באתי לשחרר קיטור!

רווית04

New member
באתי לשחרר קיטור!

אחרי שניסיתי את טבעת נובהרינג מעל ארבעת החודשים שהתרגלתי לחיות ללא מחזור הזו@#$%&^)*( הגיעה! ואני עם מורפיום - מדבקת בוטרנס 25 מ''ג לשעה, כואב לי נורא:'( לא תיארתי לעצמי שמה שהצליח להחזיק אותי תקופה ארוכה ללא כאבים רק מספר תופעות לוואי שממילא היו חייבות להיות שם כדי להזכיר שהמחלה נוכחת ואני על סף התפרקות עצבים. אף אחד לא מבין אותי,חושבים שאני סתם מתפנקת וסך הכל רוצה להתחפר מתחת לפוך ולבכות. שיגיע כבר חודש הבא שאעוף לשיינמן.

jinim

New member
אנחנו פה איתך! אני כ"כ מכירה את ההרגשה הזו

כשכולם חושבים שאני פשוט לא יודעת לסבול קצת כאבי מחזור כמו מיליוני נשים בעולם......זה פשוט הרגשה מבאסת..... אבל את לא לבד אנחנו כולן פה ובאותה סירה ומבינות ויודעות איזה כאבים אלה......

רווית04

New member
אני יודעת. לא יכולתי לבקש לעצמי מקום יותר טוב

לפרוק בו את הכל. וזה עדיין יש ימים שאת יכולה למצוא את עצמך פורקת זעם ורגשות מעורבים ורבה על כל שטות שהיא לא תמיד ברורה ואף אחד/ת יכול לקבל ולהבין.. איזה תגובות פוגעניות יש לאנשים. אני יודעת שאני לא אמורה להתייחס,יש בורות כל כך גדולה בתחום.אבל גם נראה שגם אלה שמתעניינים ויודעים אחר כך פוגעים אף יותר בך. סך הכל ביקשתי חיבוק, יד מלטפת,מקום לפרוק זעם.

פיצ 50

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ועוד
ותזכורת שאני כאן אם את צריכה..... תרגישי טוב.......

רווית04

New member
../images/Emo201.gif

אני יודעת שאני זקוקה לך, הלוואי והמחזור הזה כבר היה מסתיים לו. לפעמיים זה נראה שהוא עובר את גבולות הטעם הטוב..(אם יש לו כזה) תודה. כמו שאמרתי בהודעתך, אני כאן גם בשבילך!אני נורא מעריכה אותך כבן אדם!

רווית04

New member
../images/Emo201.gif

יודעת שכאן אני מסוגלת למצוא נחמה ואמפתיה.. זה מחמם את הלב,פשוט כך.

האיחולים שלי לאלה שלא מבינים

שבגלגול הבא יהיו נשים ......ולמעצבנים במיוחד שיזכו באנדו. אנחנו כאן מחבקות תמיד.

רווית04

New member
וואייי

אני חושבת שאני אשתמש בברכה הזאת ברשותך על אנשים.. אולי באמת הגיע להוציא הכל בפנים! ותודה על התמיכה.

זואילי

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

רוית, אלו שאת מספרת עליהם, הם יודעים מה זה אנדו? הם יודעים על ביקורייך במרפאת כאב, על זה שאת עם מורפיום?? ועוד ועוד?

רווית04

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

יודעים.. ופשוט בוחרים לשחק אותה מבינים הכל, יודעים איך ההרגשה,כמה את בוכה,כמה את עייפה,איפה כואב לך.. אפילו חושבים שאם את על מורפיום סימן שפסק הכאב.. אנשים לא משנה כמה שתסבירי להם והם יקראו - מצד אחד יגידו לך ''וואי מחלה קשה'' ''איך אין לזה תרופה?לא יודעים ממה היא?'' מצד שני שאת מקבלת וסת עצבני וכואב לך נורא ומחפשת נחמה וחיבוק או סתם לשחרר את הכאב ולתת לדמעות לרדת הם ישחקו לך הצגה שלא תיארת לעצמך.

kikona126

New member
../images/Emo122.gif

כל כך מכירה את זה... מקווה שהימים הנוראים עברו לא כל כך רע. ושהדיכוי הבא יהיה יעיל יותר כבר עברתי 4 דיכויים בחצי שנה האחרונה וכל פעם עם כל הבלגן שיש אמרים לי לסיים 3 חודשים עם הגלולות... וכל חודש המכשפה מגיעה 3 פעמים!!! כרגע קיבלתי מדבקה שיש בה גם אסטרוגן אני כמעט שבוע איתה והיום קמתי עם כאבי מחזור ניראה לי שהוא בדרך... כשאני חוזרת לארץ במאי אני מתחילה טיפול לבעיית המגרנות והאסטרוגן ובדיקות תגובה של הגוף להורמונים כדי שיוכלו לתת לי גלולות משולבות כי כרגע אסור לי...

למעלה