בא לי לבכות

ארז 111

New member
לא מתנדב בשבילם

לא מתנדבים בשביל כסף מלכתחילה והרי אחרת זה לא היה נקרא להתנדב. הנני מתנדב במד"א מתוך האמונה של לעזור לאחרים איני איש דתי אפילו דיי כופר אבל אחד הדברים שנחרטו לי בראש משעורי התנ"ך זה הפתגם / משפט בין אדם לחברו , ככול שיהיו יותר חובשים ויותר נהגים במדגן דוד כך הציבור האנשים האזרחים יקבלו טיפול יותר מהיר וטוב (זמן שווה הרבה חיים). וכך גם במשטרה שם הנני מתנדב במחלק הנוער גוף שמטפל בעבירות שמבוצעות ע"י בני נוער ועבירות שמבוצעות כנגד בני נוער , שוב תרומה לקהילה במדינה ולא שום עזרה ספציפית למישהו שלא מקבל הומואים . לצערי בשני הגופים האלה הבחנתי בסלידה בטיפול בהומואים זה דיי חורא לי ,חבר טוב הציע לי לצאת מהארון ואז הם יקבלו הומואים אחרי שיבינו שהומואים גם אנשים טובים כאילו נורמלים וכ"ו , אני מאוד מפחד. אכן יש הבדל בין הומואים לפדופילים וסליחה במידה והטעתי מישהו לכשנעצר מישהו שקיים יחסים עם קטנים הבחנתי כי קיימת התייחסות בוטה יותר במידה וזה בן ששכב עם בן לעומת בן ששכב עם בת , יתכן שזה רק נראה לי בעקבות קרבתי לעניין , בכל אופן זאת הרגשתי.

James Hammerton

New member
נכון, אבל אם אתה מתנדב באיזה מקום

אתה מצפה לכל הפחות לאיזשהי הערכה, וגם אם לא - אתה בטח לא מצפה שיתייחסו אליך בסלידה כזאת... לגבי טיולים - דווקא יכול להיות רווחי אם תהיה מדריך טיולים "מיוחד" לקהילה ההומו-לסבית

ארז 111

New member
אני רגיל

מתנדב בשביל כלל הציבור ולא בשביל שיעריכו אותי ולכן אני לא יוצא מהארון נראה לי הרי ברגע שאני יהיה בחוץ הדבי יכול לגרום להנטריגות לא חיוביות ואף עלול לפגוע בהגעתי להתנדבות דבר שיפגע יותר באזרחים חיי באידיאולוגיה ישנה וטובה של פעם. מדריך לקהילה ירצו יזמינו אני אשמח גם אצלנו יש מה לחנך!!!

merman

New member
עוד נקודה למחשבה

אני יודע שלפעמים המצב קשה ומתסכל, בטח לאנשים בארון - אבל יש גם נקודות אור, ולדעתי - הן רבות יותר מנקודות החושך : 1. אתה נמצא בתקופה בעולם שמאוד קל בה להיות הומו, בארץ מאוד מקבלת יחסית (לא ערב הסעודית, או אפריקה, או אפילו מזרח אירופה). 2. בניגוד להרבה אנשים אחרים, אתה פחות או יותר סגור על עצמך, ולא נמצא בבילבולים והיסוסים שלוקחים ממך אנרגיה סתם. 3. אתה צעיר ובריא, ואין שום בעיה בריאותית או אחרת שמונעת ממך לעשות מה שאתה רוצה. 4. יש לך חברים ומשפחה, שאפילו חלקה יודעת ומקבלת - וזה הרבה יותר מלהרבה אנשים אחרים. אם מסתכלים על זה מהזויות האלו - אפשר לראות שממש זכית ואין לך סיבה אמיתית לבכות. כמו כן, עם מאמצים מסויימים ופעולות מסויימות, תוכל להרחיב את מעגל החברים ההומואים שלך או החברים שקל להיות איתם "בחוץ", וגם לבסס את הביטחון שלך ולצאת אם תרגיש צורך בעבודה וכו'. בקשר לבן הזוג לנצח - בכל מקרה לא היית איתו לנצח, כי טבע הדרכים להשתנות, לאנשים לעזוב או אפילו במקרה הכי אידילי למות מזקנה - והאושר שלך וודאי לא יבוא ממישהו חיצוני שיכול לבוא או ללכת - אלא מהתחושה הטובה שלך עם עצמך - תחושה שנעזרת בחיבת ואהבת אחרים - אבל וודאי לא נוצרת ממנה או תלויה בה. סה"כ יש לך נקודת התחלה שהרבה אנשים היו רוצים אותה - עכשיו אתה רק צריך את האנרגיות להתשמש בנקודת ההתחלה הטובה הזאת ולהצמיח ממנה משהו מרהיב.

ארז 111

New member
תודה רבה

תודה רבה גם אם זאת בדרך של פסיכולוגיה הפוכה (הדברים שכתבת) אכן העלת לי חיוך על הפנים אני יודע שאני עושה הרבה ושווה את זה לעיתים צריך רק את התפיחה הזאת על השכם , תודה . אכן אני יודע שאני במצב יותר טוב מאחרים הלואי וזה היה עוזר יותר , והרי ילד שרעב עכשיו בביתו במקום כזה או אחר בארץ בודאי שלא מעניין אותו הסומאלי או האחר שרעב יותר הוא שקוע בבעיית הרעב הפרטית שלו . יהודה אטלס כתב את "עמדתי בצד ובכיתי" בערך מה שהרגשתי אתמול והחלטתי להקדיש לך את זה היום אצלי כבר הכל עבר נשכח וחלף כנראה מה שחיפשתי חיבוק שיעזור בינתיים. "עמדתי בצד ובכיתי , נזלו לי הדמעות , והדבר שהכי רציתי , שתפסיקו לשאול שאלות. שלא תשאלו מה קורה , ולא אם כואב לי נורא , ולא תגידו שזה לא היה קורה , אם במקום להתחצץ הייתי יושב וקורא. כי כשאני בוכה לפעמים ואתם באמת רוצים לעזור , רק תחבקו אותי בשקט עד שהכל יעבור." תודה רבה לכולם

עודד א

New member
אולי שווה להתחיל ללכת צעד צעד

יצאתי מהארון בגיל 26. לא כל כך רחוק ממתי שאתה יצאת. לפני זה דאגתי לרפד את עצמי בסביבה תומכת של חברים, שלחלקם סיפרתי וחלקם הם גייז בעצמם. ההורים שלי לא מקבלים עד היום. אחותי גרה בארה"ב, כך שמבחינה משפחתית...נו, אתה מבין. אבל יש דבר שלא הייתי מוותר עליו. למרות כל הקשיים, שהיו ועדיין, היה שווה. אז נכון...(וכולם לעשות את ההטיה עם הראש) שהקהילה היא לא תמיד מה שחלמנו שתהיה. אז נכון...שהמשפחה מאכזבת. אז נכון...שלפעמים עצוב ולבד. אבל הכוחות והשלמות האישית שאני מרגיש היום אינם ניתנים לכימות. לכל אחד מאיתנו יש את הקצב שלו וכך גם לך. תהיה סבלני וסובלני עם עצמך ובעיקר, אני מקווה, תשאב כוחות מכאן. ובינתיים. סופ"ש מצויין שיהיה.

ארז 111

New member
תודה

אכן מכאן קיבלתי הרבה תשובות רעיונות וראיונות הרבה כוח שעוזר ונותן לי להשען עליו , שיהיה לך בנאדם המון המון סוף שבוע נהדר ושבת שלום תודה.

למעלה