בא לי לבכות

בא לי לבכות../images/Emo7.gif

קיבלתי הרגע את הכרטיסיות לפסיכומטרי(אני הולכת על לחמן), בקיצור הוצאתי כרטיסיה, בכל אחת 7 מילים ויש מיליון כרטיסיות.. ועכשיו השאלה שלי היא איך אני לומדת את כל המילים האלה?

תגלי שהרבה מהמילים את כבר מכירה

יש המון עצות וטיפים ללמוד מילים, חפשי בקישורים ובשאלות נפוצות

SHTRUDIDI

New member
קודם כל תרגעי

גם אני קיבלתי בזמנו הלם כשקיבלתי מלחמן את הכרטיסיות. יש כמה שיטות ללמידת המילים ואת צריכה למצוא את המתאימה לך-שינון או אולי לחבר סיפור עם כל המילים ובקורס אולי תקבלי עוד קצת רעיונות מהאנשים שלומדים איתך.רק כדאי ללמוד כמה שיותר מילים בזמן שלפני הקורס כי להשאיר אותן לסוף זה סתם מלחיץ,לפחות חלק מהאנשים. שיהיה בהצלחה בכל אופן!

SHTRUDIDI

New member
בבקשה

שמחה שעזרתי.אני בת דרך אגב. אני לא קיבלתי ציון מתאים לי מלחמן ולכן למדתי שוב לבד עם ספרים אחרים ואז הוצאתי ציון שמספיק לי ולדעתי גם משקף,העיקר להתקבל עם הציון. מה את רוצה ללמוד?

ginni

New member
שמעי ממני

קודם תהיי סגורה על המקצוע שאת רוצה ללמוד אחר כך תחשבי על עתודה תכל'ס זה הולך להיות המקצוע שבו תעסקי בחיים... אל תתפשרי על משהו העיקר "ללכת לעתודה".. לא זו הגישה!! שיהיה לך המון בהצלחה!!

ginni

New member
ובקשר לבנות בעתודה

אין "הטבות" מיוחדות לבנות. בנות שהולכות לעתודה משרתות 3 שנים בחובה + שלוש שנים קבע (אלא אם כן זה רפואה ואז שלוש שנים חובה + שנתיים קבע). שזה אגב אותו שירות בדיוק שעושים הבנים העתודאים. עתודאית שמתתנת או מביאה ילדים לא משתחררת מהשירות!! יש לשים לב לזה! בחוזה העתודה את חותמת במפורש שגם במקרה של נישואים ו\או ילדים את נשארת עד תום החוזה עם הצבא. מה כן מקבלים? מענק עתודה- השנה זה היה על סף 8500 ש"ח. זה כולם מקבלים. אם את מתקבלת לתוכנית "עתידים" אז יש מלגה נוספת שמקבלים ולאפ-טופ.

ginni

New member
תוכנית עתידים

תקראי פה על עתידים וכאן יש על בנות בעתודה.. (השאלה הקודמת
)

כנסי לפורום עתודה

לפני שאת בוחרת על מסלול שיקבע לך את כל מהלך החיים את חייבת לעשות מחקר יסודי בנושא

למעלה