באתי...

מצוטטת

New member
רחמנות

צד חלשלוש Eצלי האמת... מתי צריך חמלה...זה כבר
אגדה אחרת... אז מה ההגד כאן לדעתך בתחתית של השורה?

וואווו...בנות, רילקס...

פשששש...שאני אמור להרגיש מותקף,מה פה קורה פה...? כולה רציתי לספר לכן אגדה על סיני ואתן מתעקשות על הגדה וזרוע נטויה. האמת, עניין של סמנטיקה.... בשורה התחתונה...מתגעגע לסיני ואם תרצו, אין זאת אגדהההההההה באשר להגדה, נו מה, מיצינו את העניין.

מצוטטת

New member
../images/Emo123.gif

איזה רילקס ואיזה אָמָה..... עם כל היציקה של הקניידלעך הגפילט'ה ושאר המריעין, של הניקיונות{פנלים תריסים} יכולות להתרגע, אה? חוצמזה Pם לא ממצים אפ'פם שון כלון תמיד צצה לה אגדה מסעירה ודנדשה אחרת!!!!!!!!!!!

מזל חי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"ממי אולי תשאל את הרכב לידנו איך מגיעים?" ---שתיקה---- "חומד למה לא שאלת אותו?" ---מבט מוזר מזוית העין----- "אני לא מבינה אותך כבר שעה אנחנו מחפשים ואתה לא מוכן לשאול" אז נסתובב עוד שעה מה יש לשאול
וחוץ מזה אני כבר מוצא מה את דואגת
"סתם לא רוצה להסתובב עוד 39 שעות/שנים איתך בכביש"

הופה...

ואני לתומי חשבתי כי הכללות זה עניין שחלף עבר לו, כמו החורף, כמו השלג, כמו השלום....לצערי.

my sunshine

New member
הופה,

מכליל, מכלילים, מכלילות... קח ת'חג הזה בקלילות נו... סך הכל מי מאיתנו לא מכליל מדי פעם? אל תגיד שזה לא גרם לך לחייך קצת...

ברוך הבא וחג שמח

תתעסק לך במילים ותיזהר מהאנשים שיהיה חג מקסים מפה ועד הכוכבים

אופס, ברח לי...../images/Emo9.gif

כפי שאתה רואה לפי כמות הגרושות שענו לך, אף פעם אין יותר מדי גרושים... אז גם אני נדחפת לתור ואומרת לך ברוך הבא!

אחרונה אחרונה חביבה

כפי שאת בוודאי קראת, קיבלתי כאן, מקלחת קרה. אך מודה כי התפרצתי לדלת פתוחה בעניין. חן חן על הברכות ובטח כבר שמעת כי זאת לא הכמות שחשובה, אלא האיכות וביציאת מצרים ננוחם, בעצם בא לי להכנס שוב..לסיני כמובן

תתעודד... ../images/Emo6.gif

מה שאתה קיבלת זה כלום לעומת מה שמקבלות הנקבות החדשות.... ולמה לעזאזל אתה גר ב"אחר"? זה תמיד עושה לי קונוטציה של התישבות בודדים איפשהו בחולות הנגב...

ממממ...נקבות?

למילה נקבות יש ריח שובניסטי משהו, לא? מזל שאת אשה...נ.ב את אשה? :) באשר לאחר...נו טוב, אני גר שם, מה לעשות....

האמת היא שגם אני גרה ב...

אחר. אז אתה מוזמן לבוא ולבדוק... <היין של אתמול עדיין מחלחל בדמי, לא לוקחת אחראיות על מה שיוצא מהפה שלי היום>

תשמעי...

אני ממש חדש כאן, לא נעים לי להקפיץ כל פעם את השרשור הזה, עוד יחשבו שאני עושה את זה בכוונה...::)

אבל אם נתחיל לשתוק

יחשבו שעברנו למסרים ואז לך תדע מה עוד יחשבו אילו תאוריות יפתחו יתחילו הריכולים... ובסוף תצטרך להתחתן איתי רק כדי לשמור על שמי הטוב...

למעלה