לא בהכרח
אני מכירה את התיאוריה לפיה 'אם את/ה נעלב/ת ממשהו, סימן שהמשהו הזה מטריד אותך בתוכך'. וכדרכן של תיאוריות- הן נכונות בעירבון מאד מאד מאד מאד מוגבל. הן מצלצלות יפה, כי הן לכאורה מסבירות קשת רחבה של מצבים וזה כאילו 'חלק' ו'נקי' ו'יפה' ופותר תהיות, העניין הוא שהן לא מתברגות במציאות המעשית על כל מצב. אני לא חושבת שה'אישיו' הזה של 'ללא חתן' נוגע לי, ו"על כן היא לחצה לי על הכפתור"; יש לי חיים מעניינים ( ראה ערך בלוגי היקר
) ואיני מהפקאצ'ות אשר עסוקות ב'כוננות חירום לחיפוש חתן', נהפוך הוא- יש לי כ"כ הרבה תחומי עיסוק מעניינים, שבקושי נותר לי זמן לחיי חברה- ואת הזמן שכן נותר לי- אני מנצלת בצורה איכותית ולא כ'מבצע אנטבה לחיפוש חתן' ( כפי שפאקצ'ות מסוימות עושות ) אני חושבת שנפגעתי כי מה שהיא עשתה פשוט מעליב. זוהי הטרדה מינית ( מה אכפת לעזזל לאנשים זרים שעכשיו אני עדיין בחורה נאה ופוריה ומחר לא אהיה ועל כן עלי לרוץ כנגד השעון המתקתק, להתעבר, להשריץ וכו'? בעעע ). אני חושבת שהעלבון שלי ביטא עלבון של מי שפרטיותו נפלשה על ידי זר, ולמען האמת, איני רואה שום הבדל בין זה לבין הטרדה מינית מצד נהגי משאיות שמהחלון קוראים לך 'כוסית' ועושים עם הפה כל מיני תנועות מציצה. עבורי זה ממש אותו הדבר- הטרדה מינית רק בואריאציה קצת שונה. מישהו שהחליט שמותר לו להדבק לך לתחת ולהקיא עליך את השטויות שלו - וזה "נעים" כמו ציפור שחירבנה על הראש, רק שהציפור אינה כלואה בתסביכים כמו הזקנה הזאת txt