בא לי להתחדש

shimonab

New member
בא לי להתחדש

שלום חברים אני בעל רשיון מוגבל ל-47 כ"ס ורוכב על קטמ דיוק 390 חשבתי לשדרג ל-690 אבל הם מפריזים במחיר ולדעתי באופנוע(כיף אבל יקר רצח,טיפולים תכופים,רוטט...לא נראה לי שווה 25 אחוז יותר מהיפנים).
ראיתי את הסוזוקי גלדיוס והוא נראה מהמם בשחור אדום וגם המחיר סביר.
יש למישהו ביקורת עליו אני רוכב חוזר אחרי 30 שנה ולא ממש מכיר את הכלים העכשוויים,תודה.

מיצו

New member
אופנוע סולידי, פשוט לתחזוקה

מכלולים פשוטים בלי הרבה הייטק, בדיוק כמו שאופנוע יפני טיפוסי אמור להיות. לטוב ולרע. משקף קטן יכול לעזור לך קצת עם הרוח, אבל אל תצפה לתחושות מטורפות ברכיבה עליו, בטח שלא על המוגבל.

shimonab

New member
תודה מיצו אבל האם זה יהיה שיפור לעומת הדיוק?

אני מחפש כלי מרגש ואני יודע שה-690 תפור עליי אבל האם יש אופצייה אחרת?

DUDUALON

New member
ה 690 70 כ"ס

חזק . נוח לטיפול , תצטרך לעשות נסיעת מבחן . אולי אתה בשל ל 1000 ?

מיצו

New member
אני אגיד לך מה אמר לי חבר טוב

הוא, כמוך, מוגבל רישיון. רצה דיוק 390. אמרתי לו תשקול את צעדיך. מצאתי לו אחלה גלדיוס מוגבל, עליו הוא התאמן ועליו הוא עשה את צעדיו הראשונים (שכללו גם שתי תאונות, אחת קטנה, אחת קצת יותר גדולה שהיתה יכולה לעלות לו בחייו אלמלא היה הולך להתאשפז). אחרי שנה רצה להחליף. רצה דיוק 690. אמרתי לו תשקול את צעדיך, אתה תישלל מהר מאוד. תרגיע את עצמך.
&nbsp
הוא קנה מונסטר חדש. מבסוט עד הגג, גם מהכלי וגם מהשירות.
&nbsp
אני יודע שאתה רוצה דיוק 690. אם זה מה שאתה רוצה, לך על זה. אבל אם אתה רוצה להתחיל כמו שצריך, לעשות טירונות ואחרי זה קורס מכ"ים, אז תעשה את זה בצורה ליניארית נכונה. זו דעתי האישית.
&nbsp
מעבר לזה, אין לי מושג מה התקציב שלך ומה אופי הרכיבה שלך. אולי תספר לנו?

iec

New member
על המונסטר...

ותתכונן להתחיל לפתח רגשות למכונה איטלקית.

ssg5055

New member
הפכת לשגריר דוקאטי?

דוקאטי יותר גרועים מסיינטולוגיה
זה כת שאי אפשר לצאת ממנה

או שהאושר המושלם שייך רק לרוכבי דוקאטי
האר עינינו גורו מיצו..

