בא לי להקיא

welcome ו-../images/Emo24.gif

תרגישי חופשי לשתף/לשאול/להגיב
אני לא חושבת שאת צריכה לפגוש אותו... (כמובן שאני אולי טועה). לגבי המשך ההתכתבות - מה ההתכתבות שלכם/הקשר שלכם משרת בחייך? האם זה גורם לך להרגיש טוב? האם זה מעצים אותך? האם זה גורם לך להרגיש אהובה? אני זוכרת שכאשר אני התכתבתי בעבר עם אנשים ב-ICQ, זה גרם לי להרגיש טוב עם עצמי

קודם כל

מה את נכנסת לשרשור שלי? פה עוזרים לי ! תעשי לך שרשור משלך !
דבר שני.. מה זה משנה מה אנחנו חושבים.. את רוצה להיפגש איתו תפגשי את לא רוצה אל תפגשי.. ודי ברור שאת לא רוצה. דבר שלישי הוא פסיכי כמוני וזה כן סיטואציה דומה, ואני אומר לך שלא כדאי להתעסק עם אנשים כמוני
דבר רביעי.. לי ולה היה את הניצוץ, הברק, והייחוד.. אז במובן הזה הסיטואציה לא דומה. צ'או.

טוב, אולי ככה היא מרגישה לגביכם

אז זה כן עוזר לך. דבר שני אתה צודק, שלישי ורביעי יתכנו... אולי תחליט לא לקחת רציני התכתבויות, וירטואלי זה בסך הכל וירטואלי. לא שומדבר יותר. והרבה מאיתנו מתייחסים לקשרים הוירטואלים כאל משהו נפרד ונלוה לחייהם, ולא מחייב.

חומד

היום הייתי במכון כושר ודיברתי שם עם מישהי, הייתי במצברוח טוב לפני שהגעתי אז היו לנו כמה צחוקים ודיברנו איזה 10 ד' והראיתי לה איזה קסם והיא נהנתה והצגנו אחד את השני והיה נחמד ואז הלכתי להתאמן. אחרי חצי שעה שאני מתאמן פתאום אני רואה שגבר שחום ושרמנטי מדבר איתה תוך כדי שהיא הולכת בהליכון .. ישר התחלתי להיכנס לסרטים, ישר התחילו לי רגשי נחיתות שראיתי שהם מדברים איזה רבע שעה ככה והרגשתי נורא וזה די הרס לי את היום. את עדיין חושבת שיש לי בעיה עם התכתבויות באינטרנט?

למעלה