בא לבכות ...

קולדפלי

New member
בא לבכות ...

האמת שאין לי מושג מה אני רוצה להגיד רק מחפש מישהי שאולי תצליח להתחבר למה שאני מרגיש כשהיא שומעת את איקס אנד וואי . מישהי שמרגישה שהבטן נדבקת לגב כשהיא פתאום מרגישה הכי חזקה והכי חלשה בעולם ברגע שהיא שומעת איזה שיר של קולדפלי סתם מחפש מישהי להחליף איתי חוויות ממה שהאלבום הזה עשה לה , מחכה לתגובות

sf59

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif רק מישהי??../images/Emo13.gif

ממתי אתה מכיר את קולדפליי,כי יש להם עוד 2 אלבומים טובים לפני x&y parachutes ו-a rush of blood to the head השירים של קולדפליי גורמים לי להרגיש הכי טוב

sf59

New member
ותחתום על העצומה להביא את קולדפליי

הכנו עצומה להביא את קולדפליי להופעה,אז אנחנו צריכים הרבה חותמים,ואם יש לך קשרים עם מפיקים או כאלה שיכולים לעזור,זה עוד יותר טוב...

MushrooMush

New member
נכון!!!

איזה שיר מהמם זה!!!אין זה אחד השירים שלהם...חבל שהם לא מוצאים את השיר הזה!! איןןןןןן זה השיר הכי יפה בעולם

WhiteShadows

New member
דווקא X&Y העלה בי יותר תהיות

מאשר רגש...הוא גרם לי לחשוב הרבה..למרות שהיו תקופות שהוא גרם לי לבכות [תקופות שבהם הוא היה הנחמה שלי] אבל האלבום שבאמת גורם לבטן שלי להידבק לגב, שגורם לי לבכות כל פעם שאני שומעת אותו, שגורם לי להרגיש דברים שאי אפשר לתאר, הוא פרשוטס.

Coldplayist

New member
אכן...

איך אפשר להרגיש את השמחה שעולה ברגע ששומעים את yellow (כי את כולך צהובה), להבין כמה העולם לא באמת יפה בדונט פאניק ולהתחנן לרחמים ממישהי או מישהו ב-trouble

למעלה