בא לי לבכות

בא לי לבכות ../images/Emo7.gif

למה? למה????????????? כשיוציאו חוק בעד הוצאה להורג בגין מעשים כאלה, מוכנה להיות המבצעת
גועל נפש

שירלי6

New member
טירוף.

אנשים נדפקים אט אט הקופסא הולכת ומקבלת צורה מפלצתית. אבל את יודעת מה סופי?? מספיק לפגוש נבזיות של אנשים כדי להבין כמה הולך ומתדרדר.... מזעזע.

magic40

New member
איזה חולניות

ילדים הפכו להיות קורבנות לשגעון ההורים ממש קשה לקרוא את זה אין לך מה להביא לנו על הבוקר תגידי?

ליאל212

New member
אין יותר מזעזע וחריד מזה!!!אין!!!!

גועל נפש!!! צריך להכניס את ההורים האלה לכלא ולהתעלל בהם. איך אפשר? להתעלל בילד בן 11 חודש?????איך???? בלתי ניתן לקליטה. טוב שגילו זאת עכשיו ולא כשהוא גדול עם צלקות נפשיות עמוקות מסכן

../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אישה כזו צריכים פשו

פשוט מאוד להוריד לה את הרחם שלא תוכל להביא ילדים ולהתעלל בהם , איפה צלם אנוש ? עד לאן הגענו ,אין לה אלוהים ?????? חסבה אותו 9 חודשים בשביל לעשות דברים מזעזעים כאלה ?? סופי הרגת אותי עכשו , אנשים נאבקים לביא תינוק לעולם , עוברים טיפולים ושמרות הריון בכדי שיהיה להם תינוקות ילדים וזאתי לוקחת תינוק שלא ראה כלום בחיו ומה עושה לו , גועלללללללל נפשששששששששש סופי זעזעת אותי
זהו סוגרת את המחשב שבת שלום לכולם

לא הייתי מוציאה לה רק את הרחם

הייתי מוציאה לה את המעיים ולאבא הייתי חותכת את הביצים עם סכין מטבח משוננת ולא חדה במיוחד. קראתי את הכתבה ובכיתי לצערי נתקלתי לא פעם במקרים של התעללות מינית בילדים,מכל הגילאים אבל בתינוק????? לא נתפס.......לא נתפס

פברואר68

New member
סיפור מ ז ע ז ע

נורא העולם נראה לי לפעמים נורא.......איפה כל הנורמאלים?

פברואר68

New member
חזרתי כרגע מהעבודה עם הילדים

הקטנטנים שאני עובדת 2-4 מתוקים ותמימים...עליהם יש לשמור ...לטפח לשבח לאהוב והם יגדלו להיות אנשים נהדרים.... אני כל כך אוהבת אותם...... רק נפש פצועה וחולה יכולה לעולל דברים אכזריים כל כך..........

יערית

New member
לא יכולתי

לסיים לקרוא את הכתבה עם התאורים המזעזעים! מצטערת,טירוף חולני!!!!! ואת זה כנראה לא נוכל למנוע עוד בטרם נשים וגברים ,מביאים ילדים לעולם.

Mastul4u

New member
אוף סופי........

המעשים האלו שאת מודעת ומביאה לכאן לעיתים אכן מזעזעים... כבר מזמן חשבתי שצריך לקבל רשיון להורות....או לפחות אשור כשירות... אבל מצד שני ... האלימות שאת מגיבה בה למעשים האלו( הרג-- שאת המבצעת ) הם בדיוק באותה ליגה של אלימות...תחשבי על זה....

תאמין לי מסטול

שהאלימות שאני מגיבה בה על הנושא הזה, היא כאין ואפס לאלימות של אותם הורים/ילדים/פדופילים שעושים את המעשים האלה לקורבנות שלהם. מצטערת,לא יכולה להגיב אחרת.

למעלה