מיצו

New member
הנה תשובה

זו לא כת ולא נעליים. אבל יש להם, לדוקאטי, גאונות (לא פחות מזה) בתחום יחסי הציבור. לא הייתי נוגע בדוקאטי עם כפפות של נאסא לפני 15 שנה. גם לא לפני 10 שנים. אבל השינוי שחל בהם, מחברה שמוכרת אופנועי אקזוטיקה שמתאימים רק למשוגעים לדבר, לחברה שמוכרת אופנועי אקזוטיקה שמתאימים לכל מי שרק רוצה, בלי צורך להחזיק מוסך צמוד ליד הבית, בליווי שירות שנמצא בליגה משל עצמו מבחינת חוויית העבודה מולם - כנראה עושה משהו.
&nbsp
רק לפני כמה ימים רשמתי באחת הקבוצות שקשורות לדוקאטי שמגיע לי מזל טוב. רכשתי את פריט הלבוש הממותג-דוקאטי הראשון שלי. והנה היום קיבלתי את השני.
&nbsp
לא יודע מה הם עושים, לא יודע מה הם מכניסים לי לאוכל, אבל זה משהו שאני לא יכול להסביר אותו באופן הגיוני.
&nbsp
רק דבר אחד אתה יכול להיות בטוח בו. אם יהיו בעיות, אני אספר. חלילה לא בקטע של איום, אלא בקטע של לא להסתיר את מלוא חוויית המשתמש שלי, שבנתיים אני יכול רק לומר עליה שהיא כמעט קרובה למושלמת.
&nbsp
אה, בעצם יש בעיה אחת.
&nbsp
זרוע ה- RAM שמשמשת אותי להחזיק את הסמארטפון נמצאת בזווית כזו שבעת הטיית הכידון שמאלה עד לסוף שלו, הוא נוגע בתיק המיכל (הייעודי). נאלצתי לפתוח בורג ולשנות את הזווית שלה.
&nbsp
זהו.
&nbsp
רכבתי על לא מעט אופנועים בימי חיי, אבל כזה עוד לא היה לי. ואומר את זה מישהו שלא היה מוכן לשמוע על איטלקי.

iec

New member
כשאני כתבתי את זה...חשבו שאני משוגע

עכשיו חושבים ששנינו משוגעים

&nbsp
17,000 ק"מ עד כה...וכל יום אני מתכנן מתי לרכב שוב כמו איזה נרקומן. לא קרה לי באף אופנוע לאחר 10 חודשים של רכיבה...
&nbsp
&nbsp
אני משוגע מוצהר.

מיצו

New member
אני מבקש להתנצל בפניך.

גם אני חשבתי שאתה משוגע.
&nbsp
אני עדיין לא משוגע כמוך, אבל זה הולך לשם.

iec

New member
מכונת עינוגים בשם דוקאטי מונסטר

My sex machine

מנשה ש

New member
ניסיון לענות למיצו על האתגר

הפופולאריות של דוקאטי בשנים האחרונות היא הגבריות המטרוסקסואלית, שהגיעה לבסוף גם לעולם האופנוענות. כלומר, עדיין הטרוסקסואל, אך מקפיד על מראה וטיפוח כללי. ולצד זה, הגבריות המטרוסקסואלית היא צרכנית מותגי אופנה בדפוסים, שהיו ידועים עד היום רק ב"עולם הנשי". דוקאטי היא בדיוק השילוב של מראה מטופח במונחים אופנועניים יחד עם מכונת קידום וטיפוח מותג בעולם צרכני בעל מאפיינים "נשיים". הגבריות המטרוסקסואלית היא (כפי שהביטוי רומז) היא גבריות עירונית, נהנתנית ומעודכנת (טכנולוגית, אמנותית וכו'). בדיוק כמו המכונה הדוקאטית.
...זה הכיוון של הרעיון.

Aricc

New member
בקבוצה של מאותגרים, שמקצרים במילים, אופנוע להומואים/ספאגטי

באותה קבוצה S1000RR זוכה לגיחוך בניגוד לספאגטי שמתקבל בסלחנות... כמו נשים

iec

New member
אני סובל מאותו סימפטום של תחתוני דוקאטי מהסיבה היחידה שכשאני

לא יכול לרכוב מסיבות של עבודה או FUN אחר ,אני פשוט מציץ לתוך המכנסיים שלי ומתמוגג מההנאה למראה הלוגו של דוקאטי שמזכיר לי את מכונת הסקס הלבנה שממתינה לי בשקט לפני הרעש הגדול

למעלה