בא לי ברי סחרוף

מיכל31

New member
בא לי ברי סחרוף

החתיך הזההההההה יש לו את זה. מונסון נשרוף ת´זמן נשרוף נשרוף את כל מה שבינינו תני לרגע שיחלוף העבר עוד לפנינו כמו שבאתי הלכתי זה הכל חלומות ואולי לא הייתי שם לאהוב כנראה ששכחתי אולי הלכתי רחוק לא יכול לאהוב אותך מקרוב הצמאון לאהבה ורעב שמתמשך ויש שושן ויש בו קוץ ושריטה קטנה בלב כמו שבאת לי הלכת לי זה הכל חלומות ואולי לא היית שם לאהוב כנראה שנשכחתי את הולכת רחוק כנראה שזה ככה בחלומות

מרי-לו

New member
בפעם הבאה שהוא יבוא אלי למשרד

אני אודיע לך
בוקר טוב לכולם/ן

sahr12

New member
בקר גם לך מאפי...

אם הוא חתיך...אז רובי חן צ´ייפנדלס.......חחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
שוב התחלנו?

כמה פעמים אסביר לך הא? חתיך זה לא יפההההה זה מכלול של דברים ולא נראה שהוא נראה גרוע נהפוכו

עיר מקלט../images/Emo79.gif

לפני שהטפטוף יהפך למבול אני חייב למצוא שער לא נעול כי שובחזר אליי הבלוז חייב לצאת חייב לזוז על הכביש המתפתל בין עכו לצפת בטבריה על המזח יורד עד לאילת נפלט, נמלט, מבקש עיר מקלט נפלט, נמלט, מבקש - עיר מקלט באופק נוצצים האורות הרחוקים לשם אני אגיע בכוחותיי האחרונים ואת חכי בפתח והדליקי את האור בן אדם חוזר אלייך מן הכפור אז קחי אותי אל המזבח, לפני שאשבר ועד שהאמת תצא אני בך אסתתר כי את, כן את, תהיי לי - עיר מקלט כן עד שהאמת תצא אני בך אסתתר עד שהסופה תחלוף והקרח ישבר עד שמעיין זורם יפתח ויפכה עד שהשופט יבוא ואותנו יזכה את, כן תא, תהיי לי - עיר מקלט

מרי-לו

New member
יה... איפה כתבתי שהוא חתיך?

הוא בן אדם מקסים וזמר נהדר ....וזהו
רוצה חתימה?

sahr12

New member
לא את מיכל התלהבה מהמכלול..חחח

תשאלי אותו אם הוא רוצה חתימה שלי......חחחחחחחחח היום היא לא = אבל מי יודע.....חחחחחחח

מיכל31

New member
האני

יש לו קול שגורם לתופעת לוואי רצויה מאוד
יש לו לוק בקיצור יש לו זה לא משהו שאפשר להסביר. או שעושה לי את זה או שלא, זהו.

מיכל31

New member
האני

יש לו קול שגורם לתופעת לוואי מאוד רצויה
רצויה וחוץ מזה יש לו לוק בקיצור אי איפשר להסביר או שהוא עושה לי את זה או לא, זהו.

מרי-לו

New member
האמת

הטלויזיה והעיתונים עושים לו עוול... במציאות הוא נראה יותר טוב... חוץ מהשיער

מיכל31

New member
האני

יש לו קול שגורם לתופעת לוואי מאוד רצויה
רצויה וחוץ מזה יש לו לוק בקיצור אי איפשר להסביר או שהוא עושה לי את זה או לא, זהו.

הצופה.

New member
מיכלללללללל

אם תסתכלי עלי טוב בפרופיל וממרחק של שלושה קילומטר אז אני קצת דומה נדיה קומנאצ´י אוף לברי סחרוף

למעלה