בא לי לארח אותי

OrEl74

Well-known member
מנהל
בא לי לארח אותי ../images/Emo13.gif

קינאתי בארוחים בפורום הכדורסל אז החלטתי לארח את עצמי
(לא מגיע לי???) אז יאללה, דברו אלי...תשאלו מה שבא לכם על כל מה שבא לכם ומי שמכיר אותי יודע שכמעט על כל דבר אני עונה (אלה אם כן השאלות כבר ממש מוגזמות בעיניי). NBA, לא NBA, החיים בכלל וכל מה שביינהם. יאללה שחקו אותה. ואגב, אם מישהו מעוניים להתארח בשבועות הקרובים הוא מוזמן לשלוח לי מסר בנושא.

סוף סוף אפשר להיכנס במישהו../images/Emo3.gif

1. אני חייב לציין שהשרשור הזה הגיע לי בדיוק בזמן, כי בדיוק היום בבוקר עלתה בי שאלה תחבורתית, ואני חייב להודות שאני לא מבין איך בן אדם בן 30+ שלא גר בתל אביב, יכול להסתדר בלי אוטו. אז? 2. טייסון צ'נדלר???? תאמת אני מבין. ולמרות כל מה שצחקתי עליך, אני באמת הולך לבחור בו בפאנטזי אם הוא יהיה פנוי בבחירה השלישית או הרביעית שלי. איך תגיב? 3. למה לעזאזל אני לא מצליח להיכנס לתפוז בכלל, ולפורום הזה בפרט אחרי 18 בערב שעון הונג קונג (וכן מצליח לגלוש לאתרים ישראליים אחרים)? 4. שיקגו מול ניו אורלינס, גמר הNBA. רוז מול פול, צ'אנדלר מול נואה. בעד מי אתה? 5. האם אנתוני ראנדולף הוא הדבר הדומה ביותר למג'יק ג'ונסון כפי שטוענים אוהדים רבים של גולדן סטייט? 6. דורון ג'מצ'י או אלי דריקס? 7. אם היית יכול להחתים שלוש כותבים מהפורום (לא כולל אותי ואותך), ולפתוח אתר משלך, את מי היית מחתים? 8. מה דעתך על החתימה של צ'ילדרס באולימפיאקוס? 9 והחתימה של ארויו במכבי? 10. האם ארה"ב הולכים לקחת את הזהב באולימפיאדה? 11. מייקל ג'ורדן רוצה לחזור לשחק באירופה. להביא למכבי תל אביב, או לא? 12. בולס של הת'ריפיט הראשון או השני? 13. מה דעתך על הקיץ של גודלן סטייט. 14. לבני או מופז? ברק או ביבי? אובמה או מקיין? אחמדיניג'אד או חומייני? 15. מה אתה מאחל לעצמך בשנה הקרובה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
הפצצת ../images/Emo13.gif

