בא לי לבכות

Mastul4u

New member
ולא.. אני לא סתם מתעכב על זה..

מכיר את הפן האישי שלך... ועדיין חושב שאלימות בכל סוג וצורה לא מקובלים...אז נכון שאלימות מילולית שמבטאת כעסים, תסכול וכולי רחוקה אלפי מונים ממעשים חולניים,,,, אבל זו צורת מחשבה ... ובה צריך לטפל וללמוד לשלוט....

d a n i e l s 5

New member
מצד שני.....

אתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא מצאת את עצמך אומר "מי שיעשה מעשה לבת/לבן שלי אני יהרוג אותו". אני אמרתי . כמו שאמרת "אלימות מילולית שמבטאת כעסים" .היא לא בהכרח מבטאת את המעשים שאתה תעשה . זאת דעתי.

Mastul4u

New member
אמרתי....

רחוק אלפי מונים...... וללא ספק ב"רוב" המקרים צודקת....לא יוביל לאלימות פיזית.. אבל הדבור הזה , יכול להשפיע על " אנשים " מסויימים והלך רוח שאומר להרוג יכול לחלחל... גם להבדיל ... ברצח רבין.. היו פולסות למיניהן... ולבסוף מישהו לקח את הפולסא צעד אחד רחוק מידי... בקצור דניאלה יקירתי( לא התאפקתי) אלימות גוררת אלימות ~דעתי~ ( סימן רשום?)

מסטול, בוא ואשתף אותך במשהו אישי

אתה אומר אלימות מובילה לאלימות?? צודק, מאד צודק. גם כשמדברים אלימות מישהו יכול לקחת את ברצינות ולקחת יוזמה. אבל אתה יודע מה? ואני מדברת על עצמי בלבד עכשיו (למרות שיהיו עוד הורים כמוני שירימו אייקונים כאלה
) כשילד שלך עובר התעללות מינית/אונס, התחושה באותו הרגע זה גוש עצבים בלתי נשלט, כעס שאין לו פירוש והסבר, כעס שלעולם אתה או אחרים שלא מכירים את הנושא הזה לא חווה, זה כעס וזעם אחר. כשאתה עומד מול התוקף, הדבר הראשון שקורה לך, זה לבוא אליו עם מוט מברזל ולשבור לו את כל הגוף (אני לא מגזימה) אתה מרגיש שאתה ממש ממש על הסף, שעוד שניה אחת המוט ביד שלך ובשניה הבאה הוא מתבוסס בדמו על הכביש. כאן אתה נמדד ביכולת השליטה שלך על עצמך. אז היו מקרים שהורה לא שלט בעצמו ועשה את המעשה (ובצדק) ויש מקרים שהיו ממש על הסף (כמוני) אני לא מאחלת לך ולא לאף אחד אחר לעמוד במצב הזה, זה מצב של אוטוטו התקף לב. אז הצורה בה אני מדברת,עבורי היא לגיטימית ביותר, זאת הדרך שלי לכעוס עכשיו (כי הכעס נשאר וישאר לכל החיים) ומה אני רוצה להגיד לך בזה? שאי אפשר לשפוט אדם על אמירותיו, כל זמן שאתה לא שם, אתה לא יודע מה זה. מה שהיה עם רצח רבין, זה משהו אחר, זה משהו שלא יעשה לעולם. אבל בנושא של אנסים ופדופילים, זאת מצוה. אני יודעת שאני נשמעת חריפה מידי, אם מישהו יצליח למתן אותי אגיד לו תודה גדולה.

Mastul4u

New member
יודע ומבין...

אבל עכשיו אנחנו רחוקים מהמקרה הפרטי שלך ועדיין מגיבה ככה כלפי מקרה אחר... בכל מקרה חתרתי לכוון של מה ניתן לעשות חוץ מלפוצץ אותו וכולי... ומי שימתן אותך זו את....סמוך ובטוח בזה... יאללה איזה שרימפס שוחה לי חזק מידי ביין... סייסטה...

