"באת אליי את עיניי לפקוח..."

"באת אליי את עיניי לפקוח..."

סקר סופ"ש
שיר השבוע (יהודית) :
שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע :
ציטוט השבוע :
מה הצחיק אתכם השבוע :
הרגע הטוב של השבוע :
הרגע הפחות טוב של השבוע :
סרט שראיתם השבוע :
תוכניות לסופשבוע :
תוכניות לשבוע הבא :
משהו חשוב שעשיתם השבוע :
שיר להתחיל איתו את השבוע הבא :
שבת שלום! סופ"ש נפלא לכולם!

ראשונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : ארץ טרופית יפה... ולמה? כי עבדתי עם שני ברזילאים השבוע בני 19 וניסיתי להסביר להם מי זה ג'ורג'י בן... שיר השבוע (ישראלי) : והגשם יבוא / גידי גוב, מאותה סיבה, רק עם אנטוניו קרלוס ז'ובים. שיר השבוע (לועזי) : Switchfoot / Only hope אלבום השבוע : רונה קינן / לנשום בספירה לאחור. ציטוט השבוע : Silent!!!! I KILL YOU!!!! מה הצחיק אתכם השבוע : ציטוט השבוע חחחחח והנה הקישור, מומלץ... http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go הרגע הטוב של השבוע : היה שבוע נפלא חוץ מהחום... הרגע הפחות טוב של השבוע : החום, ושחברה שלי חזרה לגרמניה
סרט שראיתם השבוע : טים אמריקה! תוכניות לסופשבוע : להשלים שעות שינה (בוצע פחות או יותר), לבלות עם המשפחה ועם החבר'ה. תוכניות לשבוע הבא : קצת עבודה, קצת בילויים והרבה צחוקים. משהו חשוב שעשיתם השבוע : להיפרד מחברה טובה... שיר להתחיל איתו את השבוע הבא : Lighthouse family / High שבת שלום!

tomerldt

New member
"בוא נעבור בדרך המשי...|

שיר השבוע (יהודית) : "דרך המשי" שיר השבוע (ישראלי) : "זה לא אותו דבר" של עברי לידר שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע : "באה מאהבה" ציטוט השבוע :
מה הצחיק אתכם השבוע : שידידה שלי ביקשה ממני (ברצינות) שאני אבוא אליה למסיבה שהיא עושה במקום ללכת להופעה הרגע הטוב של השבוע : כל רגע בשבוע הזה! ובמיוחד אתמול - פשוט יום מושלם היה!! הרגע הפחות טוב של השבוע : היום בבוקר היה מקק חום שחור הפוך ומכוער באבמטיה :-| סרט שראיתם השבוע : משימה בלתי אפשרית 3... \= תוכניות לסופשבוע : לשנן קצת מידע ממאמרים שנתנו לנו בהבעה, כדי להשיג 100 בבגרות :) תוכניות לשבוע הבא : ראשון - חזרות למסיבת סיום שני - מסיבת סיום שני ושלישי - בים המלח עם השכבה במסיבה כל הלילה רביעי - להתרגש לכבוד ההופעה חמישי - בבוקר אצל ידידה ובערב... סתם כזה בבית.... (ממממממש..) ושישי בגרות בהבעה :) משהו חשוב שעשיתם השבוע : אממ אני לא אפרט אבל אפשר להגיד שעשיתי מה שהייתי צריך לעשות על מנת להיום שלם עם עצמי וכדי להתחיל לחיות את החיים שאני אמור לחיות וכמו שאני אמור לחיות! שיר להתחיל איתו את השבוע הבא : "באה מאהבה" על מנת להתכונן להופעה!!! :) שבת שלום לכולם!!!

למעלה