בא לי לבכותתתת

בא לי לבכותתתת

"בחורה בגודל שלך צריכה להתפשר"... זה המשפט שיצא לאמא כן כן לאמא שלי היום במהלך שיחה עם חברותיי ואיתה... כמובן שהמשפט היה מופנה אלי! היא טוענת שזה שאני שמנה זה אומר שאני צריכה מישהו כמוני (באותו גודל ואף יותר). ושבגודל הזה אני לא אמצא מישהו...וצריך דיאטה וכו' וכו'. רציתי להוכיח לה שיש פה בנות נפלאות בפורום שיש להן בחורים רזים בתור חברים ואפילו בעלים. אבל היא הייתה אטומה ולא הייתה מוכנה להקשיב.לא שיש לי בעיה עם בחורים שמנים,מלאים וכו' אבל אם יום יבוא ואני ירצה מישהו רזה אז אין סיכוי,וזה לפי אמא... אני כל כך כועסתתתת!!! בבקשה תגידו לי שאמא לא צודקת אני פשוט עם דמעותתתתתת...

נו,

אמהות...

Chin Chin Man

New member
הנה אני אומר לך

זה לא נכון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תקשיבי לה,היא הולכת עם הזרם שאומר את זה. שום דבר לא אומר בהכרח שזה נכון ... די לבכות,זה לא מתאים לך....

לפחות פה אנחנו מדברים

לא הספקת להכיר אותי (בכיינית זה אני :) ) אני לא מקשיבה לה ולכן פניתי לפורום לאנשים שמבינים עניין בזה וגם אנשים שיבינו אותי! תודה לך על התגובה

lb22

New member
זה גם מה שאתה חושב

על אמא שלך? שהיא זוועה/מגעילה/גורת לך להקיא/גורמת לך לבחילות? סורי אדם שחושב ככה על אחד ההורים שלו (במידה ואין לו סיבה באמת מוצדקת ברמות שאי אפשר לתאר) הוא אפס של בן אדם. לא משנה מה ההורים שלי יעשו או יגידו הם עדיין ההורים שלי , הם הסיבה שאני פה ,הם הסיבה שאני מסוגל ללמוד והם הסיבה שכרגע יש לי כסף כדי לחיות (לאנשים מבוגרים ממני בגיל אז הם הסיבה שיש לכם את הכסף שלכם לחיות) וכל זה במידה ואחד ההורים לא עשה משהו באמת גדול ובאמת בעל משמעות כ"כ חזקה כדי לגרום לכל מה שאמרתי להעלם ועם כל הכבוד לכל העולם משפט כזה / להגיד שהשמנת / שהרזת / כל משפט אחר לא צריך לגרום לך (הבחור פה מעליי) לשכוח את זה שהיא אמא שלך או שבגללה אתה פה )

מירית יקרה

האם אמא צודקת? למה את בחרת להפגע מהמשפט הזה? כי את חושבת שאמאט צודקת
ברגע שתשני גישה ותחשבי אחרת תביני שאמא טעתה עצם זה שנפגעת נתת יד בדבר. חיזקת את המשפט. הרימי עצמיך נגבי הדמעות ותחיי את החיים שלך כמו שאת רוצה . ההורים דואגים ולפעמים לא מעונינים לפגוע כאלה הם ההורים ,,,,

דניאלה

בחרתי להפגע כי זאת כן נקודה רגישה אצלי (בן זוג) אני לא חושבת שאמא צודקת פניתי לפורום כדי לקבל תגובות שונות מאנשים ולראות מי חושב שהיא צודקת ובינתיים אנשים הראו לי שהיא טועה בגדול. אני יודעת שאמא דואגת ואוהבת ורוצה את הכי טוב לבת שלה (וחבר זה חלק מהטוב)

lizush

New member
עצרי דמעות חומד...

אז אמרו לך משפט של אימהות.. גם אני שמעתי את המשפט הזה השבוע מאימא שלי, תבחרי לא להתייחס, לא להתעצבן... הורים זה קשה לשנות... אם בכלל... זה הם... (למדתי שזה כמו משפטי מורים: יש לי עיניים בגב, יש פוטנציאל לא ממומש.. דורות חולפים ומשפטים נשארים) את יודעת שאימא שלך טועה בגדול, ואני יודעת שאת עוד תוכיחי לה את זה ...

