בא לי אילת

קלריסה

New member
בא לי אילת

תאמינו או לא, עם החתיך שלי מעולם לא הייתי באילת. ואנחנו יחד מאז 1991, ממש פרהיסטוריה. עכשיו כשהילדים אמרו לו שכל החברים שלהם היו באילת ורק הם לא - זה הצליח. אז בריכה יש לנו בשכונה, וגם קניון (קוף קמוצה), אנחנו רוצים טיול טיול. כלומר לשנרקל בחוף האלמוגים, לבקר במצפה התת מימי לעצור בחי בר ביטבתה ועוד כל מיני דברים שתמליצו לנו עליהם. כולל כמובן מקום לישון שאכן ישמש לשינה, לא לבילוי בפני עצמו. 2 או 3 לילות יש עצה? מבטיחה לתת אחר כך דיווח מפורט

טלי פי

New member
אני מקנאה

לי נמאס מבטן גב מסעדות ובריכה באילת ואני ממש רוצה לנסוע לאילת לטיולים בסביבה, נעשה את זה בעתיד. בכל מקרה אולי כדאי לבדוק בקבוץ אילות. אנחנו בעבר עשינו טיול גמלים נחמד שהסתיים בתה, פיתות ומדורה בחחות הגמלים, היה מקסים. בפארק תמנע לא היינו, אבל זה נשמע מקום מאד נחמד לחצי יום פעילות. לגבי חי בר יטבתה כדאי לבדוק אפשרויות לסיור לילי. תהנו

מקומות אירוח באילת

בתי מלון (למי שרוצה רק לשים ת'ראש) נקיים מסודרים עממיים ולא יקרים יחסית: בחוף הצפוני לייד הטיילת: אמריקנה,ויסטה,אסטרל ויליג',מרינה קלאב,גלי אילת. בסביבות מרכז שלום: נובה,הולידיי פאטיו,בריזה-טופז,שלום פלאזה. בחוף הדרומי לכיוון מסוף טאבה: הריף,פרימה מיוזיקל,אמבסדור, מקווה שעזרתי... אני נמצאת בפורום צימרים חופש וכייף בישראל אם תרצי לברר עוד פרטים.. אשמח לשמוע איך היה כשתשובי.

קלריסה

New member
חברים שלנו התארחו בקיבוץ אליפז

אומרים שיש שם צימרים, בסיסיים כאלה. מישהו גם אמר על קיבוץ אילות. מה אומרים? יש טעם ללכת לקיבוץ ליד, או שעדיף מלון בעיר אילת עצמה? ושאלה נוספת: טוב, אכתוב בהודעה נפרדת

קלריסה

New member
מבצעים במוזאון התת מימי

האם ידוע לכם אילו הנחות אפשר לקבל למוזאון התת מימי ו-או לסירה כזאת, עם קרקעית שקופה? עשינו מינוי מטמון (כן כן, זה כבר ראוי להודעה בפני עצמה), והוא מקנה כניסה חופשית לחוף האלמוגים. ידוע לכם כמה עולה לשכור שם ציוד שנירקול? לדעתכם ילד בן 3 וחצי יכול לשנרקל? (הוא יודע לצלול, כלומר לשהות עם הראש מתחת למים) יווווווווווו כמה שאלות, כמה התרשוווווווווווווות, ועדיין לא סיפרתי על חופשת הפסח הנפלאה שלנו אצל הדרוזים

למעלה