באתי רק להשוויץ...

uriozmor

New member
אני אשלח

לכל מי שיבקש. רק דעו שהם עדיין קצת רטובים מהלחות.

lordgino

New member
אשמח אם תשלח לי

בצירוף המקור של של קטע. אני חושב שאני הולך לבקר בספריה בברילן בקרוב... תודה רבה רבה על העבודה המדהימה שעשית!

uriozmor

New member
אם אין עם זה בעיה

אני אשמח להציב את הקובץ כאן באתר. גנגי, אור, ידוע לכם משהו על זה?

אִיתַי

New member
../images/Emo4.gif אמנם לא גנגי ולא אור...

אבל הנושא נמצא בבדיקה מול הנהלת הפורומים ומול מביני דבר ועניין נוספים בהנהלת "תפוז". אעדכנך כשתהיה תשובה.

uriozmor

New member
אוי, איתי

אל תתפוס אותי במילה. לגנגי ולאור יש יד מהירה משלך כנראה (ראינו את זה אתמול עם המטוסים מנייר), אז הנחתי שיענו ראשונים, אבל אתה טוב בעיניי לא פחות. תבורך ותודיע לי כשתדע.

אִיתַי

New member
אז הנה אני מודיע

מותר לצטט קטעים ממקורות, כל עוד הציטוט הוא אכן ציטוט, ולא העתקה של כל היצירה או של עיקרה. אגב, אין זה משנה מה טכניקת ההעתקה, כלומר אם הקטעים המועלים לפורום סרוקים מתוך המקור עצמו או הוקלדו על-ידך. (ותודה לידידי ב"תפוז"
). ובקשר לאוריגמי (שכלל, כמדומני, טנקים וציפורים. לא היו שם מטוסים): עזוב, מעולם לא הייתי חזק בקטעים כאלה...

uriozmor

New member
תודה רבה!

אז הנה אני מצרף את העסק בשני גילוייו: קובץ עם תשובות וקובץ בלי, למי שירצה (בהודעה הסמוכה). הורדתי ליתר ביטחון שני קטעים שעלולים ליצור בעיה של זכויות יוצרים. והתכוונתי לציפור כמובן. היא הייתה די מטוסית.

or99

New member
בכל מקרה...

יש שם קטעים שבטוח אפשר. אלה שעברו שבעים שנה ממות המחבר.

uriozmor

New member
כן

השאלה שלי מתייחסת לאחרים כמובן. לא בא לי לקבל מכתב זועם ממירית שם-אור או מברוך ברקאי.

uriozmor

New member
הרגת אותי

אולי. דווקא יש לו ניסיון בהלחנת טקסטים טובים, למשל מִשֶּל זך, רטוש ופן.

RonenYi

New member
למרות זאת

אני אשאל את דעתה של האקדמיה בעניין, יהיה מעניין לשמוע את עמדתה בעניין. בספר "ודייק" יש דווקא ציטוטים ממקורות וכד' הבאים להוכיח את השימוש של המילה שהם מייעדים לה. תודה, אורי.

למעלה