בא לי לבכות!!!!

eori

New member
בא לי לבכות!!!!

או.קיי הודעה זו מופנת לאלה שבארצות הברית (בלי לפגוע באף אחד,פשוט אני יודע שיש את זה בארצות הברית) אז ככה יש לי מבחן בפרי-קאלקולס (PRECALCULUS) ובא לי לבכות זה המבן הראשון אחרי תשעה שבועות כלומר שיש לו משמעות גדולה ואין לי מושג איך אני יעבור אותו!!!!! סתם רציתי לספר לכם:) אשמח לקבל תגובות:)

Doctor Evil

New member
אני לוקח calculus השנה

אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן לשאול.. מקסימום אם אני לא יודע לענות לך, אז פרופסור גיאלי בטוח יכולה..

Cuteguy

New member
היי

אז ככל מה שקשור למתמטיקה אתה יכול לשאול אותי כי אני דיי טוב בזה ואני דיי אוהב את זה....חוץ מהעובדה שקיבלתי 98 ב 5 יחידות בארץ ועכשיו אני בקלקולוס 3.... (הייתי חייב להתלהב מזה :)) ואם כבר אז גם שאלות בםיסיקה ווכימיה אפשר לשאול בכיף :)

feeler

New member
אמרו לי שפריקאל זה לא כזה קשה

אני כמובן תקועה בגיאומטריה... honors... למי יש זין?!?!?

תעברי לפריקאל או לאיי פי

את בנויה לזה לאללה מי הם שיגידו לך.... חח וזה ממש לא נורא.... (אלה אם כן המורה שלך חמור)

feeler

New member
את אומרת לי??אני עדיין תקועה ב..

גיאומטריה בגלל מדינת מרילנד המטופשת שמחייבת גיאומטריה ואלגברה בתעודה שלהם פה.... אז אני עדיין לא בפרי קאל. כשאני אגיע לזה, אני אחשוב על אייפי קאל, אבל ממש לא נראה לי.. את יודעת שאני לא איש של מספרים...

זיין על מרילנד

בואי למאס! ברוקליין היי זה הבצפר הכי סרוט בעולם, בואי תהיי איתי באיי פי... חחחחחח מתאים לך לאללה..... היינו עובדות ביחד ומתווכחות עכל הזמן זה היה יכול להיות ממש מצחיק! חחח אבל כל הכבוד על הסטוריה... לא יזיק לי להיות טובה בזה, אולי תלמדי אותי משו.. חחחח

feeler

New member
חחח.... איזה אייפי יש לך??

וחשבתי שאת בבצפר היהודי.... שם היית פעם קודמת, לא?? אין מה לעשות, אבא לומד באמריקן, אי אפשר פשוט לעבור בובע.... אבל נראה מה נעשה עם המצב של לראות אותך! כי אני כבר מתגעגעת כמה שנים טובות...

maya2004

New member
גם אני בפריקאלק

השנה עברתי לפה.. וזה המקצוע היחיד שיש לי בו F. אז ככה ש... עצה טובה אין לי :)

eori

New member
רק רציתי לציין

שאני בפריקאל הונורס וזה כמו ברמה של 5 יחידות בישראל ,וכן אני יודע כי משם הגעתי. ודרך אגב פריקאל 3 לא אומר כלום זה אומר שאתה ג'וניור (פרשמן=1,סופמור=2,ג'וניור=3,סיניור=4),אז זה שאתה בפריקאל 3 לא אומר כלום,מה שזה כן אומר שאתה ג'וניור שלומד פריקאל, אבל מה שכן קובע זה,אם זה הונורס או AP. אז סורי לאכזב אותך:)

Cuteguy

New member
אוקי..

כדאי לך קתץ לקרוא ביתק תשומת לב.... אני בקלק 3 ולא פרי 3.... וזה שנה שניה באוניברסיטה ואתה לא יכול להשוות רמה של פרי קלק לרמה של קלק..... שונה לגמרי... 5 היחידות בארץ הן נורא כוללות וקלקלוס זה חלק מזה....ופרי קלק זה עוד חלק.... ותעשה לי טובה אל תשווה....אני עוזר להמון סטודנטים אצלנו בכל הקמות ואני יודע טוב מאוד מה זה כל אח מהם אז ככה שסורי לאכזב אותך חברי הטוב אבל אתה טועה!

eori

New member
או.קיי א) סליחה ב) זה אתר של נוער..

ולא חשבתי שסטודנט יכנס לכאן, וחוץ מיזה אני דברתי על משהו של בית ספר ולא על אוניברסיטה.

kit k@t

New member
תנסחי את זה באופן המתאים לגיאלי

את לוקחת קורסים שהם לא AP? LםL קאט

feeler

New member
אני לוקחת שני קורסים AP, שניהם היס-

טוריה.... וזה מוזר כשאת כיתה י'...

למעלה