בא לי לבכות

shellyland

New member
זה לא סתם ראש חודש -

זה ראש חודש אלול. חוצמזה, אתמול היה עמוס במיוחד ברחבי העיר, עקב סגירת עורק תחבורה ראשי (שדרות אשכול מצומת רנה קסין ועד צומת הייאט) למשך חצי יום, יען כי אוטובוס דו-מפרקי נפל לגינה ציבורית ולא הצליחו להוציאותו משם עד אחרי הצהריים.

לא מבינה בכל השמות שכתבת

אני חשתי עומס ברחוב אגרון, זה קשור? לא נראה לי כי אני מדברת על הערב (החל משעה 20). וגם בכביש הצר שמוביל לכותל. זוועה. וחות מזה שראש חודש אלול זה רק מחר (או הערב, אם נהיה מדויקים). מתכוננים לזה כמה ימים קודם? ומה קורה שם עם כל התינוקות האלה? הם לא הולכים לישון? זה חוקי העניין הזה, שהם נגררים אחרי ההורים שלהם באוטובוסים באישון הליל?

לפי מה שאני יודעת

ראש חודש הוא יומיים - היום האחרון של החודש הקודם, והראשון של החדש.

אמש ריכלתי עליך

וסיפרתי איך פעם אמרת לקבוצה שלי במרכז שהילדים שלך לא יודעים שהם צריכים להיות בתחרות ולקנא, ומייד הוספתי "זאת אומרת, עד עכשיו הם לא ידעו את זה" וחשבתי שאולי זה קשור בקושי שלך להתמודד עם מה שקורה.

אני מקווה שכבר עבר לך , ../images/Emo24.gif

השרשור הגדול כולל בתוכו הרבה דברים נוספים חוץ ממה שכתבת בהודעה הראשונה, עברו כבר יומיים, ראיתי שיש כבר נקודות אור בסיפור. איך את מרגישה עכשיו?

צימעס

New member
מצוין ../images/Emo13.gif

אחרי יום שהולך והופך לנורמלי. ממחר יהיו כמה ימים עמוסים (דמה ללשתות כדי להשכיח את הצער), וביום ראשון המילואים הזותי נגמר. עדפעמבאה. אם אני לא כותבת בימים הקרובים, זה כי הפנט עובד טוב. אם אצטרך, אצליח לפלס דרך אל המחשב של חמותי

למעלה