בא לי!כמעט תמיד:)

Jahnunkapara

New member
בא לי!כמעט תמיד:)

אני מתהלכת על חוף הים..אתה שורק לי ואני לא מתייחסת וממשיכה ללכת אתה בא אחרי בחושך עוצר אותי ויורק לי בפנים על זה שלא עצרתי..משכיב אותי על הסלע וקורע ממני את הבגדים ומשאיר עלי רק חוטיני קטן ושחור..אתה מזיז לי את התחתון לצד מפסק לי את הרגלים ודוחף לי 3 אצבעות על יבש ומפליק לי בתחת חזק,הסלע שורט אותי ולא אכפת לך אני בוכה ואתה סותם לי את האף ודוחף לי את הזין עמוק בגרון אני מנסה לזוז ואתה חונק אותי בשתי ידיים ומתיישב תופס לי את הישבן בשתי ידיים ואז אני מרגישה את הלשון החמה שלך מחליקה לי על הכוס הנפוח אני גונחת וגומרת בשניות, אתה שואב לי את הדגדגן ונושך וכל החוף שומע אותי גונחת חזק אני מתיישבת לך על הזין העבה והארוך שלך רוכבת עליך חזקקקקק וגומרת ..אתה בנתיים צובט אותי בפיטמות ומזכיר לי שאני שיפחה שלך ושאתה תזיין אותי כמה ואיפה שבא לך,אתה מקים אותי וזורק אותי על החולות אני שוכבת על הבטן עם התחת למעלה אתה מושך לי את השיער ותופס בשדיים ואז מחדיר לי את הזין עמוקקקקקק וחזק זה כואב לי ואתה לא נותן לי לזוז הכוס שלי רטוב וחם הזין שלך מחליק בפנים אתה משחק לי עם הדגדגן תוך כדי החדירה ואני גומרתתתתתת אתה קם ודוחף לי את הזין לפה אני מוצצת לך ואתה משפריץ לי בפנים ומורח.. אפשר שידור חוזר?

היא לא חייבת לי כלום באופן אישי

והיא לא מעניינת אותי. גם לא את.

וגם אם תמשיכי להגיד "ממש לא" עוד מאתיים אלף פעמיים,
זה לא יעזור.
אם את חושבת שזה לא עניין של קומנסנס, כבר הבנת את דעתי עלייך.

תודה ושלום.

יכולת להסביר כמו בן אדם ולהשיג את המטרה שלך

בצורה נורמלית ומכבדת, אבל בחרת לפתוח פה ג'ורה ולהתנגח בצורה די מביכה למען האמת.

תודה ושלום בהחלט.

אני מבינה שיש לך איזו פנטזיה להגן עליה

וזה מעניין אותי כמו שאת מעניינת אותי.

אני אגיד מה שבא לי ואיך שבא לי ואגיד שוב ושוב,
ואולי זה יכנס למוחם הצפוד של נעדרי הקומנסנס:
קחו אחריות על התכנים שאת מעלים.

אני מבינה שזו כמעט סטייה לא "לשפשף" על כל תיאור אונס,
אבל יש דרך גם להעלות דברים כאלה.

ואם הדרך המכוערת שלי, הגועלית והבהמית,
מחדירה למי שמוחם כה צפוד מכדי להבין שזה עניין של קומנסנס,
את הברור מאליו- קצת התחשבות,
עשיתי את שלי, דעתך השלישית עליי היא מחיר (חה!) שאני מוכנה לשלם.

את כנראה לא תביני

איך תיאור זוועתי של אונס יכול לפגוע בעוד קוראים, שהם לא אני. באמת מוזר, שיש אנשים בעולם שזה לא עושה להם טוב. עוד מעט נגלה, שיש אנשים בעולם שלא נהנים מסרטי סנאפ! הזויה את שאת לא מבינה את זה והופכת את זה לעניין אישי שלי. כאמור, את לא תביני את זה. (את הרי מ״המשפשפים״).

Jahnunkapara

New member
סליחה אם פגעתי במישהו..

שלחתי את ההודעה הזאת לבן זוגי אז הוא אמר שאני צריכה בלוג אז פתחתי;) ושוב סליחה!

Jahnunkapara

New member
סליחה אם פגעתי במישהו..

שלחתי את ההודעה הזאת לבן זוגי אז הוא אמר שאני צריכה בלוג אז פתחתי;) ושוב סליחה!

למעלה