בא לי להביע דעה...

yarinsin

New member
בא לי להביע דעה...

אני לא זוכר את כל המתמודדות, מצטער.. אני רוצה להתחיל עם ברנדי, ברנדי מכוערת, כולם יודעים את זה, לפי דעתי מקור הכיעור הוא בעיקר בשיניים שלה..או אלה שאין לה...מה קרה למקל הקסמים של הפיה הקטנה טיירה...שדאגה לעור של יהיה ולהוריד את הגשר של נוראל.. טיירה אין צורך לשקר...לא רציתם להשאיר את ברנדי איך שניא בגלל שהיא "חזקה", פשוט לא היה מה לסדר..הכל נראה אבוד... ברנדי מה חשבת לעצמך?! איך רצית שישפצו לך את השער? השער שלך תפור/ סרוג/ ממוסמר לקרפקת או מה שאמא שלך לא עשתה לך...למה ציפית? תלתלים בלונדיניים ארוכים עם גווני חום שזיף?! רצית שינוי קיצוני? קיבלת! תפסיקי להתבכיין... ולעזזל..מי רוצה לראות את הגבות שלך?! את מצפה ליותר מדי..יש לך גישה של דיווה..יותר מדי...זה שיש לך רווח לא עושה אותך למדונה... נאימה- אין לי ממש תלונות, אהבתי את זה שיש לה אופי בלעדי, היא פשוט אישה מעניינת...ומיוחדת...אין לי מה להגיד..כנראה שאני לא אובייקטיבי..=] טיפני- 'אני חושב שאני דומה לטיירה'....מאיפה לעזזל ראית את זה? כי אני בטוח ששום צופה בעולם לא ראה את זה... השער הארוך לא ממש שיפר אותך...תמיד היית דומה לשרוך של נעל פשוט עכשיו את שרוך עם שיער ארוך..עדיין תוכלי להיות טופ מודל..אם ירחיקו ממך כלים חים וכבדים... ליובי- (אין לי מושג איך מבטאים את השם שלה..) יש לה פגם בפנים לפי דעתי זה פשוט המרחק בין כל האיברים והאריכות שלהם...אני לא ממש חושב על טופ מודל..אולי משהו קטן כזה..לא לשלטי חוצות... נואל- מי שלא שם לב יש לה מין עיוות בנחיריים (מערות) ובאזור של השפה העליונה..זנ נותן לה מראה של אריה...אריה לא ממש מחמיא.. קיניה- מה יש לה בלחיים? היא אוגרת שמה אוכל? מזה בליטות האלה?! היא יפה...מאוד..הגישה שלה לא נראתה לי רעה כ"כ ג'יי סתם תפס עליה גל כדי לעשות דרמה...היא כולה אמרה את דעתה..לא התקדמנו קצת מאז ימי הביניים..לדוגמנית יש דעה...יש לה רצונות מלבד להפסיק את הרעב העולמי מולהביא שלום...אין לי מושג מה עשיתם לה בשער..או מה ניסיתם לעשות..לא יותר פשוט..בואו נגיד..לגזור את השער? למה לעשות צמות ואז לסרוג לתוכו את כל התוספות האלה..או שפשוט לא הבנתי..או שסיבכתם את עצמכם בשביל לצאת מקצוענים... קיילן- בתמונה שלה של החייזרים..נראה כאילו אין לה עיניים.. מישל- באמת היה לה מראה יפה מאוד.."שמיימי" (אם טיירה אומרת) אבל מה הקשר לבלונד הזה... כנראה ניסו להעתיק את אותו בלונד של אמנדה כדי להשיג את אותו מראה ולקוות לתמונות טובות, טיירה לא לחרוש על רעינות..הרעיון היה יפה על אמנדה..הוא לא בא על כל אחד, אולי טיירה מחפשת להכאיב לאנשים? בכל מקרה מישל...קבלי ח"ח על זה שלא הוצאת שום הגה בזמן שתקעו לך את קמ"ג על הראש...התמונה לאחר המהפך הייתה מכוערת..האודם האדום הזה נראה כמו אודם של זקנות..המראה הכללי נראה של פרחה ערסית רצינית...שאמא שלה נתנה לה קצת כסף לחימצון ולמלבורו אחד קטן מהסופר ליד בטיטו.. שרה- לפי עתי גם פה ניסו להעתיק את התסרוקת והצבע מ..איך קוראים לה..אני אל זוכר את השם של זאתי מהעונה השלישית..שחשבו שאין לה אישיות... תנסו להיות קצת מקוריים... בריטני- ס=ק=ס=י=ת...התמונה שלה של החייזרית נראתה כמו תמונה של מגזין פלייבוי..אבל אם הבעיה שלה היא להוריד קצת את הסקסיות שלה אז היא במצב טוב.. כריסטינה- יפה מאוד...אבל כל הזמן נראה כאילו היא בוהה במישהו...באמת חסר לה קצת סקסיות..(מממ קחי מבריטני?) סיימתי להפעם...מי שנשאר עד הסוף...כל הכבוד..אני מוחא לו כפיים בבית.. ואני רוצה להבהיר..אני לא מניאק כזה...אני יכול לתת גם הרבה מחמאות...הם כולן מדהימות..טיירה וכל השופטים עושים עבודה מעולה.. אבל לפעמים אנשים פוחדים להגיד פה קצת דברים רעים על טיירה...זה לא כ"כ נורא... בחרתי להציג פה את האמ על חלק מהמתמודדות לפי נק' מבט שלי...אני מצטער אם מישהו נפגע...פשוט יותר מעניין לקרוא דברים כאלה ממחמאות שכל המתמודדות מקבלות כל הזמן... המשך יום נעים

