בא לי לבכות

צימעס

New member
אבלפשר גם וגם ../images/Emo3.gif

כלומר - להתפשר על דברים פחות חשובים. למשל - אני לא רוצה פה ביביסיטר, תמורת חיים בלכלוך. כי אני לא רוצה להתפשר על להצטרך להסביר ולא להרגיש נוח. כשחמותי פה אני משתדלת לנוח עם התינוק (ומתפשרת על מה שתיארתי קודם - "מנוחת אחריות"), כי אני לא רוצה להתפשר על חיתול לתינוק. כשאמא שלי פה אני מתפשרת על... נו, על קצות העצבים מהילדות. זו פשרה אינהרנטית שכרוכה בכל מפגש איתה. הם מתקהים עם השנים.

צימעס

New member
כן.

גמפשר לקבל תשובה
התינוק שלי גדל בלי חיתולים. קצת דומה לשיטה הסינית.

צימעס

New member
הנסיעה תהיה יחד עם מישהו/י

(על הפרק - בעלי, חמותי, ועידן) הלילות שלי מלאי הפסקות, אבל ארוכים יחסית. היה עוזר לי שנ"ץ בריא, אבל אני אפילו לא מספיק עייפה כדי ליפול בכל שעה שהיא.

צימעס

New member
כן, אחד הדברים הנוחים בבית הוא

שאני יכולה לא לתפקד כמה שעות, והילדים (פרט לתינוק שיכול להסתפק בד"כ בתיפקוד מינימלי) יסתדרו - יאכלו (אפילו הנישנושים שלהם לא ג'אנק: פירות, גרנולה, פסטה קרה מהמקרר), יגיעו לחברים, ישחקו, ישמחו. עזרה יכולה לבוא לפה במינון מוגבל (נראה לי שאני יכולה לבנות על עוד 24 מאמא שלי, ויום מחמותי). אם ניסע לירושלים, ביום רביעי יהיה לנו פיקניק, וביום חמישי יבקרו אותנו חברים, וגם בחמישי בערב יש מסיבה אורגנית לילדים בקיפצובה.

לא הבנתי על מי את הולכת ליפול בירושלים.

משפחה? ואת מתכוונת לחזור לצפון בחמישי בלילה, אחרי המסיבה האורגנית? (נשמע כמו בדיחה).

צימעס

New member
בעיקר משפחה, וקצת שלי.

לא, ברור שלא. נשאר בעיה"ק עד יום ראשון, אז בעלי יקחותי משם יחד עם התינוק ונשאיר את הגדולים ליומיים לבד אצל סבתא.

צימעס

New member
../images/Emo88.gif נתקבלה החלטה

ראשית, האיש יבוא מחר הביתה ל 24 (ברוטו). מחר (שלישי) בלילה או ברביעי בבוקר ניסע לירושלים. יש לנו תכניות לרביעי ולחמישי. נשארק לראות מה עושים בשישי, שבת אפשר למרוח, וראשון בצהריים יהיה לנו אבא.

נסעתי אתמול בערב לירושלים.

חויה טראומטית. מי יכול לנחש שלפני תחילת חודש יש כזה בלגן? נראה לי שבסין היו אתמול פחות אנשים מאשר בעיר העתיקה.

למעלה