הפצצת ../images/Emo13.gif
טוב אז ככה... 1. יש לי בבית חמור ואני קושר אותו לעגלה ומתנייד לי
האמת שאני לא מסתובב יותר מידי בארץ והכל קרוב לי ונגיש כך שאין לי בעיה להתנייד למקומות שאני צריך להגיע אלייהם, במידה וזה קצת יותר רחוק לי אז יש שיטות שונות (מוניות, סינג'ור חברים וכו'...). אבל אם כבר שאלת אני יכול לבשר לך שבקרוב ה"בעיה" הזת תיפתר. 2. אני בעצמי לא יודע מה הקטע שלי איתו, בסה"כ הוא לא באמת כזאת מציאה גדולה אבל משום מה נדבקתי אליו. כמובן שאנסה לגייס אותו לקבוצתי שוב אבל פנטזי זה פנטזי ואם מישהו יקח אותו לפני אז אין לי כל כך מה לעשות בנדון מעבר ללקלל אותו שלושה דורות אחורה. אני יכול להגיד לך שאני לא אחזור על הטעות של לקחת אותו ולהשאיר את ג'יימייסון (שנבחר אחד אחריו) לאנשים אחרים. 3. למה לעזאזל לא אמרת את זה עד היום? 18 בערב שעון הונג = לכמה בשעון ישראל? אני אבדוק את העניין ואחזור אלייך עם תשובה. 4. חסד נעורים חביבי, הבולס זה הבולס וכמובן שאם הם יגיעו לגמר עוד בחייהם אני אהיה בעדם. 5. האם קובי הוא ג'ורדן? יש שחקנים שאין להם תחליף...מג'יק הוא אחד מהם. 6. אף אחד מהם, לא סובל את שנייהם למרות שהייתי שמח ליד כמו של ג'מצ'י
7. אתר NBA או כדורסל בכלל? אני יוצא מנקודת הנחה שאנחנו מדברים על אתר כדורסל שלא עוסק רק ב-NBA ולכן בחירת הדראפט הראשונה שלי תהיה סטיב נאש ללא היסוס בכלל, הבא אחריו יהיה שניק וגם זה בלי יותר מידי היסוסים והשלישי לא כותב פה אבל אני מניח שגם אתה תסכים איתי ש-G1 זה אחד שאתה רוצה שיהיה באתר שלך
. 8. ראשית נתחיל בזה שהבן #@$@# הזה דפק לי את הפנטזי (בניתי עליו כעל הגניבה שלי). 8 מליון דולר (נטו) זה סכום שהוא לא היה מקבל ב-NBA בכל מקרה כך שאני בהחלט מבין את הצעד שלו לערוק לאירופה. בניגוד לאחרים אני גם חושב שזה צעד מקצועי נכון עבורו כי כפי שאנחנו יודעים אנשי ה-NBA משקיפים לא מעט על אירופה ואם הוא יהיה כוכב פה אז אין ספק שזה עדיף על מעמדו כשחקן שישי ב-NBA בקבוצה שלא נמצאת יותר מידי מתחת לאור הזרקורים. אם הוא ייתן פה שלוש עונות ברמה של כוכב על זה הוא יחזור ל-NBA גם יותר עשיר וגם עם מעמד מקצועי יותר גדול. 9. בניגוד לשחקנים אחרים וזה כולל את צ'ילדריס, ארויו מגיע על תקן מנהיג ושחקן שאמור להוביל את הקבוצה הזאת קדימה. כמעט כל מהשיקרה עם מכבי העונה תלוי בו וזה יכול לעבוד לשני הכיוונים, האפשרות הראשונה היא שהוא אכן יהפוך את מכבי לטוענת לכתר האירופאי. האפשרות השניה היא שהוא יתברר כאכזבה גדולה מבחינת יכולתו להנהיג ומכבי תתרסק יחד איתו. לדעתי אין באמצע בנושא הזה, או שהוא יספק את הסחורה ומכבי תתרומם, או שהוא יפשל ומכבי תתרסק. 10. כמובן. 11. נראה לך??? הזקן הזה? השחצן הזה? למה מי הוא? או בקיצור...ברור שכן!!!!!!!!! 12. מבחינה רגשית ברור שהראשון, זאת היתה החותמת של מייקל על התואר "הכדורסלן הטוב ביקום" אבל אני חושב שבקדנציה השניה הבולס היו טובים יותר כקבוצה ולא נשענו רק על היכולת של ג'ורדן ופיפן, לא שהם היו מצחים בלעדייהם אבל עדיין הצוות המסייע היה טוב יותר. 13. מי?
בארון הלך ולמרות שמדובר בשחקן מדהים זה היחה צעד טוב מבחינת הקבוצה, הוא דרש הרבה יותר ממה שהם רצו לתת לו ולכן היה עדיף להם לוותר עליו ולהתמקד בצעירים, מה שלא ברור לי זאת ההחתמה של מגטי שדי מתנגש עם הרינגטון ואני לא יודע איך זה אמור להשתלב להם שם. ועוד דבר, אני צופה לעונה גדולה מאוד מצידו של ג'קסון ולדעתי הוא יהיה זה שיהפוך למנהיג של הקבוצה בעונה הקרובה. 14. עזוב אותי באמאש'ך. 15. אני מאחל לעצמי שישי לי את האומץ לעשות שינוי מקצועי מסויים שישב לי בראש תקופה ארוכה ואני פשוט נמנע ממנו כי אני מפחד מבעיות כלכלייות. העניין הוא שהתשוקה לדבר הזה משתלטת עלי בכל פעם מחדש וחייבים לקפוץ למים מתישהו לא? תודה על שאלותיך, אני מקווה שסיפקתי אותך