בא לי לבכות

ארז 111

New member
בא לי לבכות

לפעמים סתם ככה אני עצוב , כמו עכשיו בעיקר בגלל שאני הומו וקשה לי עם זה. בא לי לבכות כי נמאס לי מהכל וההיתי מוכן לשלם כל הון בשביל להיות סטריט אפילו את חיי, אני בן 27 בארון יחסית ורק לחשוב לספר להורי מפחיד אותי כמו אידס . אחיי ואחיותי יודעים אחי הגדול קיבל את זה לא טוב אז לא מדברים על זה ודוקא איתו היו לי יחסים טובים, אחותי מנסה אבל ממש לא בכיוון , יש לי כמה חברים טובים אבל זה לא עוזר הרבה , סליחה הם עוזרים המון מגבים אותי ושומרים על פריוטי בקנאות אני מת לצאת מהארון אני מדריך טיולים מתנדב במשטרה ובמדא ובשום מקום לא מקבלים את זה בצורה טובה בדקתי וראיתי את החוסר אכפתיות והזלזול. ולמה קראתי לנושא אנחנו ? כי הלואי וההינו יותר מקבלים אחד את השני בתוכינו מפסיקים לחשוב רק על סקס ושבשר טרי יותר טוב , אולי אז ההיתי ביחד עם בן זוגי הראשון לנצח.

תגובה

תראה, לכל אחד שהוא הומו או בי עצוב לפעמים, לחלק אפילו הרבה זמן, אבל צריך ללמוד להתמודד עם זה. כל אחד מתמודד בצורה אחרת, והעצה הכי טובה שיש לי בשבילך היא שקודם תקבל את עצמך כמו שאתה. זה מי שאתה. אתה בן 27 ואתה הומו. אי אפשר לשנות את זה ואתה צריך להפנים את זה כדי להמשיך ולחיות את החיים שלך בצורה הטובה ביותר. יש תמיד אנשים צרי מוח ואופק שלא יקבלו אותנו, וזה חבל מאוד, אבל מה שיותר חבל הוא לתת להם לקלקל לנו את החיים. הרבה אנשים יקבלו אותך בתור מי שאתה, ומי שלא- זאת הבעיה שלו, ולא שלך. אל תיפגע ממי שלא יקבל אותך אלא תדע להתגבר על זה ולהמשיך הלאה. אל תרגיש לחץ. תצא מהארון בפני ההורים שלך מתי שנוח לך ומתאים לך ומתי שבא לך. כל טוב ובהצלחה! ואם אתה רוצה לדבר איתי באייסיקיו, המספר שלי הוא 76129754. אני אשמח :)

ארז 111

New member
אשמח מאוד

חיברתי אותך לאיסי שלי ברגע שתתחבר נדבר שם , תודה רבה לך על היחס החם שהנך מפגין מאוד ריגש אותי באמת ,נדבר כבר ב-4 עיניים או בעצם ב-2 מקלדות חחח.

bios

New member
נקודה למחשבה

אולי אחת הסיבות שבמסגרות שאתה נמצא בהן אתה קולט זלזול להומואים הוא שהם לא מכירים מספיק הומואים שישברו להם את הסטיגמות שיש להם על הומואים? מהתיאור שלך על העיסוקים שלך אתה נשמע לי כמו אדם שתורם המון לחברה. לדעתי, היציאה שלך מהארון יכולה לשנות את הגישה של כמה אנשים לנושא - כל אדם עם שכל שהעריך אותך לפני היציאה מהארון אמור להסיק מההכרות איתך כהומו שאי-אפשר לצמצם הומו לנטייה המינית שלו, אלא שמדובר באדם עם חיים ועיסוקים אחרים. אנשים שלא מבינים את זה צריכים פחות לעניין אותך. חוץ מזה, מהניסיון שלי הרבה מהזלזול שאפשר לקלוט אצל אנשים לגבי הומואים הוא מאוד שטחי ואין מאחוריו הרבה יותר מהומור רדוד. בגלל הסיטואציה של להיות במיעוט, אנחנו נוטים להיות יותר מדיי רגישים לזה ולייחס לזה משמעות שאנחנו לא מייחסים לבדיחות על נושאים אחרים. ככה זה לפחות מהניסיון שלי - גם חברים שהראו הומופוביה מסויימת לפני כן מקבלים את זה מאוד בטבעיות היום. בהצלחה!