ליזוש

זה באמת משפט של אמהות? אני לא רוצה להוכיח לה ולהראות לה שאני יכולה להביא חבר רזה הביתה אבל אני לא רוצה שתהיה גם הרגשה שאם אני יביא בחור שמן הביתה אז תהיה תחושה שלא יכולתי להביא משהו אחר אני רוצה שהיא תבין שכל מי שאני יביא הביתה שמן או רזה כאחד זה בגלל שאני בחרתי וטוב לי.

lizush

New member
מירית...

אני בטוחה שאם תביאי מישהו רזה או שמן עם אף גדול או אף קטן, בגובה 1.50 ס"מ או בגובה 1.95 שיהיה גי'נג'י או שחרחר... זה הכל יהיה בחירה שלך ( גם לפי איך שאת כותבת לא נראה לי שאת תעשי דברים כדי לרצות את הסביבה שלך, לא כשאת מודעת לזה לפחות...). ואני אגלה לך עוד סוד... כמעט תמיד הבחורים שלנו לא יהיו מספיק טובים בעיני ההורים שלנו... אז הכל באמת תלוי בהרגשה שלך ואיך את לוקחת את הדברים... חוץ מזה... מי רולזזז?

חחחחחחחחח הרגת אותי

מי רולז??? אנייייייייייייייייייייי :) את בהחלט צודקת הכל תלוי בהרגשה שלי תודה רבה לך מתוקה באמת באמת

ניצם

New member
זו טעות גדולה!

אם כל הכבוד לאמך מצטער היא טועה בגדול.

אחד המשפטים הכי מטומטמים ששמעתי!

טועה ובגדול! דבר ראשון כמו שאמרת הפורום הזה הוא הוכחה חייה שבחורה, לא משנה מה הגודל שלה, יכולה למצוא אהבה גם אצל בנדם רזה ואכותי לא פחות ממנה. דבר שני לי יש זוג כזה בבית שאני חייבת להם את היווצרותי ותאמיני לי שהם אחד הזוגות הכי מדהימים ביקום ואבא שלי (לפחות שהוא הכיר את אימא שלי) היה מקלון אוזנים גבוהה ואימא שלי נמוכה עם גוף של אלה יווניה שאבא שלי עד היום אומר לה כמה הוא אוהב, ועוד שאימא שלי מתעקשת להצביע על תמונות של בריטני ספירס ולישאול אם הוא חושב שזה יפה (כמובן שהוא לא). דבר שלישי אני בכלל מאמינה שאין דבר כזה לחיות אחרת בגלל שאתה גדול\ה, שמן זה רק כינוי גוף, וברגע שזה נתפש לך בתודעה החיים נהיים יותר ורודים ותאמיני לי שידמה לך שאף אחד כבר לא שם לב, ולמה שתתפשרי? למה שתתפשרי על מישהו שהוא לא לטעמך (לא משנה מאיזו בחינה)? העיניין של להתפשר על משהוא זה לא רק משהוא של שמנים, אם תחשבי על זה, לפי מה שאימך אומרת כול בנדם שיש בו פגם חיצוני כולשהו צריך להתפשר, וזה נשמע לך הגיוני? למה נחים לא מתחנים? נמוכי קומה לא מתחתנים? אנשים מכוערים לא מתחתנים? מתחתנים ועוד איך! כי אחרי כול העיניין החיצוני אתה צריך להתמודד עם המוח שמאחוריו שלפעמים לא ממש קיים, כי אין מי רוצה לבלות את שארית חייו עם גוש בשר שניראה טוב אם אין לך על מה לדבר איתו ולא מסב לך אושר. וזאת הסיבה שאת דווקא כן תתחתני! כי אותו אדם מיוחד יתאהב במעלותייך הטובות ובאישיות שלך וכן גם בגוף המשגע ובפנים היפות ויסתכל עלייך כאדם שהוא אוהב ואוהב באמת, לא משנה כמה תשקלי או איך תיראי. אז מתוקה לא לבכות! גם יומך יגיע לקנות שימלת כלה יפיפיה

מיקיס

New member
דווקא בגלל שזה בא מאמא שלך...

