באתי, ראיתי, קניתי
זוכרים שביקשתי מכם טיפים על שולחנות כתיבה לילדון שעולה לכיתה א' ? אז זהו, הקנייה הושלמה ! והאמת שזו היתה אחת הקניות היותר מהירות שהיו לי אי פעם בתחום הריהוט. איך שנכנסנו לחנות התבייתנו ישר על תצוגה של חדר ילדים שהמערכת של שולחן + מקומות איחסון שלה היו בול מה שחיפשתי (חיפשתי ולא חיפשנו, למרות שלחנות נכנסנו ולא נכנסתי
). המחיר היה מתאים, המוכרת היתה נחמדה מאוד ומקצועית ואחרי התלבטות קצרה על צבעים ותוספות הרכישה בוצעה. אחרי ארבעה ימי עסקים הגיעו המובילים (לא להאמין,הם הגיעו בדיוק בשעה שאמרו שיגיעו) ואחרי כמה קדיחות הכל היה מורכב בצורה מושלמת במינימום לכלוך ובלי אף דפקט (ותאמינו לי שחיפשתי...) . אז נכון לכרגע אני מאוד מרוצה . למה נכון לכרגע ? כי אני עוד בפולנייה הייתי סקפטית...
מקווה ששביעות הרצון שלי ממערכת הריהוט תימשך לאורך זמן אבל נכון לרגע כתיבת שורות אלה אני ממליצה על "רהיטי דורון" אצלם קנינו.
זוכרים שביקשתי מכם טיפים על שולחנות כתיבה לילדון שעולה לכיתה א' ? אז זהו, הקנייה הושלמה ! והאמת שזו היתה אחת הקניות היותר מהירות שהיו לי אי פעם בתחום הריהוט. איך שנכנסנו לחנות התבייתנו ישר על תצוגה של חדר ילדים שהמערכת של שולחן + מקומות איחסון שלה היו בול מה שחיפשתי (חיפשתי ולא חיפשנו, למרות שלחנות נכנסנו ולא נכנסתי