באתי פתאום ............ 8-(

באתי פתאום ............ 8-(

היי באתי ..... אני באמת מצטערת אבל חיכיתי עד חצות וחצי שתבוא ולא הגעת... אני באמת מקווה שתראה את זה לפני שעוד שבוע יעבור לו בלי לדבר איתך. אני מאוד מתגעגעת אליך ..מאוד תשאיר לי את האי מיל שלך אני רוצה לשלוח לך משהו ... אתה יכול לעשות זאת ע``י השארת הודעה באי מייל שלי שרשום למטה בסוף ההודעה כשאתה בודק אותה בפורום ... בבקשה תעשה את זה וכמו כן השארתי לך שני הודעות אתה יודע איפה מקווה שקיבלת אותן. טוב,אני כבר זזה לישון עייפה מהדרך חזרה לאילת ואני לא הכי בריאה לילה טוב לך , ובאמת מקווה לשמוע ממך . שלך שרון

דיןדון*

New member
אל דאגה בנות עדיין לא מדובר בי

לשרון המקסימה פשוט לא יכולתי שלא להגיב על עוד אהבה פורחת מילותייך חדרו לליבי כחץ מקשת כיף לראות פה התאהבויות ומכתבים יפים ומרגשים במיוחד של חברים טובים ומיוחדים (מקווה שנהיה כאלה) מקווה בשבילך שהבחור יבין את המסר וירוץ מהר כידי לא לפספס שלך דיןדון נ.ב למבוקש, אהבה כזאת יש פעם ביובל רוץ מהר ותחבק כמובן גם לנשק וללטף והכי חשוב לשמוע ולהעריך את פעימות הלב של שרון אליך ומקווה גם ששלך לשרון להתראות חברים מקווה שתהיו כמו זוג יונים שלכם דיןדון

דיןדון*

New member
לארבל ידידיייייייייי

אכן כך בחור רומנטי ורגיש אנוכי מודה באשמה אבל להבדיל מאחרים מעדיף לשמור על תחושותי ומשיכותיי עמוק בפנים רוצה לשמור על המשהו האישי שלי ורק שלי לכן ידידי אותך לאכזב אצטרך ורק משהו קטנטן אוסיף גם לי הסתערו על הלב וזה כיף ומהנה דיןדון

למעלה