בא לי לבכות

black ross

New member
בא לי לבכות ../images/Emo7.gif

רוצים לדעת למה ... ולא אני ממש לא צוחקת ... בא לי לבכות כי תראו מה השעה ... הגעתי לעבודה כשכולי מים אני רטובה מקצות האצבעות ועד השערה האחרונה שעל ראשי וקר לי ואני עייפה ועדיין לא סיימתי לנקות את הדירה .... די אני לא יכולה יותר .... במקום להיות עכשיו במיטה ולישון ... ולא להיות רטובה אני בעבודה מתה מקור ועייפה ..... ובנימה אופטימית זו .... חג שמח אה ולמי שמתעניין אז לא אין לי מטרייה כי היא לא עוזרת למה
כי הרוח באריאל שוברת את המטרייה למיליון חלקים אז ככה שהמטרייה לא אפקטיבית המזל שלי זה ששניר בא אז לקחתי לו את המעיל הצבאי אחרת גם לא היה לי מעיל .....

black ross

New member
נו אני עם המזל שלי ......

מה אף אחד לא כאן כדי לבכות איתי
כיף לכם אתם בטח מתכרבלים לכם במיטה .... בטח איך שאני ככה כותבת אתם מתהפכים על הבטן ויש ביניכם שעכשיו גם מתכרבלים עם הפרטנרים שלהם ורק אני ..... טוב אפשר לומר שגם אני מתכרבלת עם פרטנר..... עם חברת "פרטנר" (אורנג´ למי שלא יודע )
בבקשה בואו כבר ......

@@

New member
אני פה איתך ../images/Emo3.gif

אני לא מתכוונת לבכות איתך אם כי אני שולחת לך
דב שיחמם אותך קצת. הכנתי לך
חם ו
חמה שיחחמו לך את ה
ומלאןןןןןןןןןןןן
ותתתתתתתתתתתתת מתוקות מתוקה שלי, עוד כמה שעות את תוכלי להתכרבל לך במיטה ועד אז.... תתכרבלי עם פרטנר

black ross

New member
יוווווווווווו ריקייייייייי

קררררררררררר ליייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!! מאמי קפאו לי הישבנים ..... משה שולח לך
ואני שולחת לך
קפואה ..... מאמי את יודעת שאולי איזה שנתיים לא אכלתי
..... יו איך בא לי אחת ....

@@

New member
נשמה יפה שלי...

גם לי קצת קר
... עד שהחימום יתחיל להפגין את ביצועו , גם אני קופאת... אז אני אתמול לראשונה אכלתי
ריבת חלב, יאמייייי איזה טעים אבל מסוכן מאוד לתחת
תמסרי למשה
חמה ומתוקה... איך הולך עם הבית
עד עכשיו לא הבנתי למה עזבת את הלימודים
ובכלל איך את מרגישה היום, מה
שלך אומר

black ross

New member
ה ../images/Emo23.gif שלי .....

רפוא אז הוא לא אומר כלום .....
לגבי הלימודים אז..... אני לא עוזבת בסוף ... אני רציתי לעזוב בגלל שלא יכולתי להישאר במעונות ואין לי כסף לשכירות אבל .... אני מנסה בכל זאת ... נראה מה יהיה ....

חניתה100

New member
ילדונת יפה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

רק קפצתי לביקור ואני ראוה שאת עצובה... את יודעת מה שזו תהיה הצר שלך בחיים... אז הנה אני עושה מרק חם אולי תבואי לאכול?
ואולי תקבלי איזה חיבוק חם חם
ומה דעתך על כוס
(תה) עם המון
אז תפסיקי לבכות
.. גשם זה ברכה.. אפילו שנרטבים... אוהבת אותך ילדונת
וחוץ מזה ברכה קטנה לי אליך... היום נר הראשון של חנוכה... אני מאחלת לך מכל ה
שהחיים שלך יהיו עם המון אור,, כמו האור של הנרות

black ross

New member
חניתההההההההה

מאמי תודה על הכל
איזה כיף היה לי לקרוא את ההודעה שלך
מתה עלייך

black ross

New member
חניתוש....

מתוקה שלי את האמת זה רק הייתה הקלה שבצרות שלי .... אבל על השאר אני איני מקטרת .... יהיה בסדר ... לפחות ככה אני מקווה ... שיהיה לך חג אורם שמח מתוקה תאכלי הרבה
אוהבת שירן

קנגורית

New member
יפיפיה קפואה!!!!../images/Emo24.gif

זהו החורף התחיל אני מצטרפת למועדון הרטובים מהגשם כי בדרך מאביחיו´ש "תפס" אותי הגשם ונרטבתי עד לשד עצמותיי!!!!
עכשיו אני נכנסת לטרניג פליז מקווה להתחמם ולהעביר את החמימות הנעימה שלו!!! אוהבת קנגורית!!!!

ליאור 30

New member
יו אני מרחם עליך

אני רק מקוה שלא עלייך צקתי פעם בטל´ ואם כן אני מצטער וקחי
להתחמם

black ross

New member
ליאורי ../images/Emo24.gif

אל דאגה אני חוטפת צעקות כאן על בסיס תמידי אז אני כבר התרגלתי
אני גם די מבינה את האנשים שמתקשרים אבל לצערי אף אחד מהם לא מבין אותי אני בסה"כ לא הבעלים של פרטנר .... אבל לא נורא מתרגלים

sidi

New member
שלום ../images/Emo13.gif

גם אני כאן. אבל אני יבש
כן גם אני הגעתי לעבודה היום. שיהיה חג שמח לכולם.

black ross

New member
יייייייייייייייההההההההההההה../images/Emo12.gif

אני בשוק
אתה מוכן להירגע כבר? מה קורה איתך ? אתה נמצא יותר בעבודה מאשר בבית .... אתה לא רוצה לנוח קצת ?

sidi

New member
הי

צאי מהשוק
עכשיו שאני חושב על זה אני באמת בעבודה יותר מאשר בבית.
אבל למי יש לזמן לנוח עם כל כך הרבה עבודה. שטויות סוף סוף שבת נשלים שעות שינה.

sidi

New member
ממממ

קורא שלגיה ושבעת הגמדים כיפה אדומה פטר והזאב, כל מיני סיפורים חחחחחח סתם הכל בסדר פשוט רציתי להציק לך

למעלה