בא לי להיות כאחד האדם

גבולי2

New member
בא לי להיות כאחד האדם

אוף איזה מעיפים החיים האילו אין לי כח לזוז אין לי חשק לכלום למזלי יש לי עסק שעובד מעצמו כך שלדאגה הזאת אין לי ממה לחשוש
אני מת למצוא מישהי שתתאים לי שתכיל אותי
אני פרזיט עצלן נטול אנרגיות שמעביר את הימים ומחכה לסוף החיים כל כך אין לי חשק וכח לחיים
יש לי הכל מבחינה כלכלית אבל אין לי שום חשק לכלום אני די מדוכא
ואני מאוד גבולי סובל מהפרעת אישיות גבולית התעייפת

מזדהה מאוד

הלוואי שהייתי נורמלית... נמאס לי להיות מוגבלת בכל-כך הרבה תחומים... נמאס לי להיות פצועה ונכה... לא יכולה לחשוב על חיים שלמים כאלה... וגם אני מתה למישהו שיכיל אותי: שיתן לי יותר מסקס, איכשהו הקשרים שלי מבוססים בעיקר על מגע...
בעיקר נמצאים במיטה... זה יותר קל לי לברוח לזה מאשר להתמודד עם קשר רגשי... איך העסק שלך עובד מעצמו? אתה לא צריך אף פעם להתעסק איתו? - אני חושבת שזה בעייתי, כמה שזה נוח ומזל גדול זה לא בריא לא לעשות כלום לאורך זמן, זה מתיש, ריקני ומדכא... חשוב מאוד מאוד שתמצא משהו לעשות אם לא בשביל הכסף אז בשביל הנשמה... אולי התנדבות, אולי חוג... כך תכיר אנשים וגם תרגיש סיפוק ותרגיש יותר טוב עם עצמך... בהתחלה תצטרך לגרור את עצמך בכוח וזה יהיה קשה מאוד... אבל אם לא תוותר לעצמך אני מאמינה שזה ישתלם לך... מה אתה אומר? ד״א - אתה בטיפול?

מני אה

New member
?

מה המטפל/ת שלך אומר/ת?
אני חושב שהדבר הכי חשוב לי בחיים זה שיהיה לי יציבות כלכלית כזו. כל כך הרבה תוכניות..... אנחנו ממש הפכים....
אם יש לך זמן למה שלא תלך להתנדב למשל? וכשאתה חושב על זה אתה צריך להיזהר! אני אומר לך בוודאות מוחלטת שכשחושבים על לעשות משהו זה יכול להראות לפני שעשית שזה לא יתרום לך כלום, שאין לך כוח לזה. אבל כשתעשה את זה זה - חד משמעית , בהתנדבות נכונה ובצורה נכונה - תתן לך כוח. כשתגרום למישהו לחייך. או תיצור משהו כמו תלמד לצייר/לנגן, תמציא משהו. ניסית אחד מאלה?
הסתייגות בכל זאת: העצה טובה למישהו כמוני שאין לו האבחנה שהזכרת, אבל אם זה יתרום לך אז שווה לי להזכיר את זה.

למעלה