בא כבר הקץ

softy

New member
בא כבר הקץ

שלום רב שובך אהבת נעורי זו את שהשארתי אצלה את בתולי צללנו יחדיו במים סוערים ביתקנו אחת לשני בתולים פשקת את רגלייך נכנעת לרצונך הובלת אותי בבטחה אל תוכך במאור פנים ובלב חפץ עוד לא התחלתי ובא כבר הקץ לעולם לא אשכח אותו לילה סוער בגופך כיבית את גופי הבוער נפלתי שדוד נשימתי נעתקה עוד לא נכנסתי וכבר אני בא שלום רב שובך אהבת נעורי זו את שליטפת לי בין מבושי היה זה אדיר ממש משכר את רק נגעת ואני כבר גומר. סופטי

אפי לוג

New member
חטא

הריח הזה שלא עובר הריח שעוטף אותך טבוע בי. הריח הזה המסעיר המשכר הריח שמערפל הגיון מקועקע בי הרי הזה שמטריף מחשבות ריח החטא זורם בי

פרפרים לבנים ../images/Emo110.gif

עוד הריח שלך עלי מאתמול... ועוד הטעם שלך בפה... אני רוצה לדעת הכל מהכל, מה בעצם אומר כל זה. עוד נושר עלה מהעץ על החול ועוד צומח אחר חדש. אני רוצה לצייר לי עולם עם מכחול, בצבעים של מתוק מדבש. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה. שוב אותה תחושה שכדאי להמשיך, ושאפשר להרים מבט גם ששוקעת השמש גם שמחשיך, זה שנינו יחד אני ואת. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימההההההה פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הספורים נכנסים לתוך פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימההההההה נכנסים לתוך הנפש פנימה... עוד הריח שלך עלי מאתמול...

א י ל ה

New member
הן

פוקחות את עיניהן הגדולות... בשביל לראות אותך יותר טוב, פרא... יאללה, אתה בא לישון? א י ל ה משאירה לך מקום לחבק אותי בחלום

אפי לוג

שמנה?? זמרת אופרה?? עבר זמנן מן העולם חמדתי. ראית את אפרת רותם, זמרת האופרה? דוגמנית על הבחורה הזו! גוף מושלם עם תלתים זהובים ורעמת אריה מרשימה. וקול? אוךךך איזה קול בחורה מדהימה במלוא מובן המילה. אז שלום לכן דאבות חביבות היו שלום. וברוכות הבאות החטובות והמעניינות.

אופס.....שקחתי

בכלל שקחתי לי,אני די חדש. עד היום רק מציץ לכן פה. יש מקום??אני לא כל כך גדול ואני גם שקט,לא אוכל הרבה ובקושי גם נושם. יש מקום אפי? יש???

אפי לוג

New member
בוקר טוב מגנוב

כולה אופרה!!! לא צריך להשקיע כזו אנרגיה... בקשר לנשימה, מסכות החמצן על המדף הרביעי. ברוך הבא

כגבר.....

ה"אופרה" ממש מצאה חן בעיני, האישונים התרחבו להם.... וחוצמזה, מה זה פה? פיקוד העורף? מה את מחלקת חופשי מסכות, או שרק לחדשים ? ניב

אפי לוג

New member
אישונים

מורחבים מחייבים בדיקה רפואית... זה לא פיקוד, זה סתם עורף שעיר.

למעלה