בא לי לבכות

בא לי לבכות ../images/Emo7.gif

אבל לצערי אני לא מהאנשים שקל להם לבכות כדי להוציא את כל הרגש הרע החוצה. היום לקחתי את החתולה שלי לוטרינר לבדיקה שיגרתית וחיסון והוא גילה אצלה גידול סרטני והיא אמורה לעבור ניתוח עוד שבוע וחצי ככה. קיבלתי שוק כזה, זה דבר שקשה לחשוב עליו כשאתה מגדל מישהו מאז שהוא בן חודש עד היום כבר 10 שנים, אפשר להגיד שדיי גדלתי איתה והיא כל כך חכמה ויפה ופעילה, בזמן המלחמה כל פעם שהייתה אזעקה היא הראשונה שרצה לחדר הכי מוגן ובחורף היא אוהבת לישון ולהתכרבל מתחת לשמיכה ואילו בקיץ היא נשכבת על הריצפה באיזור שיש רוח ופותחת דלתות ושותה מהאקווריום ורצה לפגוש את כל האורחים. אז מתרגלים אחרי כל כך הרבה שנים ויודעים שאהבה ממנה היא באמת אהבה אמיתית וכל המשפחה והחברים ממש אוהבים אותה, אני לא יכול לדמיין את הבית הזה בלעדיה, אני יכול רק להתפלל ולקוות שהסרטן לא התפשט ויוציאו את הגידול ויהיו לה עוד 10 שנים יפות כמו שהיו לה והכי חשוב שלא תסבול

../images/Emo88.gifהלו הלו הלו!!!!! אתה נשמע כאילו אתה

מספיד אותה - ואין עדיין סיבה למה!!! שיהיה בהצלחה בניתוח ורק אחרי שהכל יסתיים תהיה יותר חכם בנתיים תהיה אופטימי!!

יאאאאא ../images/Emo201.gif

היא נשמעת ונראית ממש מקסימה, שתרגיש טוב ושיעבור לה מהר! ובשבילך

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo201.gif

סרטן לא בהכרח לא אומר גזר דין מוות תלוי באיזה שלב הוא כמובן שיהיה ניתוח קל ושיבריא מהר

W a r r i 0 r

New member
החלמה מהירה לחמודה הזאת!!

סרטן זאת מחלה ארורה. כולי תקווה ותפילה שזה שלב ראשוני. והכל יסתדר, זה הרי לא בהכרח גזר דין מוות. רפואה שלמה

תודה לכם!

אני בטבעי בנאדם אופטימי אבל כשזה נוגע למחלה הזאת אז זה קצת קשה
אני פשוט רוצה להיות מוכן אם יקרה משהו לא טוב ואם הכל יהיה בסדר היא תקבל ממני פרס. חבל לי שהיא צריכה לעבור ניתוח ולסבול..

fef24

New member
../images/Emo60.gifלא יודע כמה מנחם, אבל

לכלבה שלי גילינו בגיל 8 שהבטן שלה התנפחה כמו אני לא יודע מה, ושהיה לה גידול עשינו לה ניתוח שבו הוצאנו לה את הרחם, ומאז, טפו טפו טפו (איך לזה אין סמיילי) היא עדיין איתנו, שמחה ומאושרת (ואוכלת חתולים קטנים אם בטעות מוציאים אותה מהחצר...) אז באמת אתה לא צריך להספיד אותה, רק לטפל בה טוב

למעלה