באתי, ראיתי, קניתי

זדשב

New member
באתי, ראיתי, קניתי

זוכרים שביקשתי מכם טיפים על שולחנות כתיבה לילדון שעולה לכיתה א' ? אז זהו, הקנייה הושלמה ! והאמת שזו היתה אחת הקניות היותר מהירות שהיו לי אי פעם בתחום הריהוט. איך שנכנסנו לחנות התבייתנו ישר על תצוגה של חדר ילדים שהמערכת של שולחן + מקומות איחסון שלה היו בול מה שחיפשתי (חיפשתי ולא חיפשנו, למרות שלחנות נכנסנו ולא נכנסתי
). המחיר היה מתאים, המוכרת היתה נחמדה מאוד ומקצועית ואחרי התלבטות קצרה על צבעים ותוספות הרכישה בוצעה. אחרי ארבעה ימי עסקים הגיעו המובילים (לא להאמין,הם הגיעו בדיוק בשעה שאמרו שיגיעו) ואחרי כמה קדיחות הכל היה מורכב בצורה מושלמת במינימום לכלוך ובלי אף דפקט (ותאמינו לי שחיפשתי...) . אז נכון לכרגע אני מאוד מרוצה . למה נכון לכרגע ? כי אני עוד בפולנייה הייתי סקפטית...
מקווה ששביעות הרצון שלי ממערכת הריהוט תימשך לאורך זמן אבל נכון לרגע כתיבת שורות אלה אני ממליצה על "רהיטי דורון" אצלם קנינו.

noa555555

New member
נהדר! תתחדשו ותהנו מהשולחן!

זה סוג הקניות שאני הכי אוהבת, לבוא, לראות, לקנות, לקבל, סלאמת ושלום. איפה זה רהיטי דורון? נשמח לדעת. שירות טוב ונעים הוא ענין לא נפוץ כל כך כמו שחושבים ולי זה מאוד חשוב.

זדשב

New member
אופס, ברח לי מהר מדי

מסכימה איתך בנוגע לשירות. בהרבה מקרים , כשמדובר בשתי חנויות שהמחירים בהם כמעט זהים , אני אבחר בזו עם השירות הטוב יותר. כאן מצא חן בעיניי שהשרות שלהם היה נהדר לכל אורך הדרך, אפילו קיבלתי אס.אמ.אס יום קודם עם תזכורת לשעת ההובלה שצריכה להגיע אלי. לכאורה דבר פשוט של מה בכך שברור לי המערכת הממוחשבת עושה אוטומטית לכל הלקוחות ושזה לא נעשה ספציפית בשבילי , אבל זה מעיד על מחשבה ותשומת לב של החברה ללקוחות. "רהיטי דורון" זו רשת ארצית . מצרפת קישור לאתר שלהם.

noa555555

New member
תודה רבה. אם המוצר והשירות טובים כל כך, מגיע

להם שנשים פה קישור שלהם
יישר כוח, רהיטי דורון. תמשיכו כך .

kdr

New member
קיבלת שרות טוב וברח לך ?

את צריכה שרותים, לא שרות

זדשב

New member
קלטת את הראש של הילדון הא ?

הוא כמובן התרגש מאוד וכל הזמן הציץ לחדר בזמן שהמתקינים עבדו ואחרי שהם סיימו להתקין ואני סיימתי לנקות סידרנו את המגרות והמדפים עם מעט הציוד לבית הספר שקניתי עד כה וההתרגשות היתה רבה. אבל הקטע שקרע אותי היה למחרת בבוקר - בדר"כ אני צריכה לגרד אותו מהמיטה בבוקר אבל באותו יום אני פתאום קולטת אותו ער ויושב על הכיסא ליד השולחן , משעין עליו את הראש וכמעט נרדם. מרוב התרגשות הוא התעורר ב- 6:30 והלך לשבת ליד השולחן

איך אפשר שלא לקלוט את המהמם הזה שלך ?!

הוא הילד הכי מצחיק בעולם ! מתוק כזה!!! אני מקווה שצילמת אותו ליד השולחן שלו... מתוק כזה!!! איזה ילד! איזה.... תנשקי אותו בשמי, נסיך !!!!

kdr

New member
אם רק היה לי כזה שולחן

אולי הייתי מכין שיעורים תתחדשו ושהשולחן יעזור לילדון לקבל תמיד 100 סחתיין לחנות ולמובילים, זה באמת לא רגיל.

זדשב

New member
100, 200 הכל שטויות העיקר שיהיה בן אדם

אני עוד לא קולטת שבעוד קצת יותר מחודש הוא עולה לכיתה א'......

זדשב

New member
זה לא השולחן ,זה הרצפה שעקומה

נו, לי היה כזה שולחן לא עזר המורים תמיד אמרו לאמא שלי שלילדה יש פוטנציאל, כך ש 100 היה לי רק בפוטנציה.

kdr

New member
גם להורים שלי אמרו שיש לי אימפוטנציה

לא נעים להשוויץ, אני למדתי הכל חוץ ממה שלימדו בבית הספר. היום עוד יותר זה נראה לי מיותר להגיע לבית ספר כדי שהמורים יצמצמו את העבודה מול הספר. אז לא היה מחשב אבל היה זמן ובחודש הראשון סיימתי את הספר בלי בעיה. יתר השנה התווכחתי עם המורים.

זדשב

New member
../images/Emo6.gif

אז אתה לפחות עשית משהו בחודש הראשון ללימודים
אני הייתי מסיימת את הספרים כבר בחופש הגדול....

kdr

New member
לא השתעממתי

אז היה נהוג ללמוד בקורספודנציה, יעני אוניברסיטה פתוחה. בכיתה ו' סיימתי תואר "טכנאי רדיו וטלויזיה" באנגליה, היום אני יכול לנגב עם המקצוע הזה. אפילו סנדלר וכובען יש היום, טכנאי - פאסה.

למעלה