ארז 111

New member
הצעד הראשון

לפי דבריך אני מבין כי הנך מחוץ לארון , כייך לך אם כן. לצערי מקום העבודה שלי מאוד שמרן בנושא זה כבר העלו שאלות אנשים כאלה ואחרים בנושא זה וסביבתו וראיתי את תגובתו שוק הטיולים חלש ולכן אין אני חושב שזה הזמן אם בכלל לצאת שם ולהודיע על הנטייה שלי , לצערי במשטרה עוצרים מדי פעם פדופילים ומבחינתם כל הומו הוא כזה יהיה לי קשה לעמוד במבחן ולהוכיך את עצמי , מד"א אחד יודע השאר ממש לא מאז שהוא יודע הוא התרחק קצת התגובובה שלו ושל אחרים ממש לא נראית לי טובה לצערי.

bios

New member
מממ...

אני לא לגמרי מחוץ לארון - המשפחה הקרובה והחברים יודעים, ולגבי האחרים - פחות ופחות איכפת לי, או לפחות אני משתדל שזה יהיה ככה. אני לא רואה שום צורך בהצהרות בומבסטיות, אלא הגישה שלי היא לא להכחיש או להתאמץ יותר מדיי להסתיר אם מישהו שואל או אם מישהו שואל מישהו אחר עליי. עד עכשיו זה לא הביא לשום תגובות בעייתיות, אבל אני כמובן לא יכול להבטיח לך שום דבר לגבי אנשים שאני לא מכיר. לעומת זאת, אני יכול להגיד שכלפי עצמי הרבה יותר כיף לחיות בלי הפחד שיגלו עליי. מי שמשמעותי לי באמת בחיים שלי כבר יודע. מאנשים אחרים אני משתדל שיהיה לי פחות איכפת - אם יש להם בעייה עם הנטייה המינית שלי, הם יצטרכו ללמוד להעריך אותי בגלל דברים אחרים. אם גם את זה הם לא יכולים, אולי הם לא שווים את המאמץ להסתתר בשבילם... אולי גישה כזאת יכולה להיות פשרה בין הצורך שלך לצאת מהארון לבין היחס של הסביבה לנושא.

ארז 111

New member
יתכן שזאת בדיוק הבעיה

כנראה אני מסתכל יותר מדי על מה הסביבה חושבת תגיד וכ"ו הרבה יותר מאשר צריך בכלל , יתכן שהסביבה חשובה לי יותר!!! פשוט פאק שלי הלואי וההיתי יכול להתגבר על זה.

Hope2004

New member
צא לפאב של סטרייטים

תתנשק שם בהנאה. עשיתי את זה כמה פעמים. לדעתי המלצריות נדלקו...

ארז 111

New member
נראה לי מסוכן מדי

עשיתי את זה פעם עם בן זוגי ביום ההולדת שלו כולם הסתכלו עלינו בצורה מוזרה מאוד , אין לי אומץ לעשות זאת בפאב של הומואים אז אין סיכוי לדעתי , אבל תודה רבה על ההצעה.

Hope2004

New member
אין כמו שבירת מחסומים פסיכולוגיים

מחסומים פסיכולוגיים כשמם הם - מתחילים ונגמרים במוח כאשר רוב המחסומים, כשעוברים אותם, נראים טיפשיים... לאחרונה יצאתי מהדלת (חלון, ארון או משזה לא יהיה), ובתוך חודש שברתי מחסום אחרי מחסום ...בגילי זה ל היה קל... כשאני מדבר על יצאתי אני מתכוון לעצמי. לא מזיז לי מה אחרים חושבים.

bios

New member
אני מאמין שיש לך כוח להתגבר על זה

יש לך את הכוח להציל חיי אדם. יש לך את הכוח לעזור לבני נוער במצוקה. יש לך את הכוח לעבוד בעבודה שמעניינת אותך ולהחכים אנשים אחרים. יש לך חברים שתומכים בך ונותנים לך עוד כוח. לכן אני מאמין שיש לך את הכוח להתגבר על הפחדים האלה. העיקר זה להבין שהערך שלך כאדם כבר לא זקוק להוכחה, ולא תלוי באיזו הערה טיפשית של מישהו שלא מכיר אותך. ברגע שתשדר את זה גם לסביבה, יש גם סיכוי שהמסר הזה ייקלט אצלם.

ארז 111

New member
הכוח הזה

הלואי והיה לי את הכוח הזה לצאת ולהגיד אני זה אני ואתם רואים זה לא מפריע בכלל , כשסיפרתי לאחי הגדול הוא לא דיבר איתי במשך חודשיים הי לו קשה להבין אותי לטענתו , למזלי אישתו כבר באותו היום חיבקה אותי ואמרה לי בניגוד לאחיך אתה יכול לבוא אלינו ולשחק עם xxx (הבן שלהם) וזה בסדר גמור , אם לאחי לקח חודשיים אז כמה יקח למישהו מבחוץ? זה כנראה מה שהכי מפחיד אותי!

