בא לי לבכותתתת

מאיה יקרה

את כל כך צודקת!!!!!! אני לא אתפשר...אני יודעת בדיוק מה אני שווה ומה מגיע לי הקטע הוא שאמא שלי היא הייתה איתי לכל אורך חיי והיא רואה איך החיים שלי מתנהלים היא רואה שאין לי בן זוג וזה כואב לה כי היא רוצה כמובן שאני אהיה מאושרת. אני מודה לך את תגובתך ומעריכה זאת מאוד :)

את יודעת בעצמך שאמא לא צודקת

מירית, למזלי הרב יצא לי לפגוש אותך. אני חושבת שאת בחורה עדינה ויפה ולגבר שאת (!!!) תרצי יהיה מזל גדול. יש שורה בשיר של גלי עטרי שאומרת : "אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא." וזה בדיוק זה, את יודעת מה את שווה, את יודעת כמה את מדהימה ואם לא זה הזמן לעבוד על זה. אם תדעי להעריך את עצמך לא תצטרכי להתפשר לעולם. ותוכלי להיות עם מי שאת רוצה ומי שמתאים לך, ולא להתפשר על הראשון שמוכן להיות איתך. איש חכם אמר לי שהורים לא מחנכים, אני מסכימה איתו לגמרי, אבל גם חושבת שלא שותקים, היום את אומרת לה הערה, מחר עוד הערה ולאט לאט היא תראה לבד שהיא טועה. אף בחורה לא צריכה להתפשר, לא בדברים המהותיים לה.

ליאורייייי

כמו שאמרתי למאיה אני יודעת מה אני שווה :) עובדת על עצמי יום יום... אני מאוד אוהבת את השיר,והוא אמיתי ונכון כל מילה ומילה. תודה על המילים החמות אני יודעת שזה יוצא ישר מהלב הם שלך :) אוהבת מאוד מירית

רעיגאני

New member
תמסרי לה ממני מסר ברור

אני אמנם לא בשיא משקלי היום, אבל גם בשיאי לא רציתי מישהו שלא כייף לי איתו רק בגלל שאני שמנה. אני הכרתי את בעלי המקסים באתר אינטרנט והוא ממש אבל ממש לא שמן (לאחרונה הוא טיפה התמלא מלילות לבנים עם הבת החדשה שלנו על הכתף לגרבס...) והוא אוהב אותי כמו שאני והוא תמיד מדגיש: אני אוהב את כולך, בגלל כל מה שאת.

הכי מבאס אותי בשיחות האלה

זה למעשה העוול העקיף שנעשה לבני אדם, ה"שקילה" של השווי ואיך היא מועברת הלאה דרך הדורות. שיחות מהסוג הזה בדיוק כ"כ נפוצות שלא יפליא אותי שיש בחורות שיוותרו על אהבה אמיתית אל בחור שמן רק כדי להראות לאמא שהן כן "השיגו" בחור רזה. ולא רק זה - משפטים כאלה יכולים גם להעלות את ההתובנה השגויה שאם תהיי (את או מישהי אחרת) מעוניינת בבחור שמן הוא אוטומטית יהיה מעוניין בחזרה והרי זה בדיוק סוג הרושם שגורם הרבה פעמים להתייחסות מזלזלת, כאל מובן מאליו שמקבלות כאן לעיתים בנות בדייטים (כל אותם גברים שמצפים לשמנה מתוקה חמה ומפנקת כדבר בילד-אין). אני מניחה שהתגובה הנורמלית להודעה שהעלית היתה צריכה להיות "מה פתאום..." וכו' אבל נראה לי שזה נתפס כאיזה מסר סמוי שכל אחת "שווה" להשיג בחור רזה - כשבעצם בענייני אהבה משמעות המשקל אמורה להיות לא רלוונטית לשני הכיוונים - העיקר להיות אוהב ונאהב לא?

אגב -

הדברים נכתבים בגלל נסיון אישי, אומנם אף אחד לא אמר לי את המשפטים שנאמרו לך אבל כזו היתה התפיסה שלי ולכן בזבזתי המון זמן על גברים לא מתאימים שייהוו "דווקא" לנורמה, וזכורים לי עוד מהעבר כמה עלמי חן שמנמנים-שמנים שלא טרחתי להסתכל עליהם לא כי הם לא היו אטרקטיביים, אלא פשוט כי זו היתה כאילו תבוסה - וחבל, בטוחה שפספסתי כמה חוויות רגש יפות.

היי קרן

את צודקת בכל מילה ומילה העיקר לאהוב ולהרגיש נאהב :) אני יודעת שאת נשואה (בטוחה שבאושר) אבל המשפט שרשמת " וזכורים לי עוד מהעבר כמה עלמי חן שמנמנים-שמנים שלא טרחתי להסתכל עליהם לא כי הם לא היו אטרקטיביים, אלא פשוט כי זו היתה כאילו תבוסה - וחבל, בטוחה שפספסתי כמה חוויות רגש יפות. " זה די הזכיר לי שיצאת עם אחי (פיספוס?אולי...) מאחלת לך רק טוב :)

למעלה