בא לי להתחתן ;-)
N noam011 New member 22/3/01 #3 אההההה לא הספיקה לכם הפעם הקודמת ? אתן רוצות לראות גם את ``נישואים כושלים-2`` ? לא תפסתן את הפרנציפ ?
אההההה לא הספיקה לכם הפעם הקודמת ? אתן רוצות לראות גם את ``נישואים כושלים-2`` ? לא תפסתן את הפרנציפ ?
מ מיכי New member 22/3/01 #4 למה פסימיות על הבוקר?! אתן יודעות... לכל אחת יש ת`אחד שלה שיבוא ויפול בגורל כמו בגד לגוף כמו אויר לנשימה...
למה פסימיות על הבוקר?! אתן יודעות... לכל אחת יש ת`אחד שלה שיבוא ויפול בגורל כמו בגד לגוף כמו אויר לנשימה...
ח חלומית:) New member 22/3/01 #8 נועם אההההה ) נשואין כושלין ? בטח תגיד לי שההוא כמו כל הגברים כולם!!!! לסיכום אהההההה עוד לא אהבתי די הרוח והשמש על פני . חלומית בידידות
נועם אההההה ) נשואין כושלין ? בטח תגיד לי שההוא כמו כל הגברים כולם!!!! לסיכום אהההההה עוד לא אהבתי די הרוח והשמש על פני . חלומית בידידות
ח חלומית:) New member 22/3/01 #7 יא חן את כאן ? חן אהלן אהלן יקירה !!!!! וואלה מאז קיסריה , אך יש לך הזדמנות היום גם ממי!!! קראי הפתיח בחדר 40 פלוס בצא`ט . אני באה היום אשמח לראותך שוב חמד . באהבה חלומית
יא חן את כאן ? חן אהלן אהלן יקירה !!!!! וואלה מאז קיסריה , אך יש לך הזדמנות היום גם ממי!!! קראי הפתיח בחדר 40 פלוס בצא`ט . אני באה היום אשמח לראותך שוב חמד . באהבה חלומית