באתר של מתאים לי...

lee_1

New member
באתר של מתאים לי...

העלו את הקטלוג החדש... והייתי פשוט בשוק הדוגמנית יותר רזה מדוגמנית של קסטרו ושאר רשתות אופנה במידות רגילות לאן הם רוצים להגיע? ולצורך ההגינות חייבת לומר שאפילו לא באמת קיימת מידה כזו ברשת שלהם

Agnetta

New member
לא מתגעגעים לימי נעה תשבי?

אפילו מירב הניג הדוגמנית של הקיץ נראית רזה יותר ממקודם. אבל הדוגמנית החדשה הרזה גם לא יפה נוסף להכל (לדעתי לפחות) דרך אגב, הדגמים המצולמים ברוב המקרים, לפחות 80 אחוז לא לטעמי, ככה זה נראה מהתמונות. מהזה הסוודרים האלה? אפשר לחשוב שאנחנו בחורף מינימום פינלנד. אני שמתי לב מביקורי האחרון בחנות שלהם לפני כ 10 ימים, שרוב הדמגים לא נעשו במידה 6, ומידה 5 שזאת היתה המידה שלי בשנים האחרונות אצלהם התכווצה לגמרי, למרות שהם ניסו לשכנע אותי שמה שלא מגיע ב 6 זה אומר שה 5 ממש גדול... אני אומרת לכם שזה לא נכון!!

ליקש

New member
מירב הניג דווקא נראית מלאה

אבל הדוגמנית המצולמת היא באמת רזה מי וממש לא יפה והסוודרים...ממש כמו של סבתא שלי!!!!!!!!זוועה!!! יש כמה חולצות חמודות בקטלוג ..

solee

New member
המידות שלהם באמת גדולות

בחנות רגילה אני מחפשת מכנס במידה 5 או 6, במתאים לי ניכנסתי במכנס שהוא מידה 2... כן כן 2. תאמיני או לא! המידות באמת גדולות שם . זאת הייתה הרגשה טובה.......

DREAM111

New member
אוי ואבוי ואבוי לנו. מה זה../images/Emo35.gif

וואלה לא מבינה על מי הם מנסים לעבוד בדרך הזו
כמו שאמרתי קודם גם על הקולקציה הזו ולעוד הרבה זמן, מתאים לי ישאר מתאים לי וכל השינויים שהם מנסים להכניס לא יצלחו. נשים במידות הקטנות והביניים יכולות להרשות לעצמן לקנות בחנויות שלא מקוטלגות כחנויות במידות הגדולות ולכן הן תעשנה הכל כדי לקנות בחנויות אחרות. חבל מאוד שהם לא מטפחים את מה שהם יעדו לעצמם מלכחתילה.

למעלה