טוב אז ככה... 1. יש לי בבית חמור ואני קושר אותו לעגלה ומתנייד לי
האמת שאני לא מסתובב יותר מידי בארץ והכל קרוב לי ונגיש כך שאין לי בעיה להתנייד למקומות שאני צריך להגיע אלייהם, במידה וזה קצת יותר רחוק לי אז יש שיטות שונות (מוניות, סינג'ור חברים וכו'...). אבל אם כבר שאלת אני יכול לבשר לך שבקרוב ה"בעיה" הזת תיפתר. 2. אני בעצמי לא יודע מה הקטע שלי איתו, בסה"כ הוא לא באמת כזאת מציאה גדולה אבל משום מה נדבקתי אליו. כמובן שאנסה לגייס אותו לקבוצתי שוב אבל פנטזי זה פנטזי ואם מישהו יקח אותו לפני אז אין לי כל כך מה לעשות בנדון מעבר ללקלל אותו שלושה דורות אחורה. אני יכול להגיד לך שאני לא אחזור על הטעות של לקחת אותו ולהשאיר את ג'יימייסון (שנבחר אחד אחריו) לאנשים אחרים. 3. למה לעזאזל לא אמרת את זה עד היום? 18 בערב שעון הונג = לכמה בשעון ישראל? אני אבדוק את העניין ואחזור אלייך עם תשובה. 4. חסד נעורים חביבי, הבולס זה הבולס וכמובן שאם הם יגיעו לגמר עוד בחייהם אני אהיה בעדם. 5. האם קובי הוא ג'ורדן? יש שחקנים שאין להם תחליף...מג'יק הוא אחד מהם. 6. אף אחד מהם, לא סובל את שנייהם למרות שהייתי שמח ליד כמו של ג'מצ'י
7. אתר NBA או כדורסל בכלל? אני יוצא מנקודת הנחה שאנחנו מדברים על אתר כדורסל שלא עוסק רק ב-NBA ולכן בחירת הדראפט הראשונה שלי תהיה סטיב נאש ללא היסוס בכלל, הבא אחריו יהיה שניק וגם זה בלי יותר מידי היסוסים והשלישי לא כותב פה אבל אני מניח שגם אתה תסכים איתי ש-G1 זה אחד שאתה רוצה שיהיה באתר שלך
. 8. ראשית נתחיל בזה שהבן #@$@# הזה דפק לי את הפנטזי (בניתי עליו כעל הגניבה שלי). 8 מליון דולר (נטו) זה סכום שהוא לא היה מקבל ב-NBA בכל מקרה כך שאני בהחלט מבין את הצעד שלו לערוק לאירופה. בניגוד לאחרים אני גם חושב שזה צעד מקצועי נכון עבורו כי כפי שאנחנו יודעים אנשי ה-NBA משקיפים לא מעט על אירופה ואם הוא יהיה כוכב פה אז אין ספק שזה עדיף על מעמדו כשחקן שישי ב-NBA בקבוצה שלא נמצאת יותר מידי מתחת לאור הזרקורים. אם הוא ייתן פה שלוש עונות ברמה של כוכב על זה הוא יחזור ל-NBA גם יותר עשיר וגם עם מעמד מקצועי יותר גדול. 9. בניגוד לשחקנים אחרים וזה כולל את צ'ילדריס, ארויו מגיע על תקן מנהיג ושחקן שאמור להוביל את הקבוצה הזאת קדימה. כמעט כל מהשיקרה עם מכבי העונה תלוי בו וזה יכול לעבוד לשני הכיוונים, האפשרות הראשונה היא שהוא אכן יהפוך את מכבי לטוענת לכתר האירופאי. האפשרות השניה היא שהוא יתברר כאכזבה גדולה מבחינת יכולתו להנהיג ומכבי תתרסק יחד איתו. לדעתי אין באמצע בנושא הזה, או שהוא יספק את הסחורה ומכבי תתרומם, או שהוא יפשל ומכבי תתרסק. 10. כמובן. 11. נראה לך??? הזקן הזה? השחצן הזה? למה מי הוא? או בקיצור...ברור שכן!!!!!!!!! 12. מבחינה רגשית ברור שהראשון, זאת היתה החותמת של מייקל על התואר "הכדורסלן הטוב ביקום" אבל אני חושב שבקדנציה השניה הבולס היו טובים יותר כקבוצה ולא נשענו רק על היכולת של ג'ורדן ופיפן, לא שהם היו מצחים בלעדייהם אבל עדיין הצוות המסייע היה טוב יותר. 13. מי?
בארון הלך ולמרות שמדובר בשחקן מדהים זה היחה צעד טוב מבחינת הקבוצה, הוא דרש הרבה יותר ממה שהם רצו לתת לו ולכן היה עדיף להם לוותר עליו ולהתמקד בצעירים, מה שלא ברור לי זאת ההחתמה של מגטי שדי מתנגש עם הרינגטון ואני לא יודע איך זה אמור להשתלב להם שם. ועוד דבר, אני צופה לעונה גדולה מאוד מצידו של ג'קסון ולדעתי הוא יהיה זה שיהפוך למנהיג של הקבוצה בעונה הקרובה. 14. עזוב אותי באמאש'ך. 15. אני מאחל לעצמי שישי לי את האומץ לעשות שינוי מקצועי מסויים שישב לי בראש תקופה ארוכה ואני פשוט נמנע ממנו כי אני מפחד מבעיות כלכלייות. העניין הוא שהתשוקה לדבר הזה משתלטת עלי בכל פעם מחדש וחייבים לקפוץ למים מתישהו לא? תודה על שאלותיך, אני מקווה שסיפקתי אותך

