באתתתתייייייייי

באתתתתייייייייי

אהלן יהודים טובים שלי,אני אשפיקס... אתם יכולים לקרוא לי בקיצור אש' אני בטח מעלה את הגיל הממוצע פה באיזה 10 שנים אבל למי איכפת??? בקיצור,אחרי ההופעה הכל כך שווה לטעמי ביום שישי החלטתי שאני מצטרף לפורום,אז... נעים מאוד. המשפט של היהודים שאני לוקח איתי לכל מקום וכל כך מתאים לי.. "כשכולם רצים מתים כבר להגיע,אני עומד בתור שיהיה לכם הרבה טוב שלכם אש'

אהלן ראפה

תודה לך,אני בן 27 ואני שומע ת'יהודים כבר 5 שנים הייתי בערך ב-5 הופעות שלהם ועוד היד נטויה שיהיה הרבה טוב

Refa L

New member
וואלה..../images/Emo45.gif

גם אני שומע אותם בערך חמש שנים...
זה אחלה שגם אנשים בגילך שומעים ת'יהודים...

ענק יונק....

אני מורידה את הגיל ב-10 שנים... ואוווי! אנשים בגילך! נכנסים לפורום? אתה לא צריך להיות ב"60-70"?
|אליהו| סבל'א... אתה צריך את ההליכון שלך בכדי להגיע למערכת להגביר...? הרי זה השיר האהוב עליך- "הבלוז"!!! אל תקח ללב אני אוהבת לרדת על אנשים...
פיץ.

jt7785

New member
גם חבר שלי מהעבודה

אוהב את היהודים... והא בן 30! למען האמת, הוא זה שגרם לי להזכר ולהתאהב מחדש ביהודים! הוא כזה תמיד אומר לי שהוא מת ללכת להופעות (והוא אפילו כמעט בא פעם אחת פשוט בסוף הוא לא יכל, ד"א גם אני בסוף לא באתי כי חברים שלי הבריזווווו) אבל זה בעיה בשבילו כי תמיד כולם ילדים והוא כזה מבוגר בין כולם.. אבל דוגרי הוא מה זה ילד בנפש! יותר ממני אפילו! ליומולדת 30 הוא עשה עגיל בגבה... מטורף!

למעלה