בא לי להקיא

Barvazoom

New member
פלישה סדרה מעולה... "על טבעי" מעט

אכזבה אותי האמת... הם חזורים על עצמם למרות שאני יותר לא אומרת בחיים: בלאדי מרי כפול שלוש פעמים ועוד מול המראה.....

העכביש2

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח
כן ראיתי אתמול ת'קטע הזה ב-2 במשהו...פיספסתי את הפרק המוקדם. קטע חזק זה היה...נדמה לי שזה היה הפרק המעניין ביותר עד עכשיו שלהם... ונכון שפלישה מצויינת? אני מת על הסדרה הזאת! כלבבי! ותראי היום "אבודים" זה גם פנטסטי... ולסיום: בלאדי-מרי, בלאדי מרי, בלאדי....

Barvazoom

New member
../images/Emo48.gifהזמנת בלאדי מרי? ../images/Emo122.gif

אני לא יכולה לראות אבודים כי העונה החדשה משודרת רק ב"הוט" ויש לי "יס"....

chaofix

New member
אז זהו....

שאת העונה הראשונה אני מביא לעצמי בסופ"ש הקרוב... ואת השניה... כנראה חבר יביא לי

העכביש2

New member
לא שחכתי קושקושית חמודונת...

פשוט רציתי לגרום לה קצת רגשות אשם..קצת מצפון..
אתמול נהנתי גם ככה..

ברוכה הבאה לtקסטואלית

ומסכימה עם צפניה, אל תתרגשי מאנשים שמתקילים אותך בשאלות מעצבנות.

zoe80

New member
יקירתי- את ורק את בוחרת ממה את

מתעצבת וממה לא. מה לעזאזל אכפת לך מה שאיסזו זקנה פלונית אלמונית אומרת לך??? אל תקשיבי, תחשבי שזה סתם קולות רקע מעצבים כמו קליטה גרועה ברדיו של הרכב... הנקודה שלי היא שכנראה את ואת ואת עוסקת בנושא זה בינל לביו עצמך או ווטאבר, לכן u let it get to you זהו.

העכביש2

New member
"פלונית- אלמונית"???!! ../images/Emo6.gif

אבשלום קור מתהפך במיטתו....
הוא בדיוק בשנת צהריים...

zoe80

New member
?! למה שיתהפך? ככה אומרים. אבל

אם אתה מעדיף אני חוזרת בי, ורושמת John Doe (וכן, JOHN יכולה להיות גם אישה :p).

העכביש2

New member
אני מכיר את המילה (2)...

פשוט מזמן לא שמעתי את זה המון זמן. סחטיקה!!

לא בהכרח

אני מכירה את התיאוריה לפיה 'אם את/ה נעלב/ת ממשהו, סימן שהמשהו הזה מטריד אותך בתוכך'. וכדרכן של תיאוריות- הן נכונות בעירבון מאד מאד מאד מאד מוגבל. הן מצלצלות יפה, כי הן לכאורה מסבירות קשת רחבה של מצבים וזה כאילו 'חלק' ו'נקי' ו'יפה' ופותר תהיות, העניין הוא שהן לא מתברגות במציאות המעשית על כל מצב. אני לא חושבת שה'אישיו' הזה של 'ללא חתן' נוגע לי, ו"על כן היא לחצה לי על הכפתור"; יש לי חיים מעניינים ( ראה ערך בלוגי היקר
) ואיני מהפקאצ'ות אשר עסוקות ב'כוננות חירום לחיפוש חתן', נהפוך הוא- יש לי כ"כ הרבה תחומי עיסוק מעניינים, שבקושי נותר לי זמן לחיי חברה- ואת הזמן שכן נותר לי- אני מנצלת בצורה איכותית ולא כ'מבצע אנטבה לחיפוש חתן' ( כפי שפאקצ'ות מסוימות עושות ) אני חושבת שנפגעתי כי מה שהיא עשתה פשוט מעליב. זוהי הטרדה מינית ( מה אכפת לעזזל לאנשים זרים שעכשיו אני עדיין בחורה נאה ופוריה ומחר לא אהיה ועל כן עלי לרוץ כנגד השעון המתקתק, להתעבר, להשריץ וכו'? בעעע ). אני חושבת שהעלבון שלי ביטא עלבון של מי שפרטיותו נפלשה על ידי זר, ולמען האמת, איני רואה שום הבדל בין זה לבין הטרדה מינית מצד נהגי משאיות שמהחלון קוראים לך 'כוסית' ועושים עם הפה כל מיני תנועות מציצה. עבורי זה ממש אותו הדבר- הטרדה מינית רק בואריאציה קצת שונה. מישהו שהחליט שמותר לו להדבק לך לתחת ולהקיא עליך את השטויות שלו - וזה "נעים" כמו ציפור שחירבנה על הראש, רק שהציפור אינה כלואה בתסביכים כמו הזקנה הזאת txt

למעלה