בא לי חיבוק חם... מישהי פה מוכנה

בא לי חיבוק חם... מישהי פה מוכנה

לעשות לי טובה ולמצוא לי חיבוק של אמא?? לא חיבוק של אוהב. לא חיבוק של ילד. סתם בא לי חיבוק של אמא......

...

אין לי בשבילך חיבוק של אימא ... אבל את יודעת שאם תרצי יש לי בשבילך חיבוק ענק של אחות לצרה ... אוהבת
ס'.

אוי, הלוואי שאפשר היה

למצוא חיבוק של אמא. חיבוק של חברה יכול גם לעזור?? או אולי פרח בכדי לעשות קצת טוב בלב? אתן יודעות מה? אני על חיבוק הייתי מוותרת. הייתי מסתפקת בלשמוע שוב את קולה של אמא.

חיבוק והמון אהבה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יכולה לתת חיבוק של אמא - אך לא החיבוק שאת רוצה בו - החיבוק של אמך. ולכן שולחת לך חיבוק חם של חברה, של מישהי שמזדהה עם רגשותייך וגעגועייך שמבינה כל כך לליבך. וגם...
(חיוך כיאה לשמך...). באהבה.

gitta

New member
בואי ואתן לך חיבוק חזק, חיבוק דובי

כזה חיבוק שיעביר אליך ים של אהבה וחמלה, רגיעה והשלמה, ויחליף את כל הרע בהכי טוב. חיבוקים כאלה יש לי מלאן ת'לפים, בלי סוף, בשביל כל אחת מכן לחוד ולכולכן ביחד. כי באוקינוס שלי יש כל כך הרבה אהבה לתת, רק תבקשו. אני שולחת לך, חיוכים והפתעות, צרור של סיגליות ריחניות, קשור בחוט זהב טהור, שימתיקו את חלומותיך ויביאו שמחה וחיוכים לפנייך, כמו שאת אוהבת. לילה טוב לך ילדה יקרה.

גיטוש יקרה - את חסרה לנו מאוד ../images/Emo140.gif

וכנשמה רב ממדית הן יכולה את להיות בכל מקום ובאף מקום בו זמנית, לא? אז מדוע שלא תבואי גם אלינו לעיתים, סתם כך, את יודעת, ביקור נימוסין להשקות ולהרוות את צמאוננו בהגיגייך.

gitta

New member
אפרים היקר, תודה על המסר החם

חיממת את לבי במילותיך האוהבות. אחרי כמה שנים טובות בפורום תקשור עברתי לכאן, כפי שהודעתי לכם. אתם בלבי, אתה יודע, אך קשה לי לכתוב בכמה פורומים, גם אם אני (נשמה) רבת ממדים
מדי פעם אני קוראת בפורום תקשור, וכשיהיה לי מה לכתוב, אכתוב. בסיידר? שבת שלום. אוהבת את כולכם.

אומרים שרצונו של אדם כבודו ../images/Emo140.gif

אז מקבל אני את רצונך ובכל זאת מקווה לראות אותך גם ביננו מפעם לפעם.

MIF2004

New member
אוףףףף

זה נורא כמה שאין בעולם שום תחליף לאמא.... האמת שאין לי מושג אפילו איך מרגיש חיבוק של אמא, מהכיוון שלנו (כלומר לא כאמא בעצמי), אני לא זוכרת את אמא שלי... כמה כואב לקרוא את מה שכתבת... יכולה רק לשלוח לך
וירטואלי גדול, שהוא בשום פנים ואופן לא במקום, אבל בהחלט בא מאותו המקום, של מי שכל כך חסר לה (כן גם בגילי המופלג, יותר מ-30 שנים אחרי שאימי נפטרה) חיבוק של "אמא שלי"....

shandror

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo24.gifחיבוק של אמא

לפני שאתן הולכות לישון בלילה - ממש לפני שאתן נרדמות - תבקשו חזק חזק לראות את אמא ולחבק אותה - יש סיכוי שתראו אותה , אני הצלחתי פעמיים: חלמתי חצי חלום חצי אמיתי - חלום ממש ממש ממשי, זכרתי ריחות וצבעים, אפילו את צבע השיניים של אמא שלי ראיתי - הכל היה חי ואמיתי, וכל פרט בו אני זוכרת ולא יכולה לשכוח , היא חיבקה אותי חזק וקראה לי נשמה שלי, איך התגעגעתי אליך- כבר חודש שלא ראיתי אותך (בדיוק חודש מאז שהיא נפטרה), ואני חיבקתי אותה ונישקתי אותה והשמחה וההתרגשות היתה במלואה, ומישהו אמר לי - שבין 3-6 בבוקר הנשמות נפגשות... וחלומות כאילו הן בעצם פגישה אמיתית!! אז יש למה לצפות בלילות - צריך רק לבקש חזק ולרצות - ויש סיכוי!! אני ממשיכה לבקש כל לילה אז לילה טוב וחלומות פז!!!!!! נשיקות וחיבוקים ממני שני

למעלה