באתר BIN תמונות..מההופעה.

באתר BIN תמונות..מההופעה.

באתר BIN אתר מסיבות,יש גלריה עם תמונות מתןך הופעה באולטרסאונד בקיבוץ יגור..

ethnix1

New member
אלו תמונות מושלמות ../images/Emo99.gif

יוווו... איך חם לי עכשיו!!! תודה רבה שהודעת לנו בן-אדם!! בחיים שלי לא ראיתי כאלה תמונות יפות שלו אוףףףף עכשיו אני מתה לראות אותו ביום שלישי מקווה שיהיה לי מקום טוב!!!

מתוסכל......./images/Emo10.gif

אני עדיין מתוסכל שלא הייתי שם.......ולא בגלל כל היפיפיות שהיו שם....(שחלקן אני מכיר.....)

ethnix1

New member
מה יש לו על היד??!?!?!?

זה חתך או קעקוע? כבר המון זמן שאני רואה שיש לו משהו שם!! מצורפת תמונה ובה רואים את הדבר הבלתי מזוהה אגב, גם אני מתוסכלת
זה עולם אכזר

ethnix1

New member
אז אולי לפחות מישהו יעזור

לי וינסה להבחין מה יש לו על היד?!
וניפגש בחיפה שכן זו הופעה ש-כ-ו-ל-נ-ו יודעים עליה ואין תירוצים

רשת ג'

הודעה אחרונה להיום....(?) השיר סגאפו...נמצא היום בעומדים בפתח במספר 35 במצעד.......אני יבין אותכם אם תוותרו ולא תצביעו עבור השיר.....(גם אחרי כמה פעמים ששמעתי אותו...זה עדיין לא זה..... תופס אצלי את המקום השישי בגרועים ביותר של אתניקס.......).

ethnix1

New member
הבעיה היא שאני רואה את זה

כבר המון זמן.. אני מקווה שזו לא כוויה.. זאב המסכן!
וזה שיר די נחמד, אם אפשר להצביע באינטרנט ולא בטלפון אני אצביע לי ואם לא-מה הטלפון?

ZGala

New member
שלום. למה לא בטלפון?

אני מוכנה להצביע איפה שיגידו. זה לא נירא כמו קעקוע כי זה לא דומה לציור, אם זו כווייה אז כווייה ישנה לא אמורה להיות אדומה, אם זה חתך אז צלקת לא יכולה להיות ככה עבה. אולי זה באמת קעקוע מהשהו כמו ברק למשל זה
בראש.

ethnix1

New member
כי בטלפון אין רשימה של השירים

וגם כי השמיעה שלי ממש גרועה

ZGala

New member
זה בטוח קעקוע

אבל מה הסמל שלו? יסמין, אני אשלח לך את הציור שלו מחר. לילה טוב. גלה.

ethnix1

New member
לא הבנתי למה את מתכוונת

איזה ציור רוצה לשלוח אבל סבבה :)

ethnix1

New member
התמכרתי קצת לשיר

לא השיר הכי גאוני של אתניקס, אבל בכל זאת מקסים אני הייתי מעיפה את סרנגה עם הקול הבכייני! דרגתי אותו במצעד של רשת ג', מקווה שזה יעזור לו להתקדם :)

אני לא מתוסכל

אולי בגלל שלא הייתי בהרבה הופעות. נראה שהם די נהנו (גם הקהל וגם הלהקה). אני בכל אופן אוסף חברים שיבואו איתי להופעה כאן (בחיפה).

למעלה