Malcolm X

New member
ידידי, שלא תחשוב על הקמת אתר כדורסל

ולא, זה ממש לא בגלל תחרות פוטנצילית עם הופס. חצי מהאנשים שאתה חושב שיעזרו לך בורחים, נעלמים, פתאום עסוקים, פתאום לא יכולים ואפילו מזיקים. החצי השני דורש תמורת כספית/בעלות למרות שאתר לא מכניס שקל ולמרות שלא תרמו כלום.בנוסף לכך אתה מסתכסך עם לא מעט גורמים אינטרסנטים, למרות שאתה בכלל רוצה שיתוף פעולה וידידות. קיצר...תמשיך בפורום ותהנה מהכתבים שציינת. החיים בפורמט הזה הרבה יותר יפים
נ.ב - אם יורשה לי לענות לשאלה, אני את הדוקטור הייתי מצרף לפני עצמי לכל מיזם כדורסל.

ikrmr

New member
שאלה לגבי 4 והערה לגבי 5

בס"ד כתבת שאתה זוכר חסד נעורים לבולס, אך הבנתי ששמחת מאוד שהסלטיקס זכו באליפות ואמרת שאפשר להשתולל וכו', אז את מי אתה אוהד הכי הרבה? ארה"ב תזכה בזהב לא רק בכדורסל, אלא במספר מדליות הזהבהרב ביותר כולל כדורסל (בכל מקרה, אם היו להם סנטרים טבעיים ראויים כמו צ'נדלר או במקומם גבוהים כמו דאנקן וגארנט, הזכייה הייתה קלה יותר).

OrEl74

Well-known member
מנהל
תגובה...

שמחתי שהסלטיקס זכו באליפות משתי סיבות: 1. מגיע לגארנט ופירס לפרוש עם אליפות. 2. הם ניצחו את הלייקרס וזה תמיד חיובי.

ikrmr

New member
גארנט ופירס רק בני 31, עדיין רחוקים מפרישה

בס"ד 1. היה מתאים יותר לומר "מגיע לגארנט ופירס לזכות באליפות" כיוון שיש להם עוד כמה שנים טובות לתת. 2. ומה עם ריי אלן? מה, הוא עז? לו לא היה מגיע לזכות באליפות? וכאן נזכרתי בשאלה: מאיפה הגיע השאלה "מה, הוא עז?" ולמה דווקא עם החיה הזו?

STEVE NASH

New member
די!!!! אל תגיב על כל דבר בסדר?

זה מתחיל לעצבן הקטנוניות שלך על כל פרט קטן. הוא כולה התכוון שכשהם יפרשו תיהיה להם טבעת, מה הבעיה?

ikrmr

New member
הבעיה שאני רוצה שיהיו להם כמה טבעות

בס"ד ומבחינתי זו לא בעיה כלל.

ikrmr

New member
עדיין יש לו כמה שנים טובות בתקווה שלא ייפצע

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם לך יש טעות

גארנט בן 32, 80 ימים, 13 שעות ו-18 דקות... מי בור עכשיו אה???

EizoTop

New member
גם לך יש טעות !

גארנט בן 32, 80 ימים 14 שעות ו-19 דקות !

אז תרשה לי לאחל לך הצלחה

כחבר, אני יודע כמה אתה אוהב ומשקיע בפורום הזה. נראה לי (ותקן אותי עם אני טועה), שאתה פחות אוהב את הדבר הזה שאתה עושה כל יום שמאפשר לך להניח לחם על שולחנך. אם יש לך אפשרות לשלב בין השניים, אני אומר קפוץ למים עם הראש קדימה. אם יש דרך שאני יכול לסייע בידך, אני אשמח. לגבי הגלישה, בדרך כלל עד 12-13 שעון מקומי (8 שעון ישראל), אין לי שום בעיה לגלוש. מ13 עד 18 (13 שעון ישראל) זה מתחיל להיות איטי לאללה. אחרי 18, אני לרוב לא מצליח להיכנס, וגם אם מצליח, לא יכול להגיב. זה ככה כבר שבוע+, היום המצב היה יותר טוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה על העידוד

אבל אוכל לעשות זאת רק בידיעה שיש לי גב כלכלי שמאפשר לי לא לעבוד מספר חודשים על מנת לבנות ולהגשים את מה שאני מתכנן. כרגע הדבר אינו באפשרותי. פניתי להנהלת תפוז בנושא התקלה המשונה הזאת, ברגע שאשמע מהם אעדכן גם אותך.