זה יותר כואב ויותר פוגע. את לא צריכה להתפשר על כלום!!! תגידי לאמא שלך, שתפסיק להתערב לך בחיים.

rikibit

New member
הטעות הכי גדולה היא להתפשר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

שלא תעיזי להתפשר בשום מחיר...זאת טעות ואמא שלך טועה! תאמרי לה שאת מעדיפה לחכות הרבה זמן לבחור הנכון מאשר להתפשר ואם היא לא מבינה את זה אז הבעיה אצלה ולא אצלך...אל תתני לא לשבור אותך בגלל הערה שולית וחצופה,לפעמים נפלט לאמהות ולא תמיד זה בכדי לפגוע...עכשיו איפה החיוך שלך
אה

דפנהאי

New member
כתבתי פה פעם, אני הכרתי את בעלי

כשהייתי 120 ק"ג, הוא שקל 52. כנגד כל הסכויים לכאורה, אבל את יודעת מה, קשר אמיתי שמוביל לחברות ולקשר עמוק וארוך, ובמקרה שלי גם למשפחה עם שני ילדים והשלישי בדרך, לא נבנה רק מהמראה החיצוני אלא מהרבה הרבה דברים אחרים. כל העולם כמעט היה צוחק עלינו שאנחנו הפכים - הוא רזה מאד ואני שמנה מאד. ביחד הגענו לממוצע. גם להורים שלו היה קשה לקבל אותי כל כך שמנה. אבל קשר הוא קשר. והפגיעה העיקרית היא אמא שלך שלא מקבלת אותך כמו שאת. וזה הכאב. כי התוכן של מה שהיא אמרה לא כל כך רלוונטי. הרלוונטי הוא הכאב שלך והחוסר קבלה שלה. אז דעי לך - את מוצלחת כמו כל אחת אחרת, ואין סיבה שלא יהיה לך קשר. ובלי קשר - דיאטה תבוא או לא תבוא כשתהיי מוכנה לה ולא דקה אחת קודם, וזה בכלל לא האישו לדעתי.

דפנה

תודה על ששתיפת אותי בסיפורך. אמא שלי כן מקבלת אותי כמו שאני ותמיד אומרת לי כמה שאני יפה (עניין הדיאטות זה משהו אחר-וזה בגלל הדאגה) מה שהיא אמרה זה כן פגע בי ורציתי הוכחות מהפורום שהיא לא צודקת (וקיבלתי)

מירית יקרה.

אני כ"כ מבינה את רחשי ליבך ורוצה לומר לך משפט אחד שאת יכולה לומר לאמא שלך: באהבה לא מתפשרים, את צריכה לצאת עם מישהו בגלל שאת אוהבת אותו ונמשכת אליו ושזאת לא תהיה משיכה זמנית אלא לאורך זמן כדי שיוביל אתכם למשהו בחיים. עדיף להיות לבד מאשר עם מישהו שלא נעים לנו בחברתו או/ו שתתביישי לצאת איתו ולהציג אותו בין חברייך או המפשחה. מקרה דומה קרה לי לפני שבועיים עם אחד האנשים בחברה שלנו שהחליט לומר לי שאני כבר לא צעירה ואני צריכה ללמוד להתפשר כדי להגיע לנחלה שלי. הדבר הראשון שהגבתי זה לצחוק אבל כשהבנתי שהוא רציני במה שהוא אומר התחלתי להתעצבן (ורק לידע כללי: בשביל לעצבן אותי ואפילו לרמות הקטנות בעצבים, צריך להיות לזה סיבה מספיק טובה
). כשראיתי שהוא ממשיך גם כשאני טיפה מתעלמת החלטתי לענות לו ולומר לו שדבר ראשון אני צעירה (הזכרתי לו גם בכמה שנים אני יותר צעירה ממנו) ואמרתי לו את המשפט שכתבתי לך למעלה. באהבה לא מתפשרים- בן זוג זה לא עוד עבודה שכתובה לך בקורות חיים. תסבירי לאמא שלך שאת רוצה חתן איכותי עבורך ועבורה, אחד כזה שיעשה אותך מאושרת רק מלראות אותו. מירותוש, רק תהיי עדינה עם אמא שלך. היא אישה מבוגרת (לפחות ממך) וכל דבר שתציגי לה בדרכי נועם פתאום יראו לה נכונים והיא תעריך אותך יותר מתמיד. חוץ מיזה שאת צריכה לזכור דבר חשוב: היא אמא שלך לפני הכל והיא תמיד רוצה את טובתך גם אם לפעמים זה יוצא לה בצורה לא הכי נעימה וכייפית ו/או חסרת טאקט. אני כ"כ מבינה את הכעסים שלך אבל קחי אויר ותנהלי איתה שיחה טובה בין אמא לבת, היא תבין אותך יותר טוב ותבין מה היא עשתה רק כשזה יצא בצורה נעימה. אז אל תבכי ילדונת יפה, קחי אויר וצאי למשימה. שיהיה לך המון בהצלחה.

למעלה