בא לי להפתיע את הילד

עציון

New member
בא לי להפתיע את הילד

ככה. בא לי רעיון לנסוע במהלך השבוע בשקט בשקט צפונה אי שם לפסגות אחד מההרים שם בתוך מוצב מכורבל לו יהונתן ולהפתיע אותו. להביא לו את המצלמה ששכח בבית. גרעינים לשבת. עוגה. והעיקר: איזה 30-40 דיסקים חדשים בתמורה לאלו שנגנבו יחד עם המאזדה. ככה. בא לי להפתיע אותו. יש סיכוי שיתנו לי להיכנס למוצב?

י רדן

New member
עציון, התרגשתי לקרוא ומאוד מתחברת

להרגשתך להפתיע את הילד, עצם המחשבה כמה ישמח לראותך שם, ולקבל את כל הפינוקים, והדיסקים החדשים.. אין לי תשובה לגבי הסיכוי האם יאפשרו לך להיכנס למוצב.. מקווה מאוד שכן.

poli55

New member
../images/Emo24.gif עציון הפתעה מדליקה

שלום עציון הפתעה מקסימה במיוחד בחג החנוכה
כאשר תגיע למוצב תעביר להם את "המשלוחה " למוצב אני מאמינה שהם יצאו לקראתך בשמחה להכנס פנימה אני בספק?... בהצלחה וחג אורים שמח

עוד לא החזירו את המאזדה???

עציון, צריך להתקשר עם המקורות הנכונים!!! יש מתווכים שתמורת "סכום סמלי" יחזירו לך את המאזדה שלך "בונבוניירה"...

עציון

New member
השוטר אמר לי שהיא כבר מפורקת

לחלקי חילוף הנימכרים ברחוב המסגר בת"א.

עציון

New member
אח..אח..איזו הפתעה!!!!

עוד אני מתכנן את הנסיעה הנ"ל ליום רביעי, מצלצל אלי הבן יקיר לי יהונתן, ומספר לי שמחר מגיע אלינו הביתה המ"מ לביקור הורים שהוא עורך בשבוע החנוכה. נו. זה לא ידעתי ולא שמעתי. המ"מ,(שלמען האמת גר לא רחוק מאיתנו) בא אלינו, אל עמך, לביקור....נכון, שזה יפה מצידו? זה לא אומר שאני מבטל את כוונותי להפתיע את הילד. חג שמח. (תגידו. רק לי קר?)

סמדר בנ

New member
אז כדאי שתבדוק

בדוכני הקלטות שליד.... אולי מוכרים שם 42 תקליטורים בזול.....

למעלה