Sinner Girl

New member
הלו הלו.

מה הקשר העתקות. שרה מיוחדת במינה, וזה שצבעו לה את השיער לאדום כתום וסיפרו אותו קצת, לא עושה את זה בכלל קשור לניקול.
. ובקשר לשאר הדברים- כל אחד והדעה שלו.

yarinsin

New member
לא אמרתי שהיא לא מיוחדת

קראתי את הקטע עוד ועוד ולא מצאתי קטע שאמרתי שהיא לא מיוחדת...אני רק אמר שעם כל הסטייליסטים והספרים..היו יכולים למצוא משהו יותר טוב מאשר תספורת כמו של ניקול..אם תסתכלי בתמונות יש להן את אותה תספורת... אני לא אומר דברים בלי בסיס...בדקתי מליון פעם.. ואני לא מבין למה את מתעצבנת עליי..?

JULI4561

New member
חחחח אל תדאג פה לא פוחדים

להגיד דברים רעים על טיירה

victoria777

New member
אמל מישל זה באמת נראה רע

הבלונד רק הבליט עד כמה הפנים שלה אדומות. בקשר לשרה-היא לא יצאה דומה לניקול ולדעתי ניקול הרבה יותר יפה.

MeetLofe

New member
סליחה אבל 2 דברים

אם כבר המקרה של הלבונד עבד על מישל לא על אמאנדה אמאנדה נראתה כמו מתה עם בלונד פשוט בכיתי היא הייתה כ"כ בובה וכ"כ יפה פתאום בלונד אשכרה עבם אמממ ומה הקשר באמת לשרה וניקול?שום קשר! גם לא בתספורת וגם לא בצבע

JULI4561

New member
אתה יותר מידי מזכיר את העונה ה3

אני בטוחה שטיירה ממש לא חשבה לתת למישל בלונד בגלל אמנדה או לקצר לשרה ת'שיער בגלל ניקול :/

angi0

New member
דיי מסכימה איתך

כל מה שאמרת פחות או יותר נכון ואתם יודעים את מי אני מתה שיעיפו?! ל י ו ב י או איך ג'ניס קוראת לה יו אס בי? אני מתה שהיא תעוף!!! בתמונות של החייזרים היא באמת נראתה כמו חייזר היא כזאת מעוותת

למעלה