ארז 111

New member
לפעמים

בקיץ הם נסעו לטיול בחול אז כרגיל שמרתי לו על הבית והכלב תמיד ישנתי במיטה שלהם הזוגית אף פעם הם לא שמו שעוונית או איך שזה לא נקרא ניילון מתחת לסדין לא נעים קצת אבל לא יכול לכעוס מה להומואים ולהם?

bios

New member
לא בטוח שהבנתי

אם כן - אז גם מין אצל סטרייטים הוא לא סטרילי במיוחד... בכל מקרה, אם אתה מצליח להתמודד עם התגובה של אח שלך, אז אתה בטח יכול להתמודד עם תגובות של אנשים הרבה פחות חשובים בחיים שלך. אני מקווה שעם הזמן, גם אח שלך יעכל את העובדה שאתה הומו. אני חושב שמבחינתך אתה עשית צעד חשוב כדי לאפשר מערכת יחסים אמיתית ביניכם. זה דבר שקשה לו לקרות כשיש סוד גדול ברקע. אני חושב שהוא ירוויח אם הוא ידע לנצל את זה מתישהו. בכל מקרה - לא כתבת מה דעתך על אופציה של פשרה, כמו לא לצאת מהארון באופן הצהרתי, אלא פשוט להחליט שלא תתאמץ במיוחד להסתיר ולהכחיש את זה?

Hope2004

New member
אולי אני יכול לעזור כאן...

מה שלא סיפרתי שמערכת היחסים של שלוש שנים הייתה עם אישה... בכל מקרה, זה יכול להיות סטרילי ויכול להיות שלא...תלוי באנשים, כמו כל דבר... אגב, אני מבצע לחלוטין את הפשרה שהצעת...עובד יופי...

ארז 111

New member
האופציה השניה

תמיד יותר קל הרי תמיד ניתן לחזור בעצמך במידה ומישהו נבהל , אכן הנני משתמש בזה בהיותי מדריך טיולים הנני פוגש עשרות בני נוער בשבוע הם דוקא מקבלים את זה בסדר גמור , הנני נוהג לרמוז או להציג סיטואציה מי ששואל אני ממשיך לרמוז (הדבר נובע משתי סיבות אני בעבודה ויום אחד היה לי קטע לא נעים עם תלמיד שבקטע י"ב ברחתי כל עוד נפשי בי לא מערבב הנאה ועבודה אסור לי בין היתר , וכמובן הדבר מאפשר לי במידה רבה "לחזור" בי , שאר המדריכים כבר מזמן מסתכלים אלי בצורה מוזרה אחת דיי הבינה כבר שאני .... ולצערי או למזלי לא יוצא לי להדריך איתה הרבה טיולים. הלואי שיהיה לי קל אם כולם כמו איתה פתוחה ומקבלת , מבינה ותומכת , ושתבין אף פעם לא אמרתי לה שאני ..... הכל נובע מהיותה מקשיבה לכל מה שאני אומר פשוט נחמדה .

guy1974

New member
הרבה פחות

למישהו מבחוץ יהיה הרבה יותר קל לקבל את זה מאשר לבן משפחה, בני המשפחה ישר חושבים על כמה מסכן תיהיה, ולעומת זו חברים לפעמים נוטים להרתע בגלל החשש איך אתה מסתכל עליהם ושלא תראה אותם כאוביקט מיני. אולי בתור "אימון" תנסה באמת להתוודות ולדבר על זה עם חברים/ידידות/מכרים ותגלה שהשד לא כזה נורא ואז אולי יתחזק בך האומץ להמשיך הלאה להורים, הכל בקצב שמתאים לך. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובסופו של דבר הכל בראש.

ארז 111

New member
סיפרתי לכמה

אחרי שסיפרתי לאחי ואחיותי ועוד באותו היום החלטתי לספר להורי מי שמנע בתחילה מלספר להפ היו אחי ואחיותי שחשבו שכדי אולי לספר בהזדמנות אחרת , אחרי שאחי הגדול קיבל את זה לא טוב הבנתי שהורי יקבלו את זה גרוע אם בכלל, החלק הטוב של חברי יודע והתקשה בהתחלה היום מגונן ועוז חלקו עדין לא מאמין גם זאת בעיה בפני עצמה.

James Hammerton

New member
אם המקומות בהם אתה מתנדב

לא מקבלים אותך כמו שאתה, למה אתה מתנדב שם? לא רק שהם לא משלמים לך ואתה משקיע בהם זמן, אם הם ידעו עליך הם פשוט יודיעו לך לא לבוא יותר? אגב, עד כמה שידוע לי הומוסקסואליות ופדופיליה זה לא אותו דבר. הומוסקסואליות זו לא עבירה פלילית, ולדעתי אם המשטרה עוצרת אותך רק מהסיבה הזאת אתה יכול לתבוע פיצויים.

למעלה