Or Amit

New member
נתחיל בקצת

כשאני אתאושש (או אהיה בOD של לימודים. תבחר אתה את התיאור המתאים) אולי נוסיף עוד
נתחיל במקוריות - מי לדעתך הולך להיות הכוכב הגדול של הדראפט האחרון?
מי הולך להיות הפלופ הגדול?
מה לדעתך הולך להיות ההישג של נבחרת ארה"ב באולימפיאדה?
בהנחה שקיד יפרוש בעתיד הקרוב, את מי היית מכניס במקומו לנבחרת ארה"ב?
מה לדעתך הבולס יעשו השנה?
האם לדעתך הנבחרת הנוכחית מתחרה בכשרון שלה עם הדרים-טים המקורית?
איפה היית ממקם אותה לעומת הנבחרות של 94, 96, 2000?
האם לדעתך עוד 20 שנה ידברו על הנבחרת הנוכחית כמו שמזכירים היום את הדרים טים?
איך אתה צופה שתסתיים סאגת ג'וש סמית'?
עד איפה הסיקסרס יגיעו השנה? (בפלייאוף, אם יכנסו, הכוונה שלי לא הייתה "עד למשחק חוץ בלוס אנג'לס") זהו בינתיים.

Malcolm X

New member
שאלות להוד הפורום

מה אתה אוהב לשים בלאפה שלך?
איך אתה אוהב את ההמבורגרים שלך? RARE? MEDIUM? או WELL DONE?
איזה משקה אלכוהולי אתה הכי אוהב, אם בכלל?
הסרט הישראלי הקלאסי שהכי עשה לך את זה? אני מדבר כמובן על ימי זאב רווח, הגשש החיוור וכו'.
בלונדיניות? ג'ינג'יות? אסיאתיות? שחומות? שחורות? יש העדפה או שהכל הולך?
אתה משחק כדורסל פעם בשבוע אם אני זוכר נכון. ספר לנו עלה רגע הכי מביך שהיה לך על הפרקט/הבטון.
כמה גופיות נבא יש לך? נא לפרט איזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלום קינג קונג ../images/Emo3.gif

אמת שאני מתנזר מלאפות לאחרונה אבל באופן כללי אני לא אוהב יותר מידי קישקושים כי אני רוצה להרגיש את הבשר ולא את הירקות כך שאני שם רק כמה מלפפונים חמוצים, טחינה, קצת חריף ויאללה לסגור
מדיום אבל אני מעדיף סטייק משובח.
אני לא ידוע כשתיין וגם אם אני שותה אז לרוב זה משקאות של כוסיות (מוחיטו וכאלה), לאחרונה משום מה התאהבתי בעראק...לך תבין!
כולם, אבל באמת כולם...זאב רווח פשוט הורס אותי אפילו בלי להגיד מילה. וכמובן שהגששים הם הדבר בטוב ביותר שקרה לבידור הישראלי מאז ומתמיד אחד הסרטים האהובים עלי הוא "הקרב על הוועד" שכמעט ולא מכירים אותו ולא ממש ברור לי למה
שיער שחור ואם אפשר אז שיהיו לה עיניים כחולות (יש'ך משהו לסדר??)
מצחיק שאתה שואל, דווקא בשישי האחרון היתה לי פדיחה כשכידררתי, תפסתי את הכדור וכשראיתי שאין למי למסור אז פשוט כדדררתי שוב (מה!! שכחתי שכבר כדררתי יא קרציות!!!).
בוא נראה... ג'ורדן פעמיים, אחת מיימי וושינגטון ואחת מיימי הבולס. פיפן אדומה של הבולס. רודמן שחורה של הבולס. מגריידי באורלנדו. אייברסון בפילדלפיה. שון קמפ מימייו העליזים בסיאטל. וגופיה אחת שלי מהימיים ששיחקתי בבולס (תמונה בהמשך)

למעלה