בא לי להשוויץ מתוודה שאני שכורה ו בא לי להשוויץ. לילה טוב לכולם
ס סייאון New member 18/8/07 #10 נייס ../images/Emo13.gif גוף יפה, יש במה להשוויץ. איזו תמונות תפרסמי אחרי 5 בירות?
N nerissa New member 19/8/07 #15 טפי עליך, יא מכוערת! את לא מתביישת להראות את עצמך ככה?? את הגוף הממ.. ממדהים.. סקסי.. מושלם.. נודי! למה אנחנו צריכים לסבול את התחת הממ..ממממ.. מדהים מושלם הזה מול העיניים??!!
טפי עליך, יא מכוערת! את לא מתביישת להראות את עצמך ככה?? את הגוף הממ.. ממדהים.. סקסי.. מושלם.. נודי! למה אנחנו צריכים לסבול את התחת הממ..ממממ.. מדהים מושלם הזה מול העיניים??!!
A Aganenet New member 19/8/07 #18 תודה תודה רבה לכולם על פירגון. ו וגם לאלה שאמרו שאני רעה וגם לאלה שאמרו שאני מכוערת (רשמתי את שמותכם) אגב, שתיתי רק 3 בירות ומרטיני בדיוק נגמר, אז לא בא לי יותר...
תודה תודה רבה לכולם על פירגון. ו וגם לאלה שאמרו שאני רעה וגם לאלה שאמרו שאני מכוערת (רשמתי את שמותכם) אגב, שתיתי רק 3 בירות ומרטיני בדיוק נגמר, אז לא בא לי יותר...
M Master Stav New member 18/8/07 #9 יפה לך ....../images/Emo13.gif את צריכה להיות שיכורה כדי שיצלמו אותך כל כך יפה ? שאשלח לך איזה ארגז ?
יפה לך ....../images/Emo13.gif את צריכה להיות שיכורה כדי שיצלמו אותך כל כך יפה ? שאשלח לך איזה ארגז ?
פ פינקי לשלטון New member 19/8/07 #12 יא רעה!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif את יודעת כמה התמונה הזאת משגעת אותי גרררררררררררררררררררררררררררר אחד גדול! חוצפנית!
יא רעה!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif את יודעת כמה התמונה הזאת משגעת אותי גרררררררררררררררררררררררררררר אחד גדול! חוצפנית!