בא לי לבכות!

בא לי לבכות!

הסקס שלי גרוע!במיוחד בהתחשב בכך שאני מזדיינת די הרבה כבר כמה שנים טובות עברו מאז גיליתי עניין בסקס אבל לעולם לא גמרתי
הייתי עם כמה בחורים בחיי ועם אחד מהם זה היה קשר מיני ממושך אבל לגמור ולהנות לא הצלחתי! אני מתחרמנת עם גבר,קצת אוראלי-חדירה וכלום. הגעתי למצב שכבר לא אכפת לי מתי הזין נכנס או יוצא-כי זה פשוט לא מזיז לי! אז ממה אני נהנית?אין לי מושג! לפני שבוע היה לי סקס נחמד ובתנוחת הדוגי-סטייל נגעתי לעצמי תוך כדי בדגדגן כי שמעתי שזה עושה פלאים,כנראה שעלי זה לא עובד אני חושבת שיש הרבה מסביב לעניין הגמירה כי מוזר שאני עושה הרבה סקס ואפילו פעם אחת לא גמרתי!יכול להיות שזו בכלל בעיה פסיכולוגית? במשך כל חיי המין שלי ספגתי לא מעט השפלות וזלזול שעליהם התגברתי ריגשית אבל השאלה היא איך להתגבר גם פיסית? מה לעשות?אני רוצה להשאיר הכל מאחוריי ובאמת לדעת איך להפיק את המירב מהסקס

b a b y s

New member
לדעתי הבעיה היא

שאת מנסה יותר מדי ולכן לא מצליחה להשתחרר ולהנות מהדרך... תרפי, תני לגוף מנוחה(התנזרות יכולה לעשות פלאים) תאונני קצת, תכירי את הנקודות בגוף שעושות לך את זה, אח"כ תדעי לכוון את הפרטנר שלך לאום הנקודות, זה עושה פלאים- באחריות

לגמור זה להכיר את עצמך

לפני שאת רצה לשכב עם אחרים, נסי להכיר את עצמך. הרבה נשים לא גומרות, ולכן את לא צריכה להיות בלחץ. זו אומנות לדעת מה הנקודות הרגישות שלך. עליך להיות רגועה ולא לרוץ אחרי האורגזמה ולא להיות בלחץ. והכי חשוב - תאונני! געי בעצמך וגלי מה עושה לך טוב, מה מרגש אותך, איך, למה וכמה. ברגע שתדעי, תוכלי גם לכוון אחרים. והכי חשוב, תהיי רגועה. בהצלחה.

למעלה