תאמין לי מסטול

שאתה לא רוצה לראות אותי עומדת ליד אחד שכזה. אני בן אדם אחר לגמרי, לפני 4.5 שנים החיים שלי השתנו לגמרי.

מסטול ../images/Emo24.gif

אין לי בעיה להכנס לדיון בענין הזה, אבל חבל כי בטוחה שאחרי שתשמע את מה שיש לי להגיד גם אתה בתור גבר לא תעמוד בזה. אז נכון, שאלימות זה לא פתרון, אבל בנושא של אונס ו/או התעללות מינית, זאת הדרך היחידה (לדעתי)למגר את כל החולניים האלו מהאדמה כרגע, עד שהמדינה תשכיל ליישם דרכים טיפוליות אחרות שיכולות לצמצם לכדי 80% את המקרים האלו.

Rinattt

New member
../images/Emo5.gif מזעזע... ועצוב... ../images/Emo7.gif

לא יכולתי לקרוא עד הסוף...

יערית

New member
בואי נחשוב יחד

מה עונש מוות יתן? "למען יראו ויראו?" עולמו הנפשי של הילד כבר הרוס ,שבור!יצטרך להיות מטופל רוב חייו ע"י פסיכולוגים{מקווה עבורו, שמשפחה אומנת טובה תגדל אותו}להמית את אחד מהוריו מה בדיוק יתן?למי יתן?לנו כאזרחים שקט? הקלות הבילתי נסבלת של הבאת ילדים לעולם,גם במדינות העולם השלישי מביאים ילדים בכמויות לעוני,לחרפה,לאונס,לבזיזה,לבושה כלימה וחרפה! ועדיין לא רוצחים את ההורים-מביאים ילדים לעולם סתם...פשוט להפעיל את הרחם על עיוור.

"גם ילדים לא שוכחים"

מהבוקר ששמעתי על זה זה מה שעולה לי בראש. איך איך הזכרון הזה ילווה את הילד הזה ואיך הוא ישפיע עליו .מזעזע זה כבר כלום להגיד לא יתכן ולא יאמן לאן אנשים מגיעים.
העונש שהם צריכים לקבל צריך להיות קשה ולאורך זמן .עד סופם.

יעלילה1

New member
זה באמת נורא, אבל זה לא חדש.

התעללות בתינוקות, ילדים ונוער קיימת מימים ימימה. גם מזמנים בהם חינוך היה הרבה יותר נוקשה ומובנה. למזלו של התינוק, זה התגלה מוקדם. יש אחרים שעוברים את זה שנים על גבי שנים, עד שמתבגרים וההורה כבר אינו יכול "להגיע" אליהם. וגם מקרים כאלה, עדיין יש להם סיכוי להירפא. בדרך כלל (אך לא תמיד) המתעלל בילד הוא אדם שעבר התעללות בעצמו בילדותו. או שהוא חולה. מי שידע ללכת לטיפול, יכול היה להפסיק את המעגל. אבל כמה מגיעים לטיפול? כל המקום שניתן לבריאות הנפש בחברה שלנו הוא קטן, סטיגמטי ולא נחשב לחלק מ"סל הבריאות" הנגיש (יחסית). יכול להיות גם שחינוך מוקדם להורות, ובכלל לזוגיות, כבר מגיל הגן ובית הספר... יכול גם למנוע וגם לתת מעקב ובקרה על ילדים ומשפחות. יכול להיות שאם זה יהיה כבר בתוכנית החינוכית בבתי הספר, אם יהיו למשל סדנאות בנושא יחסים בינאישיים, או אני לא יודעת מה... דווקא יש שינויים, קטנים אמנם, אבל בכל זאת שינויים בכיוון. למשל בנושא של אלימות יש בתי ספר שמשקיעים בתוכניות שונות למניעה. אולי יש מקום לתקווה שגם בנושאים האחרים של יחסים בין אנשים תהיה השקעה בעתיד...

נקיטה...

New member
זה הרגע בו נגמרות לי המילים.

ותוהה מתי...כבר יוחלט על גזר דין מוות לאנשים שכאלה?!? אין עונש אחר.

למעלה