצוני או טסט פנימי. אברר אותו. אם זה טסט פנימי, הייתי מחליט להגיש טסט פנימי ולא לקחת עוד הרבה שיעורים לפני אגיש טסט פנימי. זה בדיוק אני מבין את ההרגשה שלך. גם שלי. לדעתי, אם את מרגישה שאת נוהגת בצורה סבירה, אז אפשר לא לקחת עוד סתם שיעורים לפני תגישי לטסט פנימי. תחכי לקבל איזה תאריך בטסט פנימי ותתאמיני עוד שיעור אחד לפני טסט פנימי. מה את אומרת על דעה שלי?

אני לא יכולה לדעת מתי זה יהיה...

היא פשוט בודקת לי תוך כדי השיעור אם יש משהו שיכול לבחון אותי פנימי... באותו שיעור עצמו... זה נשמע לי בדיחה- והבדיחה הזו חזרה על עצמה במשך 3 שיעורים. ככה שאם אני לא אעשה שיעורים אני לא אקבל פנימי

lilach16

New member
אל תתייאשי!

דברי עם המורה שלך! תגידי לו שאת רוצה לסיים עם זה כבר ושאת מוכנה לטסט. תשאלי אותו מה הסיבה שהוא לא מגיש אותך. אם יש משהו שאת לא יודעת שיגיד לך ותעבדי עליו אבל שלא ימשוך את זה סתם. עכשיו בדיוק חזרתי משיעור 35 והמורה שלי שאל אותי מתי אני רוצה פנימי. עד עכשיו שגעתי אותו כי אני יודעת שאני מוכנה כבר. שיהיה לך בהצלחה!

bloomy

New member
תשובה

תראי, קודם כל הניסוח של "נוהגת בצורה סבירה" הוא לא משכנע מספיק. אם את נוהגת בצורה טובה, ומרגישה מוכנה לטסט אין שום סיבה שלא תשאלי את המורה שלך "למה אתה לא מגיש אותי לטסט?" תמיד יש את הסיכוי שהוא יענה שאת פשוט לא מוכנה. אז פשוט תשאלי אותו מה לשפר, תעבדו על זה, ותוכלי לגשת לטסט. חוצמזה, יש גם סיכוי סביר שהוא סתם מורח שיעורים, כמו כמה מורים ששמעתי עליהם, ואז אין לך ברירה חוץ מלנדנד על טסט. חבל שסתם תבזבזי את הכסף שלך אם את מוכנה. שיהיה בהצלחה!

למעלה