בא לי לבכות

בא לי לבכות ../images/Emo10.gif

אני פעם ראשונה כאן , והפרק היום פשוט הכריח אותי להיכנס לכאן! מה לעזאזל הולך שם?? רציתי שכריס וחברה של פייטון יהיו זוג. רציתי שפייטון וג'ק יהיו זוג. הכל הסתדר, הכל טוב ויפה. אבל מה נסגר עם הייייייייייילי? הלו??? מישהו מוכן להסביר לי מה הולך כאן? אוף

narkisu2

New member
מסכימה לחלוטין!!

היילי ממש לא בסדר,נייתן ממש בעל מקסים והיא בוחרת בדרך כזו...

.........

עם היה לי בעל כזה מדהיםםם וכזה כוסון לא הייתי זזה מהבית לשניההההההה ההיייתי דבוקה לו לתחת! כל היום !@!!

אממ לא נכון

ברגע שיש לך משהו טוב בידיים את לא מעריכה אותו ולוקחת אותו כמובן מאליו..זהו טבע האדם..אין מה לעשות עם זה... לעומת זאת אם נייתן היה מגעיל ובלה ובלה ולא היה מוותר על המחנה האימונים היא הייתה נשארת בבית כמו מותק

yasminale

New member
יחסית לניית'ן (כוסון!) ולוקאס (עוד

יותר כוסון!), אי אפשר כ"כ להגיד שדן חתיך.. יש בו משהו- לא יותר מזה. לוקאס רולז! וגם ניית'ן! למרות שלוקאס הוא חרא של בנאדם!

yasminale

New member
הא, בקשר לחרא של בנאדם, זה ../images/Emo58.gif

בפרק 21, אחרי יותר מ-10 פרקים שטוחנים לנו בלוקאס חולה לברוק על התחת ורוצה להיות רק איתה, ואפילו בפרק עצמו הם מפלרטטים וגם היא מגלה שהיא אוהבת אותו, ברוק מוצאת קופסה בחדר של לוקאס עם מלא תמונות של לוקאס ופייטון, עם כל המכתבים שפייטון כתבה ללוקאס, הציורים שהיא ציירה לו, וכו'..... וכל זה קורה כשלילה לפני זה ברוק רואה את לוקאס ופייטון מתחבקים (הם התחבקו בתור ידידים אבל היא לא ידעה את זה....), וברוק מוצאת ת הקופסה בזמן שהיא מתקשרת ללוקאס להזמין אותו לסרט. אז לוקאס, נחש מה? דפקת את הקטע עם ברוק! שוב!!! (הדברים נכונים לגבי פרק 21 של העונה השנייה. עוד לא ראיתי את פרק הסיום עונה, אז אולי הם כן ביחד בסופו של דבר).

yasminale

New member
../images/Emo58.gif

כן. היילי נוסעת עם כריס, אבל לא בפרק הבא, אלא לקראת פרק 13 היא תעזוב בלי להגיד כלום לניית'ן... כלבה!

למעלה